• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok canım, kendimi küçüksemiyorum, ama daha sağlıklı beslenme düzeni daha iyi olurdu tabi :))

Oo ooooooooo watercım ben aylardır aklıma ne gelirse yiyorum, saat falan takmadan. Ona rağmen bu kilodayım, yani kalıcı kilo verme adına doğru bi yöntemimiz var :86:

canım ama bazen bır yerde dur demek gerekıyor bence sende gecelerı daha dıkkat et 53 u hemen gorursun o zaman
Ben filme başlayacağım, iyi geceler herkese :3:

Watercım
sana da haftasonunda iyi alışverişler :9:

bu hafta alısverıs dusunmuyorum ama tabı duruma baglı yınede :) sana ıyı eglenceler opuldun

Ya çok zayıfsın, kaç kilo hedefin? Aynaya daha dikkatli bak. Menüleri bilmiyorum, umarım güzel besleniyorsundur... QUOTE]

tşk ederim canım ama ambitious arkadaşımızda olduğu gibi mükemmeliytçilik var bende ne yazık ki o yüzden böyleyim menülerim güzel et, süt yumurta hepsinden kararınca :56:

Son düzenleme:
Kocum yediklerim:(feci)

sabah bir susamli kruvasan
ara: yok
ögle: biraz fasülye pilaki, ardindan bir kare cikolata
ara: süt dilimi
aksam: 2-3 servis k. yesillikli salata, bir kasik kisir, bir dilim lahmacun (büyüklerdi), bir pogaca, biraz sarmisakli yogurtlu salatalik
ara: bir kücük dilimpasta

spor yok., yürüyüs 10.000 civari adim

canım ama bazen bır yerde dur demek gerekıyor bence sende gecelerı daha dıkkat et 53 u hemen gorursun o zaman

bu hafta alısverıs dusunmuyorum ama tabı duruma baglı yınede :) sana ıyı eglenceler opuldun
Doğru diyorsun watercım. 53 ü tekrar göreyim de, hangi kiloda olmak istediğime karar vereyim en azından :12:

tşk ederim canım ama ambitious arkadaşımızda olduğu gibi mükemmeliytçilik var bende ne yazık ki o yüzden böyleyim menülerim güzel et, süt yumurta hepsinden kararınca :56:
Mükemmellik aşırı zayıflıkla da örtüşmez ki ama...

Menülerinin güzel olmasına sevindim :)

Merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız :((( Uzun zamandır kilo vermeyi düşünüyordum ama çok da takmıyordum bir iki aydır acayip kötü besleniyorum fast foodlar abur cuburlar.Ve dün gece kabul gibi bi anda kiloma takıldım bundan sonra daha dikkatli olacağım. Burayı bi süredir takip edip kendi kendime sağlıklı ve düzenli beslenmeye çalıştım ama çok faydalı olmadı. En azından burda birine hesap vereceğim korkusu ile daha dikkatli beslenirim :) Bir de kızlar acayip şişkinlik var hissediyorum onu nasıl geçirebilirim aceba:((( Tekrar herkese merhaba :)

Ya çok zayıfsın, kaç kilo hedefin? Aynaya daha dikkatli bak. Menüleri bilmiyorum, umarım güzel besleniyorsundur... QUOTE]

Aynen öyle parlaksiyah, bence sen aşırı zayıf değilsin, 163-64 boya 46 kilo çok güzel ve bunu korumaya çalışıyorsun. Ben de 168-69 biri olarak 50,'li bi kilodayım, korumak için ataklarımdan dolayı marj kalsın diye düşünerek 49,5 olmak istiyorum ve aşırı zayıf değilim ben de. Mükemmeli hedefliyorum bu konuda da :51: Ebru Şallı örneğin, o kiloda ama ama gayet de sağlıklı besleniyor kendine göre. (Gerçi ben eski bir basketbolcu ve halen spor yapan biri olarak yağsız hayvansal proteinleri öğünlerimden eksik etmemeye çalışırım... Jennifer Aniston 'un da beslenme tarzı bu mesela okuduklarıma göre, ki o yaşa o vücut harika bence)

Ama mükemmel tanımı kişiden kişiye değişir tabi, burada onu sorgulmanın manası yok, daha önce de söylemiştim, herkes mutlu olduğu kiloyu hedefleyip, o kiloya ulaşsın inşallah :34:

Son düzenleme:
evet canım idrar yolu enfeksiyonu.doktor antibiyotik ve vajinal ovul verdi.bu arada bu günler yumurtlama zamanımmış onunda sıkıntısı ve kasık ağrıları var.ikisi bir beni mahvetti.ama şimdi biraz daha iyiyim.

