damak zevki diye de birşey var ve bende baya bir gelişmiş:) lezzetli şeyleri çok seviyorum ve resmen hasret çekiyorum:) abartmadan yiyorum herşeyden ama bir abartmaya başlayınca durduramıyorum kendimi. aslında kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ve 1 bardak şekersiz yeşilçayla doyuyorum. ama duygusal açlık çok kötü birşey. şimdi o kilo yapar bu kilo yapar bir şey yemiyorum gittiğim yerlerde, insanlar benim için ne düşünüyor bilmiyorum, kesin ruh hastası diyorlardır. çünkü eski halimi bilmeyenler şuan rejime falan ihtiyacım olmadığını abarttığımı söylüyorlar, ben ise tartıda 50 yi görene kadar rahatlamıcam galibakorkucam herşeyden zayıflıcam:):):):):):)
darısı benim başıma :)) Bende diyet falan kalmadı ders çalışıyorum bu aralar sınava gireceğim stresten sürekli bir şeyler yemeye başladım resmen :)) Duygusal açlık bu olsa gerek 2 haftayı bi geçirsem kilo almadan başka bir şey istemiyorum ama insanity'ye devam ediyorum birinci ayım bitti sayılır 30 günü tamamladım dün geriye 33 günüm kaldı kilo vermesem de çok sıkılaştım zayıflamış gibi görünüyorum annem zayıfladın sen baya diyor ama tartıda aynıyım :)) Bir de dar gelen pantolonum artık bol geliyor aşırı bol değil ama sıkmıyor en azından eskisi gibi rahat yani :)) Benim hedefim 49 idi ama dukanın sitesinden baktım ideal kilom 52 olmalı imiş zaten 52 ye insem havalara uçcam şimdilik hedefi 52 ye çektim 52 ye inersem hedef 50 olacak 50 olursam da 49 yaparım artık
Bir de benim boyum 158 di öyle ölçülmüştüm geçen bi daha ölçtüm 157 geldim kısaldım mı yoksa önceleri yanlış mı ölçtüm bilmiyorum :)) Tüh dedim 1 cm de olsa 1 kilo fazla olabilirdim diye üzüldüm biraz tabi :)) Aslında boyumdan şikayetçi değilim ama boy kısaldıkça kiloda az olması gerekiyor ya o yüzden üzüldüm daha çok kilo vermem lazım diye