aynen öyle canım hırslandımfena,3hafta paşaya gitti yani 15tegidip gece 1de geldi,akşam yemeklerinde yalnızdım hafif geçirdim nesfitle kapattım ve 55e yakınlaştım hayal gibiydi ama 57.1i görmüştüm sonra baktı ben kazanıcam iddayı gündüze döndü akşam evde olmaya başladı gözü yemedi bence,onun yüzünden 55i göremedim,ama 1hafta daha gece 1de gelseydi 55 olmak içten bile değildineyse canımya bugün yine 1ssaat geç geldi diye cıngarı koparttım bağırdım çağırdım,sen iddayı henüz kazanmadın ne bu böyle her istediğinde geç geliyosun vs.ben strese gireyim kilo vermeye çalışayım kazanmadım daha diye hiçbişey aldırmayayım,ooh sen kazanmış gibi gez toz
olan oki iddayı sonlandırdım,dedim %75 ben kazandım çünkü gancıkçılık yaptın hem sözünde durömadın hemde akşam yemeklerinde evde olarak kilo vermemi durdurdun falan filan işte amaaan stresten kurtuldum iddaa middaaa yoook
bidahada girmem zaten,benim ideal kilom 59du ben baya aşağısındayım artık korusam yeticek bana,şuna bak bu akşamda kıtlıktan çıkmış gibiyedim,allahtan sağlıklı şeyler yedimde içim rahat
![]()
İyi olmuş iddianın bittiği, sen de rahatlamış oldun...
Ben de diyete devam ama bugün akşam malesef fırında makarna ile bugünkü başarımı mahvettim...
Genelde kaptırmazdım ama...
Hayırlısı, şimdi zayıflama çayımı içiyorum ve yarın sabah tartıda kilo almayacağımı ümit ediyorum ...