- 7 Ocak 2013
- 2.417
- 840
- 163
öğle menümü, sooon derece güzel ve şeytan icadı yemeklerin olduğu bir restoranda yediğimi belirteyim 
arkadaşlarım, Tatar mantıları, çiğbörekleri götürürken ben salata-ezme-kuzu şiş ilen sınırladım kendimi. pilav ve ekmeğe dokunmadığımı da eklemeliyim
az sonra, hocamın doğumgünü var ve koocamaan bir pasta aldık. kendisini en iyi dileklerimle kutlayacağımı ama pastasından lokma bile yemeyeceğimi de burda belirtmek isterim
nasıl bir nefis terbiyesidir bu YA RABBİİM 
bu arada Olala örtmenim, siz de "1 kepçe filan yemek" yazmışsınız. bizim burda endüstriyel mutfakçılar var. "1 kepçe" leri bizim büyük tenceremiz kadar. nerden bileceğiz, sizin kepçe ölçünüzün endüstriyel ölçü olmadığını, hı?
benim teklifim, artık tabakların ve kepçelerin çapı da yazılsın. şeffaflık istiyoruz topikte 
arkadaşlarım, Tatar mantıları, çiğbörekleri götürürken ben salata-ezme-kuzu şiş ilen sınırladım kendimi. pilav ve ekmeğe dokunmadığımı da eklemeliyim
bu arada Olala örtmenim, siz de "1 kepçe filan yemek" yazmışsınız. bizim burda endüstriyel mutfakçılar var. "1 kepçe" leri bizim büyük tenceremiz kadar. nerden bileceğiz, sizin kepçe ölçünüzün endüstriyel ölçü olmadığını, hı?