Tekrar çok geçmiş olsun canım, daha iyi olmana sevindim, umarım çabucak iyileşirsin :34:

Red velvet diye düşük bütçeli korku filmiydi :) Çıkış noktası ve hikaye anlatımı güzeldi (film içinde film tarzı), ama senarist koyvermiş belli noktada. Yoksa çok güzel bi film olabilirdi. Ana karakter de çok iyiydi çünkü. Korku hiç yoktu ama sürükleyiciydi baya. Benim gibi izleyecek korku filmi bulma sıkıntın yoksa önermem :86:

Ya o boya 49 çok az değil mi cidden. Tabi herkes güzel hissettiği kiloda olsun da, çevreye de kulak vermeli biraz. Ben çok zayıfı güzel bulamıyorum hiç, belki o yüzden böyle düşünüyorum.

Sen korku filmlerini seviyorsun demek ki, bense pek bayılmıyorum açıkçası, yani gerilim olabilir (testere, hannibal gibi) ama korku filmlerinden çok hazettiğim söylenemez...

En son Angelina Jolie ile Johnny Depp2in 'tourist' ini izledim, güzeldi... Action tarzı ve ayrıca mafya filmleri hoşuma gidiyor. Dün gece de yapmışsın bir seans, ne izledin?

Bi de 169'a 49 bence çoook iyiymiş ve Pakize85 yeniden o kiloda olabileceğine eminim, çevremde doğumdan sonra eski kilosunun altına inen örnekleri bizzat görüyorum. Biraz daha çaba ve gayret gerekli :34:

Koçum Cuma menüm:

Sabah:yarım dilim kepek ekmeği,bi kk peynir,bi ceviz,az tereyağ,2 közlenmiş biber(tost
makinasında)bi bardak çay,2 kaşık yoğurt

Ara:bi simit,biraz sarelle ile(sabah çok az yemiştim)

Öğle:bi tabak mercimek çorbası,bi top kepek ekmeği,bi kase yoğurt

Ara:15-20 antep,saymadım valla

Akşam yemeğim kesin değil,belki dışarda yicez bilemiyorum,yarın (işte olursam)ya da pazartesi

yazarım üzgünüm...

Spor:35 dk. leslie ve fitness yaptım,2 lt.su içerim...

herkese iyi akşamlar kızlar...:3:

Akşam yemeğimi yazıyorum:4 dilim pizza (orta boy),ve malesef bi bardak fanta:59:(hep sıkma portakal suyu içerim normalde ama portakal kalmamış),yarım kumpir

Ara:yapamadım

kızlar tencere kekini denedim çok güzel oldu tavsye ederim......

Aaaa yaptın mı keki Suliş,nasıl tadı tuzu,hazır brownilere benziyo mu?:97:

Günaydın Güzel Bayanlar

Bu hafta ne oldu bize hiç kilo veren yok mu?

ben bugün biraz ara veriyorum tabiki çok salmadan :)

herkeze kilosuz güzel hafta sonu diliyorum :)

Merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız :((( Uzun zamandır kilo vermeyi düşünüyordum ama çok da takmıyordum bir iki aydır acayip kötü besleniyorum fast foodlar abur cuburlar.Ve dün gece kabul gibi bi anda kiloma takıldım bundan sonra daha dikkatli olacağım. Burayı bi süredir takip edip kendi kendime sağlıklı ve düzenli beslenmeye çalıştım ama çok faydalı olmadı. En azından burda birine hesap vereceğim korkusu ile daha dikkatli beslenirim :) Bir de kızlar acayip şişkinlik var hissediyorum onu nasıl geçirebilirim aceba:((( Tekrar herkese merhaba :)

tabiki canım hoşgeldin.kesinlikle biryere sorumlu olmak çok etkili oluyor.enazından utanıyorsun ondan yiyemiyorsun.ben de öyle yani.şişkinliğin varsa sabahları içeceğin ılık su çok faydalı olacaktır.çünkü genelde yediklerimizden şişkinlik oluyor yani karnımız fazlaca dolu oluyor.ılık su bağırsakları hareketlendirip tuvalete çıkmana yardımcı oluyor.bu sayeda şişkinliğin gider diye düşünüyorum.benimki bu şekilde gitti.

herkese günaydınnn.çok güzel bir gün.hava iyi gibi şimdilik ama benim bir sürü işim var.kahvaltı,pazar, yemek,okulda ailelerle toplantı bunların hapsi zaten akşama kadar beni oyalar.akşama allah kerim.

tabiki canım hoşgeldin.kesinlikle biryere sorumlu olmak çok etkili oluyor.enazından utanıyorsun ondan yiyemiyorsun.ben de öyle yani.şişkinliğin varsa sabahları içeceğin ılık su çok faydalı olacaktır.çünkü genelde yediklerimizden şişkinlik oluyor yani karnımız fazlaca dolu oluyor.ılık su bağırsakları hareketlendirip tuvalete çıkmana yardımcı oluyor.bu sayeda şişkinliğin gider diye düşünüyorum.benimki bu şekilde gitti.

