• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sabah (1p) ara (1p) öğle (3p) ara (1p) akşam (3p) ara (1p) - TOPLAM
şule 1 0 0 1 3 1 1 5
efsun 1 0 1 1 3 0 1 5
gzmnc 1 1 3 1 3 1 10
melahatt 1 1 1 1 1 1 6
cilekli_seker 1 1 2 1 3 1 9
azul 1 1 1 1 1 0 5
parlaksiyah 1 1 3 1 3 1 10
tutaste85 1 1 0 0 2 1 5
tugbaaaa 1 0 1 1 3 1 7
yaamuur 0
imporatogrly 0
pakize85 1 1 3 0 3 1 9

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma toplam
gzmnc 10 9 10 8 10 47
pakize85 8 10 9 9 9 45
cilekli_seker 9 8 8 10 9 44
tutaste85 9 10 7 8 5 39
parlaksiyah 6 6 7 9 10 38
şule 7 10 9 6 5 37
azul 6 9 10 6 5 36
efsun 4 9 8 8 5 34
melahatt 6 6 6 8 6 32
tugbaaaa 6 5 8 5 7 31
yaamuur 10 8 7 0 0 25
imporatogrly 5 4 5 0 0 14

bu haftanın en güzel besleneni 1.miz GZMNC.....tebrik ediyoruz:65::65::65:

tesekkürleeerrrr !!!! ins kilolari da veririm de iyi olur... spora da baslicam pzt. ins....

tebrikleeer :D ben de menümü yazayım
sabah: ballı limonlu ılık su (Uyanınca)
1 yumurta
3biber
1 domates
3 yeşil 2 siyah zeytin
1 dilim ekmek
1 fincan yeşilçay

ara: 1 elma

öğlen: 5 kaşık bulgur pilavı, 1 salatalık (evde yoğurt kalmamış :14: başka da yemek yoktu henüz yapmamıştım )

ara: 5 ceviz 1 havuç

ara: ekmeğin köşesinden 1 incecik dilim çavdar ekmeği (tazeydi dayanamadım)

akşam: 5 kaşık ıspanak
1 kase çorba
yoğurt, salata

ara: karışık bitki çayı (Beşi bi yerdedeki bitkilere ek sinameki,papatya fln vardı içinde)

12 dk slim&6 pack karın egzersizi yaptım

1 yumurta
3biber
1 domates
3 yeşil 2 siyah zeytin
1 dilim ekmek
1 fincan yeşilçay

öğlen: 5 kaşık bulgur pilavı, 1 salatalık (evde yoğurt kalmamış :14: başka da yemek yoktu henüz yapmamıştım )

1 kase çorba
yoğurt, salata

ara: karışık bitki çayı (Beşi bi yerdedeki bitkilere ek sinameki,papatya fln vardı içinde)

canim h.sonu koclarimiz menu degerlendirmiyor....

hosgeldin lorelei . bugün neler yedgini söyleyebilir misin ? beslenme aliskanliklarini ögrenelim önce :34:

merhaba efsun kusurabakma çok geç cevapladım görmemişim:( sabah 1 dilim peynir 2-3 dilim ekmek 3-4 zeytin yiyorum öğlen okulda olduğum için şu aralar tost yiyorum sadece akşam da evde ne varsa 5-6 kaşık yemek ve birkaç dilim ekmek yiyorum. çikolata vs aram yoktur dayanamadığım tek şey cips malesef:( yalnız akşam 11 gibi inanılmaz acıkıyorum gözüm dönüyor resmen:96:

1 yumurta
3biber
1 domates
3 yeşil 2 siyah zeytin
1 dilim ekmek
1 fincan yeşilçay

1 kase çorba
yoğurt, salata

Hoşgeldin :16: Menün de sporun da gayet güzel. Aralara falan da dikkat ediyorsun. Aklında bulunsun, kemek ekmek kansızlık yapıyormuş, tam buğday ve çağdar ekmeği öneriliyor. Bi de yeşil çay (tarçınlı kafanfilli) öneririm.

merhaba efsun kusurabakma çok geç cevapladım görmemişim:( sabah 1 dilim peynir 2-3 dilim ekmek 3-4 zeytin yiyorum öğlen okulda olduğum için şu aralar tost yiyorum sadece akşam da evde ne varsa 5-6 kaşık yemek ve birkaç dilim ekmek yiyorum. çikolata vs aram yoktur dayanamadığım tek şey cips malesef:( yalnız akşam 11 gibi inanılmaz acıkıyorum gözüm dönüyor resmen:96:

Sen de hoşgeldin :16: Okulda başka bişi yeme imkanın yoksa ara öğün olarak kuru meyve, kuruyemiş falan alabilirsin yanına. Ara öğün yaparsan, normal öğünlerde daha az yiyerek doyarsın ve metabolizman da hızlanır.

