bimde satılıyor doğadan firmasının....
yada 2 kaşık yeşil çay,1 er kaşık biberiye,funda mate kekik karıştırılıyor çay gibi demlenip içiliyor.....
çok teşekkürler :) sporumu da yaptımyazarım akşam hepsini birden koçum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bimde satılıyor doğadan firmasının....
yada 2 kaşık yeşil çay,1 er kaşık biberiye,funda mate kekik karıştırılıyor çay gibi demlenip içiliyor.....
çok teşekkürler :) sporumu da yaptımyazarım akşam hepsini birden koçum
![]()
bu haftanın en güzel besleneni 1.miz GZMNC.....tebrik ediyoruz![]()
tesekkürleeerrrr !!!! ins kilolari da veririm de iyi olur... spora da baslicam pzt. ins....
tebrikleeerben de menümü yazayım
sabah: ballı limonlu ılık su (Uyanınca)
1 yumurta
3biber
1 domates
3 yeşil 2 siyah zeytin
1 dilim ekmek
1 fincan yeşilçay
ara: 1 elma
öğlen: 5 kaşık bulgur pilavı, 1 salatalık (evde yoğurt kalmamışbaşka da yemek yoktu henüz yapmamıştım )
ara: 5 ceviz 1 havuç
ara: ekmeğin köşesinden 1 incecik dilim çavdar ekmeği (tazeydi dayanamadım)
akşam: 5 kaşık ıspanak
1 kase çorba
yoğurt, salata
ara: karışık bitki çayı (Beşi bi yerdedeki bitkilere ek sinameki,papatya fln vardı içinde)
12 dk slim&6 pack karın egzersizi yaptım
hosgeldin lorelei . bugün neler yedgini söyleyebilir misin ? beslenme aliskanliklarini ögrenelim önce![]()
tebrikleeerben de menümü yazayım
sabah: ballı limonlu ılık su (Uyanınca)
1 yumurta
3biber
1 domates
3 yeşil 2 siyah zeytin
1 dilim ekmek
1 fincan yeşilçay
ara: 1 elma
öğlen: 5 kaşık bulgur pilavı, 1 salatalık (evde yoğurt kalmamışbaşka da yemek yoktu henüz yapmamıştım )
ara: 5 ceviz 1 havuç
ara: ekmeğin köşesinden 1 incecik dilim çavdar ekmeği (tazeydi dayanamadım)
akşam: 5 kaşık ıspanak
1 kase çorba
yoğurt, salata
ara: karışık bitki çayı (Beşi bi yerdedeki bitkilere ek sinameki,papatya fln vardı içinde)
12 dk slim&6 pack karın egzersizi yaptım
merhaba efsun kusurabakma çok geç cevapladım görmemişimsabah 1 dilim peynir 2-3 dilim ekmek 3-4 zeytin yiyorum öğlen okulda olduğum için şu aralar tost yiyorum sadece akşam da evde ne varsa 5-6 kaşık yemek ve birkaç dilim ekmek yiyorum. çikolata vs aram yoktur dayanamadığım tek şey cips malesef
yalnız akşam 11 gibi inanılmaz acıkıyorum gözüm dönüyor resmen:96:
merhaba efsun kusurabakma çok geç cevapladım görmemişimsabah 1 dilim peynir 2-3 dilim ekmek 3-4 zeytin yiyorum öğlen okulda olduğum için şu aralar tost yiyorum sadece akşam da evde ne varsa 5-6 kaşık yemek ve birkaç dilim ekmek yiyorum. çikolata vs aram yoktur dayanamadığım tek şey cips malesef
yalnız akşam 11 gibi inanılmaz acıkıyorum gözüm dönüyor resmen:96:
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma toplam
gzmnc 10 9 10 8 10 47
pakize85 8 10 9 9 9 45
cilekli_seker 9 8 8 10 9 44
tutaste85 9 10 7 8 5 39
parlaksiyah 6 6 7 9 10 38
şule 7 10 9 6 5 37
azul 6 9 10 6 5 36
efsun 4 9 8 8 5 34
melahatt 6 6 6 8 6 32
tugbaaaa 6 5 8 5 7 31
yaamuur 10 8 7 0 0 25
imporatogrly 5 4 5 0 0 14
hic sorun degil..cipsi haftada bir kez ye sadece, ödül niyetinde. ögünlerinin arasinda ara ögün yapmani tavsiye ederim. yeterince besin almazsan gece 11de acikirsin, bunun icin mideni dah aönceden kandirman gerekiyor. Eger istersen bize katil ve pazartesi-cuma günleri arasi hergün yediklerini bildir, kocumuz degerlendirsin.
ilginiz için teşekkür ederim :) fırsat buldukça yazıcam gün içinde neler yediğimi böyle daha çok motive oluyor insan :)