- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
Dun yediklerim
Sabah 5zeytin, k.kutusu peynir,1yumurta 1 dilim ekmek,sekersiz cay.
Oglen,3 adet kofte ekmk ici kullandigim icin ekmek yemedim,bir kase salata,1buyuk bardak ayran.
Aksam,5 kasik ispanak yemegi,bir kase yogurt,bir kase mercimk corbasi.
1fincan nescafe
1fincan elma cayi
Bugun sabah dunki gibi
Oglen ne yazik ki yemek yiyemedim es gectim yanlis ama..
Aksam bir kase mercimek corba,4kasik kadar ispanak,ekmek yok,bir kase yogurt ve cok az kiyma uzerine bir yumurta ekmeksz yedim.cok acikmistim malum.
1 fincan nescafe,1 fincan elma cayi
İcebildigim kadar su.suyu isitip iciyorum icmem kolaylassin diye bana iyi geliyor.
Bundan sonra ara ogunlerde ekliycem.sabah bir dilim ekmk harici ekmek yok.bu arada dun aksam 6'da yedim.bugun aksam 5 bucukta bu saatten sonra yemiyorum.sadece 1 elma su yda cay.
Sabah 5zeytin, k.kutusu peynir,1yumurta 1 dilim ekmek,sekersiz cay.
Oglen,3 adet kofte ekmk ici kullandigim icin ekmek yemedim,bir kase salata,1buyuk bardak ayran.
Aksam,5 kasik ispanak yemegi,bir kase yogurt,bir kase mercimk corbasi.
1fincan nescafe
1fincan elma cayi
Bugun sabah dunki gibi
Oglen ne yazik ki yemek yiyemedim es gectim yanlis ama..
Aksam bir kase mercimek corba,4kasik kadar ispanak,ekmek yok,bir kase yogurt ve cok az kiyma uzerine bir yumurta ekmeksz yedim.cok acikmistim malum.
1 fincan nescafe,1 fincan elma cayi
İcebildigim kadar su.suyu isitip iciyorum icmem kolaylassin diye bana iyi geliyor.
Bundan sonra ara ogunlerde ekliycem.sabah bir dilim ekmk harici ekmek yok.bu arada dun aksam 6'da yedim.bugun aksam 5 bucukta bu saatten sonra yemiyorum.sadece 1 elma su yda cay.