- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
triendy süpersin yaa okuyunca güldüm biSen işini biliyorsun haa :)) Ortalıkta görünmeyince iddiayı kaybettin sanmıştım :))
Lahana diyeti çok sağlıklı değil ama tavsye etmem, bi de haftada 8 kilo imkansız gibi geldi bana o su kaybı falandır yani bi hafta sonra normal yeme düzenine geçince kilon yine artar yani. Hayatın boyu o iğrenç çorbayla yaşamazsın da :)) İddia için deneyebilirsin tabi ama çabuk alırsın her zaman dikkat etmek lazım, ömür boyu dikkat etmek şart çünkü yapımız uygun alıyoruz kilo dikkat etmeyince. Bi de maalesef zayıflamakla bitmiyor kiloyu korumak daha zor geliyor bana. Kaç kere zayıfladım geri aldım kiloları, o zaman anladım ömür boyu dikkat etmek şart. İnşallah alışkanlık haline getirebiliriz bu yeme düzenini
evetcanım hiç sağlıklı değil bencede ama lahanın okadarfaydası varki zayıflatma ödem toksin atma etkileri var olduğu için,e bide biran evvel 55 olup bu iddaa stresinden kurtulmak için bunu denemek istedim
ben şöyle yapıyorum,
1lahana orta boy,o bile acayip çok oldu,
yarım demet maydanoz
3 adet yeşil soğan(benim baktığım çoğu yerde yeşil soğan diyodu,bazı yerlerdede kuru soğan diyo bugünküne kuru katıcam yeşil soğan bitti
3domates
6yeşil biber
bitanede tavuk bulyon attım
düdüklüye koydum fıslamaya başlayınca 10-15dk kaynattım kısık ateşte, çıkarıp bi küçük tabak yemiştim gece tadına baktım güzel gibiydi,ama sabah eşimle kahvaltı yaparken bitabakta gizlice atıştırıyodum ama iğrenç bi tadı vardı allahın gücüne gitmesinde
valla ben şok diyet yapmadığım için tam uymuyorum ,sabah 8.30da kalkıp elma sirkeli ballı suyumu içiyorum yarım saat sonra nesfitimi yiyorum,sonra azcık daha kestiriyorum eşimin yanında tvye bakarak
akşamda lahana çorbamı içtim yarım lt'lik bardağımla
Son düzenleme: