Arkadaşlar bende 56 kiloyum bir ayda 47 olmak istiyorum olacağıma da inanıyorum bildiğim bi formül var belki siz de duymuşsunuzdur. Sarımsak ve ceviz tarifi .Bildiğiniz gibi sarımsak bir mucize saça, cilde, kiloya ve bir çok şeye iyi geliyor. Ceviz de aynen çok yararlı kolestrole iyi geldiği gibi zayıflatıyor da bende bunu keşfettim ve sizinle paylaşmak istiyorum.
arkadaşlar karışım şöyle:
=> bir ceviz içi
=> 3 diş sarımsak
=>bir bardak su
Arkadaşlar sarımsakları yutabileceğimiz büyüklükte hap kadar bölüyoruz. Bir bardak normal çeşme suyunun içine sarımsakları ve ceviz içini atıyoruz. Bunu akşam yatmadan önce yapıyoruz ve öylece bırakıyoruz. sabah uyandığımızda aç karnına bu suyu içiyoruz sarımsakları yutuyoruz, ceviz içini de yiyoruz. yani bardakta hiç bişey kalmayacak. bunu yaptıktan sonra hemen karışımın yenisi hazırlıyoruz diğer sabah içiyoruz yani her sabah tekrarlıyoruz. ben bu karışımla on günde 5 kilo verdim. Tabi tıka basa yemek yemedim ama aç da kalmadım. sadece ekmek tüketmedim hiç.
Sabahları iki kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 8-9 zeytin ve bol bol salatalık yedim ama domates yemedim. çünkü pek önerilmiyor.
Öğlenleri bir kase sebze çorbası içtim ve salata yedim.
Akşamsa sadece salata yedim. Akşam yemeği 6yı hiç geçmedim. Sonrada bir saatlik yürüyüş yaptım. yürüyüş yapamazsam da evde egzersiz yaptım.
Arkadaşlar ben bu yöntemle on günde 5 kilo verdim. Sizde enaz bir hafta da 3 kilo verebilirsiniz. Ben bugün tekrar başlıcam, on gün sonra yazarım sonucu. Ben şu an 56 kiloyum.