slm kızlar ben kk da yeniyim..bende bu gruba grmek istiyorum nasıl olacak acaba yardmcı olabilir misiniz?bide su altta ki zayıflama cubugu nasıl yapılıyor ?
Hoşgeldin ..Kolaylıklar diliyorum..
herkese günaydın kızlar :80:
bugün sabah tartıldım 51.5 ne zamanlar yazıyosuz bilmiyorum ama ben unutmadan yazayım dedim :81:
bayrama kadar 50 olmayı planlıyodum ama 1.5 kiloyu nasıl vercem bi fikrim yok henüz bide eve gidiyorum umarım abartmam orda gerçi yüryüş falan yaparım orda ama genede tehlikeli:)) annem ne var ne yok yapar şimdi bide yemeyince çok kızıyo oyüzden korkuyorum:)))
51,5
Ben p.tesinden beri yediklerimi ince eleyip sık dokuyorum,yürüyüş yapıyorum ama vere vere 200 gr.vermişim tartıma göre...Bariz inceldim,göbeğim küçülmeye başladı ama kilo aynı geneeeeee...
Günaydin bayanlar, aranıza yeni katılıyorum. 8 ay önce dogum yaptım dogum sonrası 7 kilo verdim ama hala vermem gereken 5 kilom var. Şu an 60 kiloyum hedefim 55 olabilmek umarım sizinle birlikte bunu başarırım. Sabah yediklerime gelince
Tam tahilli ekmek 1 dilim
1 parça peynir
5 adet zeytin
1 küçük domates
1 fincan steeltea ( kuzuya süt de lazım :) )
Hoşgeldin zuzu
kızlar öğlen köfte ekmek yedim ama çok pişmanımyaaaa((((
neyse artık akşama bişey yemem napayım![]()
Sıkma canını akşam sebze ve kalsiyum ağırlıklı beslenirsin,o kendini vücutta dengelemesini bilir canım,merak etme..