Sen de hoşgeldin :16: Okulda başka bişi yeme imkanın yoksa ara öğün olarak kuru meyve, kuruyemiş falan alabilirsin yanına. Ara öğün yaparsan, normal öğünlerde daha az yiyerek doyarsın ve metabolizman da hızlanır.[/QUOTE]

teşekkür ederim haklısınız :) meyveyle pek aram yok kuruyemiş olarak da badem ve beyaz leblebi seviyorum ama tellerimden dolayı yiyemiyorum braketlerim kopabiliyor :(

hic sorun degil..cipsi haftada bir kez ye sadece, ödül niyetinde. ögünlerinin arasinda ara ögün yapmani tavsiye ederim. yeterince besin almazsan gece 11de acikirsin, bunun icin mideni dah aönceden kandirman gerekiyor. Eger istersen bize katil ve pazartesi-cuma günleri arasi hergün yediklerini bildir, kocumuz degerlendirsin.

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma toplam
gzmnc 10 9 10 8 10 47
pakize85 8 10 9 9 9 45
cilekli_seker 9 8 8 10 9 44
tutaste85 9 10 7 8 5 39
parlaksiyah 6 6 7 9 10 38
şule 7 10 9 6 5 37
azul 6 9 10 6 5 36
efsun 4 9 8 8 5 34
melahatt 6 6 6 8 6 32
tugbaaaa 6 5 8 5 7 31
yaamuur 10 8 7 0 0 25
imporatogrly 5 4 5 0 0 14

tebrikler gzmcn:46::46::46:

hic sorun degil..cipsi haftada bir kez ye sadece, ödül niyetinde. ögünlerinin arasinda ara ögün yapmani tavsiye ederim. yeterince besin almazsan gece 11de acikirsin, bunun icin mideni dah aönceden kandirman gerekiyor. Eger istersen bize katil ve pazartesi-cuma günleri arasi hergün yediklerini bildir, kocumuz degerlendirsin.

ilginiz için teşekkür ederim :) fırsat buldukça yazıcam gün içinde neler yediğimi böyle daha çok motive oluyor insan :)

günaydınnnnnnnn herkese.....

günaydın herkese.

CUMARTESİ MENÜM:

SABAH:(öğle vakti yaptık:(( )ılık sirkeli su.iki dilim k ekmeği,1 kk dan biraz fazla hellim,üç zeytin,tere,bir tatlı kaşağı şeftali reçeli,bir tatlı kaşığı tahin-pekmez.üç çay b. çay.

ARA:bir bardak süt.

AKŞAM:üç dilim pırasalı kıylalı börek,iki yemek k. kabak kavurma(üzerinde sarımsaklı yoğurt vardı)bir büyük salata kasesi salata.(börek var diye ekmek yok,yemeğin üstünde de yoğurt var diye ayrıca yemedim.)

ARA:üç b. çay.dört-beş kestane,havuç-elma-portakal karışımlı taze sıkılımış meyve suyu.

NOT:benim hafta sonlarım genelde iki öğün oluyor arkadaşlar malesef.malum geç kalkmak ve koşturmacalı bir günde ancak iki öğünü sığdırıyorum.tabi biraz da yemeklerim hamurlu etli oluyor malum hafta sonu.yani içerikleri ağır oluyor ama ben porsiyonlarıma dikkat etmeye çalışıyorum yani abartmamayas çalışıyorum.

beyaz lahana yiyerek ve suyunu içerek 3 ayda 12 kilo verdim. ekmeği hayatımdan çıkardım.şekeri de hemen hemen...bisürü sebzeyi haşladım 1 tatlı kaşığı zaytinyağ ve bol yoğurtla yedim.öğretmen olduğum için hareketliyim.hareket çok önemli.okulun içinde sırf hareket olsun diye yalandan merdiven inip çıktım.ne bir sarkma oldu,ne de selülit...64ten 52 kiloya indim.

Back
X