evet haklısın ben buraya geleli 1 ay 10 gün falan oldu ama tam motive olamadım ara ara çok iyi gittim, sanırım tek eksiğim düzenli spor yapmıyorum bir de 1-2 gün güzel beslenip sonra bozuyorum sonra yine güzel beslenip yine bozuyorum

Motive olamıyorum nedense arada bir gaza geliyorum sonra tekrar kaçıyor motivasyonum. Bence kendini diyete hazır hissedip bir başlarsın ya sonuna kadar gidersin işte ben ona bir başlayamadım, oysa haziranda 60 kiloya çıkmıştım ve sonra motive olup iki ayda 55e kadar düşmüştüm sonra bir bıraktım tüm kilolar geri geldi.Sen baya istikrarlı şekilde gittin o yüzden o sürede 5,5 kilon gitti ne güzel :))
Gerçi ben 1,5 kilo verdim ona da seviniyorum :)) 1 kilo bile çok farkediyor çünkü.
Aslında benimkisi psikolojik mutluluğu yemekte arıyorum acıktığım için değil, mesela canım sıkılıyor yemek yiyorum ya da evde ne varsa yiyorum sonra mutlu oluyorum sıkıntım az da olsa geçiyor. Oyalanmak için bir şeyler yiyorum sürekli yemediğimde zor dayanıyorum. yemek konusunda çok iradesiz biri oldum çıktım farkındayım, eskiden aşırı iradeli idim. Sorunu biliyorum çözümde elimde onu da biliyorum. Dediğin gibi pes etmeden yarın tekrar bir başlangıç yapayım en iyisi :)) Gerçekten 7-8 kilo nedir ki :)) Foruma bazen bakıyorum 40-50-60 kilo verenler bile var biz 8-9 kiloyu mu veremeyeceğiz :))