Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar.kaç gündür giremedim.herkes iyidir umarım.bu aralar herkeste bir kilo artışı ve dikkat etmeme var.havalar mı bozdu bizi acaba:))ama pes etmek yok herkes yaza güzel ve fit girecek.düşünün herkes incecik dar kıyafetlerde dümdüz vücutlarıyla gezerken bizler fışkıran yağlarımızı kamufle etmek için bol bol giyinmeye çalışıcaz.ayyy kabus gibi.ama bu bir olasılıktı.biz bu kabusu yaşamayacağız ince ince vücutlarımızla istediğimizi giyeceğiz inşallah.
beyaz leblebi kilo aldrmz diye bliyorum ben
bencede aldırmaz ama çokta yememek lazım canım : )
meraba bayanlar bende aranıza yeni katıldım...
boy:1,63 kilo 53. ama 48 olmak istiyorum.
asıl sorunum basenlerm ve kalçamda umarım en kısa sürede verebilirim.. üniversitedeyken 10 kilo verebilmiştim ama ondan sonra kilom sabitledi bir türlü zayıflayamıyorum.. gerçi aralarda hep kaçırıyorum ama..
şuan hedefime mayıs sonuna kadar ulaşmak istiyorum 3 haftadır düzenli yürüyüş yapıyorum geçen hafta da yediklerime dikkat etmeye başladım ama kilomda gram değişiklik yok gerçi dün regl oldum belki onun şikinliğidir ama bakalım en son geçen çarşamba tartıldım belki zayıflamışımdır yarın görücez bakalım sabah aç karna tartılmam lazım
buarada bugün yediklerimi paylaşayım:
sabah: 1 yumurta biraz lor peyniri 2 tane zeytn 1 dilim kepek ekmeği
ara :bir kaşık kuru üzüm
öğle: az çorba, küçük porsiyon sebze yemeği 1 dilim normal ekmek
ara: bol lorlu( çok lor yiyorum kendmi tutamıyorum) domates salatası ve 1 parça form bisküvisi
akşam : az çorba, sebze yemeği salata ekmek yok
ara: yarım portakal 1 tane günkurusu kayısı
40 dk koşu bandında yürüdüm egzersiz yapamadım... umarım hepimiz en kısa sürede formumuza ulaşırız.. yazın rahatça bikinimi giymek istiyorum.. çok uzattım neyse hergün yazıcam yediklermi ve yaptıklarımı görüşürüz bayanlar![]()
bayanlar bugün tartıldım 52,5 olmuşum inş h. sonuna 52 yi görürüm her hafta 1 kilo versem mayıs ortasında 48i görürüm:) ondan sonra da yaza kadar spora devam daha da fit bir vücutla yaza merhaba derim ahh ah bi hamile kalmadan istediğim zayıflığa ulaşabilsem ve bi süre o kilonun keyfini çıkarabilsem
gelelim bugüne:
kahvaltı öncesi ılık limonlu ballı su,
kahvaltı kaşarlı(!!) 2 dilim kepek ekmeği 4 zeytn açık çay
ara yarım bardak süt
öğle yok bugün boş günümdü geç kahvaltı yaptım
ara kuru üzüm bir muz
akşam bi kase çorba az sebze yemeği bol salata ve yoğurt
ara 2 kuru kayısı + 2bardak yeşil çay
yatmadan elma sirkeli ballı ılık su
spor: boş günüm dolayısyla bütün gün ev temizliğiD+ 30 dk koşu bandı.. iyi ter attım ya bakalım umarım bi işe yaramıştır..
![]()