bayramdan çıkınca herkese bir rehavet çökmüş, şöyle düşünelim, artık uzunca bir zaman bize kilo aldıracak riskli bir dönem yok, aşağı yukarı hepimizin hedefi en geç yıl başında ideal kilosuna ulaşmak. eee başka bayram seyran falan da kalmadığına göre hepimiz dört elle asılabiliriz artık:) ben hiç kilo veremedim bayramda zaten hedefim almamaktı, çünkü daha önce de yazdığım gibi tatlıları falan götürdüm:) spor desen hak getire, bayram temizliği ve hazırlıkları hariç hiç spor namına birşey yapamadım ama kilo da almamışım. 56,300le bayram sonunu gördük. ilk hedefim 50 ve eğer hala fazlalık olduğunu düşünürsem vücudumda ikinci hedef 48:) bayram boyunca sabahları nesfit yedim ve çok az peynir zeytin falan yedim. öğle akşam yemeği yiyemedim. zaten birkaç kere tatlılardan etlerden yemek zorunda kalınca tıkandım kaldım. akşamları da nesfit yedim. gün içinde yaprak sarmalardan atıştırdım falan. acayip şişkinlik gaz oldu. dün işi baya sıkı tuttum nesfit diyetine tam uydum, bugün akşam azcık makarna yedim diyetin dışına çıkarak ama kepekli makarna:) ve 5 mil leslie ye başladım çok şükür. artık aksatmadan yapıcam inş. tartıya öyle korkarak çıktım ki, 58leri falan görürüm diye korkuyordum. bana kimse zayıflamışsın demedi, çünkü sürekli görüştüğüm kişilerdi bayramlaştıklarım, ve tatlı falan yemem için kimse ısrar etmedi, diyet yaptığımı cümle alem benimsedi artık:) ama uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşım seni çok iyi gördüm dedi:) 5 kilo verecek arkadaşlar buraya yazın da neler yaptığınızı ilk 5 kiloyu ben de sizinle veririm, geriye 1.300 kalıyor onu da nasıl olsa veririm dimi ya:)