• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm herkese :))
güne güze başladım tartıda 58.9u görünce 10 günde 700 gr vermiş bulunuyorum hemde çok dikkat etmiyorum eskisi gibi :16::16:

bugünkü menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
2kk peynir
ara
meyve suyu 200 ml
öğle
yoğurtlu karnıbahar
2 çatal haşlanmış tavuk
ara
1 neskafe 3ü birarada ve 1 ikram bisküvi :26::26:
akşam
havuçlu lahanalı salata ve yoğurt yicem

bugün spor yapıcam 30 dk stepperda
1,5 litre su içtim şimdilik yatana kadar 2 lt olur
bide çok acıkırsam tarçınlı süt içerim

neskafa ve bisküvi ara öğüne uymadı pek :20::20:

günaydın arkadaşlar.kaç gündür giremedim.herkes iyidir umarım.bu aralar herkeste bir kilo artışı ve dikkat etmeme var.havalar mı bozdu bizi acaba:))ama pes etmek yok herkes yaza güzel ve fit girecek.düşünün herkes incecik dar kıyafetlerde dümdüz vücutlarıyla gezerken bizler fışkıran yağlarımızı kamufle etmek için bol bol giyinmeye çalışıcaz.ayyy kabus gibi.ama bu bir olasılıktı.biz bu kabusu yaşamayacağız ince ince vücutlarımızla istediğimizi giyeceğiz inşallah.

kesinlikleeee saçlarımı boyattım millet bayıldı zaten bu sene zayıftım ama fıstık olacam incecik olacaaaaammm :) :34: kızlar bu arada yeşil çay tartıda kilo düşürmüyor sıkılaşıyorsunuz ben öyle fark ettim yani :)

ben geldımm hastayımm o sebebten dıyett yapamıorm tatlı krızı falan fenalardayım yanıı

sabah 07.00 bır dılım kepek ekmegı yrm bardak cay peynr zytn ( normalde kahvaltı ılac ıcmem gerektı o sebebtenn )

ara yok oglen yok 14.00 bır tane benımo bır popkek bır tane peynırlı cubuk bır sıse su..

allah kerım yanıı :(

Artık menü yazmıyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum.
Ara sıra başlığa uğrayıp bakıyorum.
Geçen hafta 51,8 falan cıkmıştım.
Dün tartıda 50,3'ü görünce havalara uçtum resmen
Şöyle 45-46 olsam süper olucak :nazar:

merhaba kızlar herkese, giremiyorum artık pek buralara ama düzene devam tabiki :65: yalnız bu sefer biraz fazla düzen oldu sanırım 44 küsür gördüm en son tartıda ama nasılsa almak kolay vermek daha zor en iyisi biraz daha verebilirsem veriyim sonra belki bir süre rahat bırakırım kendimi tabi bu tartının şu anki durumuna bağlı neyse kızlar girmeye çalışıcam artık, hepinize sağlıklı günler :66:

meraba bayanlar bende aranıza yeni katıldım...
boy:1,63 kilo 53. ama 48 olmak istiyorum.
asıl sorunum basenlerm ve kalçamda umarım en kısa sürede verebilirim.. üniversitedeyken 10 kilo verebilmiştim ama ondan sonra kilom sabitledi bir türlü zayıflayamıyorum.. gerçi aralarda hep kaçırıyorum ama..
şuan hedefime mayıs sonuna kadar ulaşmak istiyorum 3 haftadır düzenli yürüyüş yapıyorum geçen hafta da yediklerime dikkat etmeye başladım ama kilomda gram değişiklik yok gerçi dün regl oldum belki onun şikinliğidir ama bakalım en son geçen çarşamba tartıldım belki zayıflamışımdır yarın görücez bakalım sabah aç karna tartılmam lazım:D
buarada bugün yediklerimi paylaşayım:
sabah: 1 yumurta biraz lor peyniri 2 tane zeytn 1 dilim kepek ekmeği
ara :bir kaşık kuru üzüm
öğle: az çorba, küçük porsiyon sebze yemeği 1 dilim normal ekmek
ara: bol lorlu( çok lor yiyorum kendmi tutamıyorum) domates salatası ve 1 parça form bisküvisi
akşam : az çorba, sebze yemeği salata ekmek yok
ara: yarım portakal 1 tane günkurusu kayısı
40 dk koşu bandında yürüdüm egzersiz yapamadım... umarım hepimiz en kısa sürede formumuza ulaşırız.. yazın rahatça bikinimi giymek istiyorum.. çok uzattım neyse hergün yazıcam yediklermi ve yaptıklarımı görüşürüz bayanlar :66:

meraba bayanlar bende aranıza yeni katıldım...
boy:1,63 kilo 53. ama 48 olmak istiyorum.
asıl sorunum basenlerm ve kalçamda umarım en kısa sürede verebilirim.. üniversitedeyken 10 kilo verebilmiştim ama ondan sonra kilom sabitledi bir türlü zayıflayamıyorum.. gerçi aralarda hep kaçırıyorum ama..
şuan hedefime mayıs sonuna kadar ulaşmak istiyorum 3 haftadır düzenli yürüyüş yapıyorum geçen hafta da yediklerime dikkat etmeye başladım ama kilomda gram değişiklik yok gerçi dün regl oldum belki onun şikinliğidir ama bakalım en son geçen çarşamba tartıldım belki zayıflamışımdır yarın görücez bakalım sabah aç karna tartılmam lazım:D
buarada bugün yediklerimi paylaşayım:
sabah: 1 yumurta biraz lor peyniri 2 tane zeytn 1 dilim kepek ekmeği
ara :bir kaşık kuru üzüm
öğle: az çorba, küçük porsiyon sebze yemeği 1 dilim normal ekmek
ara: bol lorlu( çok lor yiyorum kendmi tutamıyorum) domates salatası ve 1 parça form bisküvisi
akşam : az çorba, sebze yemeği salata ekmek yok
ara: yarım portakal 1 tane günkurusu kayısı
40 dk koşu bandında yürüdüm egzersiz yapamadım... umarım hepimiz en kısa sürede formumuza ulaşırız.. yazın rahatça bikinimi giymek istiyorum.. çok uzattım neyse hergün yazıcam yediklermi ve yaptıklarımı görüşürüz bayanlar :66:

