slmlar bayanlar..
ben geçen sene subat ayında doğum yaptım,boyum 1.72 doğuma 78 ile girdm doğmdan 1 hafta snra 69 dum,40ım çıkar çıkmaz gereksz yediğim herşeyi menümden çıkardm spor salonuna başladım,şu an 56 kiloyum hamile kaldığım kiloya yani 52-53 e düşmek için çabalıyorum bu arada hala emziriyorum yanlz bi kaç aydır pek dikkat etmiyorum,spor salonunu da bıraktm çnkü tez yazıyorum çok vakit ayıramıyorum bebekle birlikte,arada yürüyüş yapıyorum,ama bu işi bi disipline yola koymak gerek die düşündm,desteklerinizi bekliyorum,ve elimden geldiğince de destek olacağımı umuyorum,başarılar herkese...[/Q
boy ve kg na göre düşünüyorumda gayet hoş görünüosundur canım :) ama biraz daha vermek istiomuşsun bence çok rahat verirsin çünkü emziren annelerin kg vermesi kolay oluo die biliyorum..emziriyorum die tatlı falan yemenede gerek yok su içsen zaten sütün oluomuş. bebeğin,tez çalışman anladığım kadarıyla tempolu bi hayatın var zaten.tek yapman gereken akşamları aşırıya kaçmamak gibi görünüo. bi kaç kg fazlalığınında üstesinden gelirsin bence kolay gelsin :)