kızlaar bende katılmak istiyorum aranızaa.. boyum 1.60 kilomu da çizelgede görüyorsunz zaten, hedefim 48..
doğrusu arkadaşlarıma ve sevgilime inat zayıflıyorum tabii bu görüntü hoşuma gitmedi de değil :) arkadaşlarım kilo versem bile sırf dalga geçmek için sen yine mi kilo aldın diyorlardı. sevgilim ise senin kilon iyi ben seni böyle sevdim dese de zayıf kızları beğeniyordu. öğrenci evinde kalıyor sevgilim ünide aynı sınıftayz. ev arkadaşına kız arkdaşı misafir gelmiş kız 1.65 boyunda 53 kiloymuş ve hala ben zayıflamalıyım kilo problemim var diyormuş!!!! geldi bana bunu anlattı akılsız yaaa.. ve benim serüvenim esas o an da başladı. çok koymuştu.. çok hemde..
benim bacaklarım vücuduma göre uzun olduğu için işe bacaklarımı zayıflatmakla başladım. çünkü üst bacaklarım gerçekten çok kalın ve alt bacaklarm da inceydi.. spor salonuna gitmiş 3 ayda yalnzca 3 kilo verebilmiştm. sonra bıraktm.
tostu hayatımdan çıkardımm.. 1 ayda 1 kilo daha verdm..
yaz tatilinde tam 1 buçuk ay hç aksatmadan sırf hırsımdan sabah 6da uyanıp yürüyüşe gidiyor parktaki aletlerden yapıyrdum ve bu zaman zarfında 5 kilo verdim(tabi yediklerime de dikkat ettm çikolata hariiiççç

)
şimdi arkadaşlarım dedikleri için özür diliyor sevgilim artık zayıflama diyorr kıskanıyor tabiii. ama ben kafaya koydum kızlar 48 olacağım. nolur yardım edin bana çünkü artık iradem de zayıfladı kilo vermem de eskiye göre azaldı malum son kilolar zor gidiyorr. yardımınıza ihtiyacım var kızlar beni de aranıza alıın !