aynenn aynenn bende bir ara çok sıkı bi diyete girmiştim ama o zaman işim çok koşuşturmacaydı sürekli merdiven inip çıkıyodum işyerinde hiç oturmuyodum 64 kilodan 56 kiloya inebildiim 3 ayda. o zaman harikaydı ama ne zaman işi bıraktım ve diyetide ondan sonra 3 kilo geri aldım 59 oldum. 1 senedir kilom aynı ama artık 54 olmak istiyorum. bi anda çok kilo verdiğim için vücudum korumaya aldı sanırım kendini kilolarım gitmiyor. direnç gösteriyor bana ama boşuna yaza kadar incelicem :))))
sporu öneririm kızlar. ben spor yapıyorum ve vücudum acayip sıkı. herkes çok şaşırıyo :) kilom var ama sıkıyım bu bile motive ediyor :)
evet spor çok etkili oluyor gerçekten. bende geçen sene 52 falandım. ama 7 kilo aldım. ilk defa böyle oldu . işi bırakınca aldım ister istemez.
ama artık spor yapıyorum. çok yavaş da olsa veriyorum. kalıcı olur en azından. bazen pilates yapıyorum. o da çok yararlı sıkılaşmak için.
aldım kendime bi pilates seti . cnm sıkıldığında yapıyorum ohhh. havalar güzel olsa hergün yürücem ama çok soğuk.
yürümek hem kiloya hem de insanın psikolojisine çok iyi geliyor. deniz kenarında özellikle sabahları süper oluyor.
yürüyüşü bi yük olarak değil rahatlama aracı olarak görünce insan yürümek istiyor hep. mart ayına kadar en azından 53 olmak istiyorum
umarım başarırımmm :) 3,8 kg vermem lazımm . sonra mayısa kadar 50 olsamm süperrr :) hayali bile güzell