- 24 Ekim 2011
- 1.400
- 1.445
- 408
pazartesi sabah aç karnına 61.1 kg ile başladığım diyetim 2 gün davetli olmama rağmen 4.gününde tartıda sabah aç karnına 58.8 i gördü. Tokken tartıldığımda tam 1 kg farkediyor. o kiloyu kaale almıyorum. gün be gün yediklerimi yazacağım. sihirli 3 tane formülüm var. bu formül bana geçen yaz 2 ayda 10 kilo verdirdi ki çoğu zaman yedim içtim hiç kısmadım kasmadım :) şimdi o 3 sihirli formüle tekrar değinip hedefim olan 50 kiloya ulaşacağım arkadaşlar kalan 8.8 kg. kalan zaman 20 gün
esenbike çok teşekkür ederim ilgin ve alakan için :)
kahvaltı:1 küçük kare peynir tuzsuz
1 dilim kepek ekmeği
1 adet salatalık yarım domates
öğle:50 gr tavuk haşlama
semiz otlu yoğurt 1 küçük porsiyon
Yarım dilim kepek ekmek
Karnımda o açlık hissini ölesiye yaşıyorum. Çikolata sever biri olarak çikolatasız 5. günüm. Sabah tartıldığımda aç karnına 58.8 kg idim. Çalışan bir bayan olduğum için bu yiyecekleri iş yerime taşıyorum zaten ne var ki içinde minnak bir poşete sığıyor :) 6 da evde olduğumda patlıcan salatamı yiyip koşu bandıma çıkacağım.
Dün gece uykumdan uyandıran açlık hissi 3 saat devam edince 11 gibi 1 bardak ayran içtim. Zararlı olur mu Esenbike sevgiler :)
Canım harika gidiyorsun devam et boyle. Senin gibi az yiyerek kilo verilir. Bazi listelere bakiyorum da öyle cokki. Sonra da diyolar neden veremedim. Veremezsin tabi.
Aynı bende senin gibiyim her gece aç yatıyorum. Yemek yemeyi seven biri olarak bu eziyet :)))
Bu arada ayran içmek zarar değil yarar. Çünkü protein. Ben bazen ayran alip içiyorum. Kilo vermede yarari var.
Sana tavsiyem sekersiz sutsuz kahve ic. Metobolizmayi çok hizlandiriyor. Sekersiz icemiyorum ben o yüzden tatlandırıcı aldim.onunls içiyorum.