çok sağol cnm :) Hoşbuldum :D deneyeceğim bu ılık suyu :)
bir de kızlar benim sorun göbek ve basen bunun için mekik iyi geliyor sanırım..Basen ve göbek eritmem için gereken hareketleri gösteren site var mı aceba? Yapmam gereken sporları falan.Şimdiden teşekkürler..

Koçuuummmmmm!:16: Menülerim gecikti biraz... Misafirlikteydim. :68:

Çarşamba :

Sabah:
2 dilim ekmek
Biraz tahinli pekmez
Azıcık çikolata
Domates

Yurtta başka bir şey çıkmadı. :5:

Öğle:
1 porsiyon tavuk etli bamya
Yarım porsiyon bulgur pilavı
1 ayran
1,5 dilim sarıburma

Ara:
1 dilim kek

Akşam:
1 porsiyon çorba
1 porsiyon türlü
Biraz salata

Ara:
1 muz
1 bisküvi

Perşembe :

Sabah :
1 sandviç ekmeği arası çift kaşarlı tost

Öğle:
1 poğaça
1 kk beyaz peynir
Az yumurta
1 bardak şekersiz çay

Ara:
Yarım dilim yaş pasta
1 muzlu süt

Akşam:
Küçük boy pizzanın 3/4 kadarı
1 bardak kola :77:

Ara:
1 kivi

Cuma :

Sabah :
2 poğaça
1 kk peynir
Domates
Salatalık

Öğle:
Küçük boy pizza
Ayran

Ara:
1 portakal

Akşam
Yarım porsiyon pilav
1 porsiyon kuru fasülye
Salata

Ara:
1 rulokat

evet bayağı gecikti menülerin.......

çarşamba puanın 8
perşembe puanın 5
cuma puanın 7

Kocum yediklerim:(feci)

sabah bir susamli kruvasan
ara: yok
ögle: biraz fasülye pilaki, ardindan bir kare cikolata
ara: süt dilimi
aksam: 2-3 servis k. yesillikli salata, bir kasik kisir, bir dilim lahmacun (büyüklerdi), bir pogaca, biraz sarmisakli yogurtlu salatalik
ara: bir kücük dilimpasta

spor yok., yürüyüs 10.000 civari adim

hem çikolata he pasta olmamış bide son arada başka bir şey yememişin öğlen sadece pilaki az olmuş puanın 5

merhaba hoş gedin...şişlik için 5 i bir yerdeyi öeneririm çok faydası oluyor.....

Akşam yemeğimi yazıyorum:4 dilim pizza (orta boy),ve malesef bi bardak fanta:59:(hep sıkma portakal suyu içerim normalde ama portakal kalmamış),yarım kumpir

Ara:yapamadım

Aaaa yaptın mı keki Suliş,nasıl tadı tuzu,hazır brownilere benziyo mu?:97:

pizza ve kumpir karbonhidrat olmuş sadee bide fanta pek sağlıkı bir menü olmamış....
puanın 5

tadı çok güzel oldu ama ben çikolata sosu dökmedim....birde unu kaşıkla koymuştum o yüzdne tam ordaki ölçü olmadı ama genede çok basit ve çok güzel....özellikle yazınçikolata soslu ve dondurma ile çok güzel servis edilir.....

çok sağol cnm :) Hoşbuldum :D deneyeceğim bu ılık suyu :)
bir de kızlar benim sorun göbek ve basen bunun için mekik iyi geliyor sanırım..Basen ve göbek eritmem için gereken hareketleri gösteren site var mı aceba? Yapmam gereken sporları falan.Şimdiden teşekkürler..

sende zayfla kulubu diye bir site var ordan indirebilirsin......

merhaba hoş gedin...şişlik için 5 i bir yerdeyi öeneririm çok faydası oluyor.....

çok sağol cnm cahilliğimi bağışla bu çayı kendim bitkileri karıştırıp mı yapacağım neler var içinde? ya da bi yerlerde satılıyor mu? çok sağol :9

sende zayfla kulubu diye bir site var ordan indirebilirsin......[/QUOTE]

hemen bakayım cnm tekrar teşekkürler..

