Kızlarrr :)) Bu sabah tartıldığımda 54.1 kiloydum, düz hesap 54 de işte.
Bir de beni çok mutlu eden bir şeyler anlatacağım. Ben hep uzun şeyler giyerdim eskiden. Yani kot pantolon giyerdim, üstüne de kalçamı belimi göbeğimi kapatan şeyler. Kısa bir tişört giysem bile içine uzun bir straplez giyer, o straplezi alttan alttan çekerek vücudumu gizlemeye çalışırdım. Ama bu haftasonu öyle olmadı. Dar kot pantolonumun üstüne kısacık bir tişört giydim, o hep içime giydiğim straplezleri giymedim. Ve gayet güzel durdu. Nasıl mutluydum anlatamam.
Pazar günü de gömlek giymek istedim. Ben gömlek giymeyi çok severim. Hep gömlek giyip önünü açık bırakanlara çok özenirdim. Benim göbeğim ve yan yağlarım başını alıp gittiği için ben öyle giyemez önünü kapatırdım. Bu haftasonu gçmleğimin içine siyah yüzücü atleti giydim ve düğmelerini açık bıraktım. Bunu yapabileceğimi hiç düşünmezdim.Hala biraz göbeğim var ama rahatsız edici boyutta değil, eskisine oranla çok iyi. Böyle giyinebilmek beni o kadar mutlu etti ki anlatamam.
Yalnız şöyle bir sorunum var. Ben kendimi 54 kilo gibi görmüyorum. :2: 7 kilo vermiş gibi değilim sanki. Evet yukarıda anlattım çok toparlandım sıkılaştım ama sanırım benim yağ oranım yüksek. Bir de her yerim eriyor da şu kollarım erimiyor. denemem'den aldığım gazla hastaya insanity'e başlamayı düşünüyorum. Son 5 kilom zaten, insanity ile iyice incelir sıkılaşırım diye düşünüyorum. Yağ oranım iyice düşsün. Ben kas yapmak istemiyorum. Yağ oranım düşsün sıkılaşayım inceleyim. Normalde haftada 5-6 gün, günde 1 saat spor yapıyorum. İnsanity 1 saatten daha az ama çok daha etkili anladığım kadarıyla. Eğer yetmezse biraz daha yaparım ama yeter de artar hatta beni öldürür gibi.Artık koşu bandı, leslie falan sarmıyor 1 buçuk aydan sonra. Bu hafta kondisyonumu iyice arttırıp hastaya başlıyorum insanity'e. Sizce kollarıma etkisi olur mu? Ciddi rahatsız olmaya başladım artık.
sevindim adına tebrik ederim canım :)) Ben insanity ile daha hiç kilo veremedim bir hafta oldu. Ama geçen hafta çok da dikkat etmediğim günler oldu. Son iki üç gündür baya az da yiyorum bakalım faydasını göreceğim inş bende insanity'nin. Ama belim inceldi kilo vermesem de baya sıkılaşma olduğunu hissediyorum vücudumda bu da beni sevindiriyor. Bir ara kilom artmıştı ama geri indi ödemdi sanırım. Şu an hala aynı kilodayım ara ara yukarı çıkıp inebiliyor ama.
Gerçekten insanity sporda son nokta :)) Daha zor bir egzersiz programı görmedim aletsiz olarak çalışılanlar içinde.
merhaba kızlar
ben de sizler gibi zayıflamak istiyrm
ama iyice koyverdim sanki diyette değilim gibi yiyorum hiç dikkat etmiyorum .
iştahım da fazla iyi((((( sizlerden şevk alırım inşallah, olumlu olumsuz eleştirilerinizi gazlarınızı bkliyrm:))))))
bugün sabah 61 kiloydum.boyum da 1.58
yani bayagı fazlalıım var.acilen vermem lazım.ne zamandır uğraşıyorum ama hep yerimde sayıyorum.belki hamile falan kalırım zarar verir die bir sürü şeyi yapmaz olmuştum.e tabi her istediimi de yedim.kilo almadım ama vermedim de.yerimde sayıyorum.belki bu kilo ile kalmamam daha hayırlıdı....
şimdi şöyle yapıcam:
3 ana öğün veöğünlerimde 1 er dilim ekmek
araöğünler geçiştirilmeyecek.
6 dan sonra yemiyorum
akşamları en az 30 dk spor
günde 3 br yeşilçay
böyle bi başlangıç yapayım artık:)))))))))))))))))
herkese kolay gelsiiin!!!!!!!!!!!!!!!!
Evet bir yerden başlamak gerekiyor, ama sana tavsiyem bence ekmeği tamamen bırak hiç bir faydası olduğunu düşünmüyorum ben ekmeğin. Hiç yemiyorum neredeyse sadece dışarda ekmek arası bir şeyler yersem tüketiyorum ekmeği. Bir dilim ekmek 90 kalori ve bence kilo verene kadar tüketmemekte fayda var. Ben ekmek yerine kuruyemiş yiyorum ekmekten daha tok tutuyor ve de temiz kalori oluyor ekmeğe kıyasla. Vücuda faydalı yani hem aminoasitler var içinde hem omega3 yağları çok faydalı. Tabi her öğünde bir avucu geçmemeli onların da kalorisi yüksek çünkü.
Son düzenleme: