Aynı ben iste kilomda fazla degil ama yanaklarım sanki obez birininmis gibi herkes cok tatlı diyor ama benim hoşuma hiç gitmiyor zayiflayinca sönüyorlar biraz ama bilmiyorum ya.

Bu aralar öyle yemek yiyorum ki normal zamanda yediğim yemeği unuttum sanırım yarısı kadar falan yiyordum. Karın icinde mekik diyorlar ama düzenli cekmeyeceksen başlama derin çünkü ben yaklaşık iki hafta her gün gayet düzenli mekik çektim ve baya sıkılasti bildigin sertlesmisti. Ama ondan sonra bi saldiysam hepten gitti ne yediklerime dikkat ettim ne de hareket. Sonra o ortaya doğru kas olan karnım göbeğe dönüştü ve simdi yanları çukur karnımda sivri bir göbek duruyor of ölcem ya yine aklıma geldi
Ne güzel yanaklarınız varmış işte, zayıflayınca yüzünüz çökmez.
Bizim millet, kilo verenlere "ayyy, yüzün çökmüş" demeyi pek sever.
En azından böyle patavatsızlarla uğraşmazsınız :))))
Geçen sene 50 kg'ya düştüğümde yüzüyordum, havuzda bir tipitip vardı;
çatladı resmen kıskançlıktan, neden olduğunu da bir türlü anlamadım, ortamda erkek bile yok.
Hem olsa ne olur, ben evliyim, bunu da biliyor.
8 kg vermişim, bu da diyor ki "ayyy, çok zayıfladın, yüzünden anlıyorum ama".
Israrla hep bunu söylüyor, herkes vücuduma iltifat ediyor, 8 kg az değil çünkü.
Bu ağzını açıp bir kez iyi olmuşsun demedi. Birisi ne güzel zayıflamışsın deyince hemen,
"yüzünden anlaşılıyor değil mi?" derdi. He canım he, ben 8 kiloyu sırf yüzümden verdim :))))))
Böyle sersemler de var işte :)))))
Sonra hatun resmen ölüm orucuna girdi, zayıflamak için, gözlerinin altı morarmıştı :)))))))
Şimdi ne yapıyor bilmem, koca totosuyla debeleniyordur havuzda hâlâ :))))