Aman canim ihmal etme kendini.
Stres hastaliklarin babasi gibi bisey, genellikle bizim istediklerimizden cok onlarin belirledikleri oluyor ama sanki dualar ise yaradi gibi, azcik gelisme var eger dediklerini yaparlarsa tabi.
aslinda burada verdigim cok degil 59-60 gibi basladim heralde buraya geldigimde ama ondan evvelki 4 kiloyu daha rahat vermistim ama bu kilolarda tikandim, neyse ki artik yavas da olsa, sonuc almaya basladim bu iyi geldi. Alisveris moduna girdim bile, de bakiniyorum henüz, mart icerisinde cikmak istiyorum bi :) Menülerle ilgili tamamen uyamiyorum ben yemiym desem amaan sanki ne kadar kilon varki gibi seyler duyuyorum. ama artik daha ölcülü yiyorm bu da iyi. tamamen cisslari kessem ben dayanamam, bi saldirip 2.3 kilo birden alirdim, bu yüzden kendime göre uyarliyorum..
Aynen, stres hastalıkların babası...
Daha önceden verdiğin kiloları bilmiyordum, o zaman kutlarım seni. İlk kiloları vermek daha kolay oluyor tabi... Ben de senin gibi önceden bakınmıştım bi süre kıyafetlere :86:
Ya o diyenler doğru da diyor bence. Kendimizi çok sıkmaya hiç gerek yok. Yemek yemek de bu hayatın en güzel zevklerinden. Bi çok kişi için aynı şeyler geçerli, tamamen yasaklayınca insan manyaklaşıyor