Merhaba kızlar

cuma menüm

sabah
2 dilim kepek ekmek
azıcık yeşillik
2 küçük kupa süt
2-3 dilim domates

Ara
1 muz 1 küçük portakal

Öğle
1 kepçe sulu nohut yemeği
1 adet ıspanaklı lorlu gül börek (büyük değildi)
3-4 tatlı k. yoğurt
1 kase puding
8-9 leblebi

Ara
1 çorba k. kadar nar

Akşam
biraz pancar salatası (pancar ve yoğurt)
biraz patlıcan salatası (közlenmiş patlıcan ve rendelenmş domates)
az yoğurt
3 köfte (boyutları küçük olanlardan)
1 lokma kepek ekmek
yarıma yakın elma
1 orta boy muz
10-15 leblebi

Ara
biraz nar
1 küçük portakal

limonlu kek

Kızlar dün akşam Gönüşçelen dizisinde limonlu kek yiyorlardı canım çok çekti, ben de yaptım ama benim ki tamamen light. İşte tarifi:

1 yumurta, 10 gr splenda ile çırpılır. yarım limon rendelenir kabuğu ve suyu yarım su bardağı light süt ile karıştırılarak kek hamuruna ilave edililir. 125 gr un, kabartma tozu ve vanilya ilavesi ile çırpılan kek hamuru teflon kalıba dökülür. (gördüğünüz gibi hiç yağ yok, tercihe göre biraz yağ ilave edilebilir tabi ki...) önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirilir...

Toplam 600 kalori, ben 8 dilime böldüm bu durumda 1 dilimi 75, 2 dilimi 150 kalori olan yasak savmaya yarayan cici bir kaçamak örneği...

Afiyet olsun :32:

Bende sağlıklı yaşamaya başladım 56 kilo idim 53 şuan hedef 50 yada 48 olmak :9:

Ara hedef koyman iyi olmuş, o kilolara gelince daha doğru karar verirsin :13:

Sen korku filmlerini seviyorsun demek ki, bense pek bayılmıyorum açıkçası, yani gerilim olabilir (testere, hannibal gibi) ama korku filmlerinden çok hazettiğim söylenemez...

En son Angelina Jolie ile Johnny Depp2in 'tourist' ini izledim, güzeldi... Action tarzı ve ayrıca mafya filmleri hoşuma gidiyor. Dün gece de yapmışsın bir seans, ne izledin?

Bi de 169'a 49 bence çoook iyiymiş ve Pakize85 yeniden o kiloda olabileceğine eminim, çevremde doğumdan sonra eski kilosunun altına inen örnekleri bizzat görüyorum. Biraz daha çaba ve gayret gerekli :34:

Red velvet testerenin yanında romantik komedi kalır :))) Ona rağmen gidip tür olarak sadece korku yazmışlardı. Testere nin de ana türü suç olmasına rağmen, alt türü korku, ona da bayılırım. Ay zaten korku diye piyasaya sürülen filmler daha çok gerilim. Dediğin gibi korkuyu çok severim. Ben de tam tersi, aksiyon, mafya filmlerinden haz etmem pek. İzleyecek film yoksa izlerim ancak, ya da değişiklik olsun diye.

Tourist i izlemedim. O tarz film izlemeyi düşünürsem güzel bi seçenek ama :) Dün gece Apartment 1303 diye bir japon korku filmi izledim. Bu türe aitti cidden. İzlenebilir bi korku filmiydi.

Kilo konusunda kişisel yorum yapmayayım daha fazla, çünkü ben cidden beğenmiyorum. Ama benim yorumumu geçtim, gidip bi uzmana danışsan, ya da netten araştırma yapsan, 17.5 bmi nin ideal olup olmadığını görürsün.

Herkese iyi haftasonları :16: :119:

çok sağol cnm cahilliğimi bağışla bu çayı kendim bitkileri karıştırıp mı yapacağım neler var içinde? ya da bi yerlerde satılıyor mu? çok sağol :9

..

bimde satılıyor doğadan firmasının....
yada 2 kaşık yeşil çay,1 er kaşık biberiye,funda mate kekik karıştırılıyor çay gibi demlenip içiliyor.....

Merhaba kızlar

cuma menüm

sabah
2 dilim kepek ekmek
azıcık yeşillik
2 küçük kupa süt
2-3 dilim domates

Ara
1 muz 1 küçük portakal

Öğle
1 kepçe sulu nohut yemeği
1 adet ıspanaklı lorlu gül börek (büyük değildi)
3-4 tatlı k. yoğurt
1 kase puding
8-9 leblebi

Ara
1 çorba k. kadar nar

Akşam
biraz pancar salatası (pancar ve yoğurt)
biraz patlıcan salatası (közlenmiş patlıcan ve rendelenmş domates)
az yoğurt
3 köfte (boyutları küçük olanlardan)
1 lokma kepek ekmek
yarıma yakın elma
1 orta boy muz
10-15 leblebi

Ara
biraz nar
1 küçük portakal

çok güzel menü 10 puan

Kilo konusunda kişisel yorum yapmayayım daha fazla, çünkü ben cidden beğenmiyorum. Ama benim yorumumu geçtim, gidip bi uzmana danışsan, ya da netten araştırma yapsan, 17.5 bmi nin ideal olup olmadığını görürsün.

Herkese iyi haftasonları :16: :119:

sana katılıyorum aynı fikirdeyiz....

Back
X