İyi akşamlar zuzu![]()

Hoşbuldumm
18 yaşındayım
Kilom 57 boyum 1.62'di en son
Hedef 47 hatta dahada altı
Ben de katılmak istiyorum aranıza...
hoşgeldiniz arkadaşlar

merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum aranıza yeni katıldım
sizler daha deneyimlisiniz bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim
ben sizlere örnek yediğim menüyü yazayım sizde lütfen değerlendirin
uyanınca:1bardak ılık su,2tane kuru incir,1bardak ılık su
sabah:2dilim kızarmış dengelight ekmek,2kibritkutusu beyaz peynir,3tane siyah zeytin,3tane çeri domates,3tane salatalık,1tane çarliston biber,maydanoz,1kupa portakallı yeşilçay
ara:1 bardak lightsüt
öğlen:3yemek kaşığı yoğurt,senze yemeği 4 yemek kaşığı
ikindi:2 veya 3 tane galate,sade nescafe
ara:2tane hurma,2tane kuru erik
akşam:3 yemek kaşığı yoğurt,4 yemek kaşığı sebze yemeği
yatsı:yeşil elmagün içerisinde 12 bardak su içiyorum
hergün neredeyse aynı şeyleri yiyorum bazen tatlıda yiyorum çünkü bitek tatlıya zaafım var mesala bugün chochnette yedim muzlu ve çilekli kalorisi ne bilmiyorum bileniniz varsa lütfen söylesin
bide bikaç sorum olacak;
hergün peynir yerine haşlama yumurta yesem zararı olurmu
sebzelerin pişmiş kalorileri nedir
bide listem aşağı yukarı kaç kaloridir
buarada sebze yemeklerimi yağsız ve etsiz yapıyorum tuzlada aram yoktur
boyum:1.65 kilom:54.2 hedefim boyumun uzaması ve kilomun 50 olması
şimdiden çok teşekkürler yorumlarınızı önerilerinizi yanıtlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
sende hoşgeldin cnm

bende yeniyimm =) benim boyum 1.63 ve 58 kiloyumm.. fazla yemek yemem ama abur cubura bayilirim.. gunde 1 ogun bazense 2 ogun.. sabah kalktigmda kesinlikle bi tas kahve icerim.. acligimi goturur zaten.. oglende bi tabak yemek yerim ama fazla yemem herseyden cok az.. daha fazla yemek istemiorm.. cunku biliorm ilk zamanlar kilo alcam sonra o patrona alistigmda vercem ama o ilk kilolar korkutuyo beni.. tecrubelerinzi paylasirmisiniz..
hoşgeldin cnm

yeni düzeni bilmiyorum ama yazsanda problem olmas sanırım sadece koç yorumlamıyo sanırım ...günaydın kızlar... Bu hafta koç kim??Bi de hep mi haftasonlar listemizi yazmıyoruz yoksa bu haftalık mıydı sadece??