hoşgeldin cnm.umarım sende istediğin kiloya kavuşursun

kızlaaaarrr ben 52.4'ü gördüm sonunda kiloluyum dediğim dönemde hemde aç karnına almaktan oldu belkide ama çok büyük moral oldu o kesin :32: arkadşlar genelde diyetler söz konusu oluyor hep ama ben şunu fark ettim hareketsiz olmuyor kızlar spor yapmama rağmen kısa mesfeleri yürüyerek gitmemden vs. ve evde dans etmemden üst bacaklarım sıkılaştı (maalesef altlar incelmiyor ama araştırıp çaresini bulacam) dokunduğumda sertliği hissediyorum artık sadece hareket edin spor yapın demiyorum vaktiniz olmayabilir benim olmuyor mesela hareket edin ve farkı bir süre sonra sizde göreceksiniz yeşil çayın da etkisi var diye düşünüyorum bu sıkılaşmada sağlıklı ve zayıf kalın :34:

Son düzenleme:
58.8 çıktım bu sabah :))
58i görüyorum ya bi seviniyorum ki:21::21:

bugünkü menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2kk peynir
ara
yarım neskafe 3übirarada
öğle
bardak çorba
ara
2 dilim ekmek
akşam
patlıcan yemeği yicem yoğurt yerim küçük kase
başka bişey yemesem iyi olur zaten pek yiyesim de yok

spor yapamıcam bugün adetten belim ağrıyo biraz
bol su tabi

bende size katılabirmiyim diyet yapmam gerekiyor ama yanlız başıma motive olamıyorum kilo vermek isteyen arkadaşlarla beraber olursa daha iradeli olurum diye düşündüm
benim boyum 1.55
kilom 60
55 kilo olmak istiyorum inşallah sizinle beraber daha iyi motive olupirademe sahiip çıkabilirim sadece yemeklede kilo vermekte çok zor sporda gerekiyor spor salonuna gitmeyi düşünüyorum yakınlarımda bulabilkirsem eğer gidicem

bayanlar bugün tartıldım 52,5 olmuşum inş h. sonuna 52 yi görürüm her hafta 1 kilo versem mayıs ortasında 48i görürüm:) ondan sonra da yaza kadar spora devam daha da fit bir vücutla yaza merhaba derim ahh ah bi hamile kalmadan istediğim zayıflığa ulaşabilsem ve bi süre o kilonun keyfini çıkarabilsem:D
gelelim bugüne:
kahvaltı öncesi ılık limonlu ballı su,
kahvaltı kaşarlı(!!) 2 dilim kepek ekmeği 4 zeytn açık çay
ara yarım bardak süt
öğle yok bugün boş günümdü geç kahvaltı yaptım
ara kuru üzüm bir muz
akşam bi kase çorba az sebze yemeği bol salata ve yoğurt
ara 2 kuru kayısı + 2bardak yeşil çay
yatmadan elma sirkeli ballı ılık su
spor: boş günüm dolayısyla bütün gün ev temizliği:DD+ 30 dk koşu bandı.. iyi ter attım ya bakalım umarım bi işe yaramıştır.. :64:

bayanlar bugün tartıldım 52,5 olmuşum inş h. sonuna 52 yi görürüm her hafta 1 kilo versem mayıs ortasında 48i görürüm:) ondan sonra da yaza kadar spora devam daha da fit bir vücutla yaza merhaba derim ahh ah bi hamile kalmadan istediğim zayıflığa ulaşabilsem ve bi süre o kilonun keyfini çıkarabilsem:D
gelelim bugüne:
kahvaltı öncesi ılık limonlu ballı su,
kahvaltı kaşarlı(!!) 2 dilim kepek ekmeği 4 zeytn açık çay
ara yarım bardak süt
öğle yok bugün boş günümdü geç kahvaltı yaptım
ara kuru üzüm bir muz
akşam bi kase çorba az sebze yemeği bol salata ve yoğurt
ara 2 kuru kayısı + 2bardak yeşil çay
yatmadan elma sirkeli ballı ılık su
spor: boş günüm dolayısyla bütün gün ev temizliği:DD+ 30 dk koşu bandı.. iyi ter attım ya bakalım umarım bi işe yaramıştır.. :64:

haftada 1 kilo çok değilmi acaba?
ben ayda 2 yada 3 kilo olarak düşünüyorum ama çokmu azki:26:

arkadaslar merhaba ben 155 boyunda 55 kiloyum 1,5 yaşında oğlum var benimde doğumdan kalma göbeğim ve basenim var birazda kilom var bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmısınız?nasıl yapıyosunuz?neler yiyosunuz banada yardımcı olabilirmisiniz neler yapmam lazımm?

Back
X