50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hamur işi çikolata vs bi lokma bile yasak bol bol su iç meyva çiğ sebze serbest şekersiz çay fln hepsi serbest süt içime
kısaca abur cubur yoğurt hariç diğer hayvansal gıdalar yasak
arkdşn biri yapmış tavuk göğsü dayanamayıp yemiş bi daha ki gün gr bile vermemiş neden diyo e verilmez tabi bizde çarşamba tartılma günü ya her hafta 1 gün yani bzm için salı günü lapa yapabilirsiniz her hafta haftada 1 gün yapılınca daha iyi oluyo hem metabolizmayı şaşırtmış oluyosunuz daha iyi çalışıyo
benim bunların sayesinde yavaş olan metabolizmam bomba gibi çalışıyo maşallah

süprizzzzz

denedim denemz olurmuyumdelikafadulden

beni kurtaran biberiye cayı ve sogan suyu oldu...bazen biberiye icine rezenede katıyorum...ustunede su içince fazlası cıkıyo odemin...bugun nerdedeyse yok denecek kadar azdelikafadulden

ayrıca bunları içtigimden beri aksam yemeklerini az yesemde hiç atıştırma istegi duymuyorum...tavsiye ederim...

dun aksam misafirlerim vardi bi suru sey yaptim ama hiç birinden yemedim çünkü canım istemediiii

işe yaramasına çok sevindim tatlım ben biberiye ve rezeneye ek olarak kiraz sapı,paptya,melisa,zencefil de atıyom
kızlar mutlaka zenncefili deneyin harika ödem attırıyo ayrıca ben ıhlamur(içine dal tarçı,karanfilde atıyom) adaçayıda içiyomhihoyyyt

hamur işi çikolata vs bi lokma bile yasak bol bol su iç meyva çiğ sebze serbest şekersiz çay fln hepsi serbest süt içime
kısaca abur cubur yoğurt hariç diğer hayvansal gıdalar yasak
arkdşn biri yapmış tavuk göğsü dayanamayıp yemiş bi daha ki gün gr bile vermemiş neden diyo e verilmez tabi bizde çarşamba tartılma günü ya her hafta 1 gün yani bzm için salı günü lapa yapabilirsiniz her hafta haftada 1 gün yapılınca daha iyi oluyo hem metabolizmayı şaşırtmış oluyosunuz daha iyi çalışıyo
benim bunların sayesinde yavaş olan metabolizmam bomba gibi çalışıyo maşallah

anladım canım saol. ama sanırım acayip tok tutuyor bu lapa sanki çok yemek yemişim gibi hissediyorum kendimi umarım işe yarar :1rolleyes:

ya bazen diyorum ki...vucudum beni cezalandırıyo...zaten 50 kilosun daha ne vermeye calısıyosun diye...ama bilmiyorum sanki 50 olursam 51-52-53 diye gidicek ve ben durduramıycam....gercı botunda kısa sayılır 1.62...

ne dersini sizce abartıyo muyum kilo isini????

ya bazen diyorum ki...vucudum beni cezalandırıyo...zaten 50 kilosun daha ne vermeye calısıyosun diye...ama bilmiyorum sanki 50 olursam 51-52-53 diye gidicek ve ben durduramıycam....gercı botunda kısa sayılır 1.62...

bence 50 kilo normal çünkü benim boyum da 1,63 52 kilo olduğumda çok zayıf görünüyorum ama ben yinede 50 kiloyu zorluyacam çok kararlıyım valladelikafadulden

sen kilonu korumaya bak sağlıklı düzenli beslen daha iyi yerimseniben

valla canım bmı lerimize bakıyorum...mesela ben de 57-58kg da cidden süper oluyorum...en azından bence :)
ama ben ani yemek krizlerine giren birden kilo alabilen biriyim..ve 55i gördügüm zamanı hatırlamıyorum bile en son 13yasında 58i görmüstüm mesela...2gundur yeme krizindeyim bugun tartı 59.7dedi mesela... birdenbire şişiyorum...o yuzden 55i gormeyi istiyorum alsam bile 57-58kalabilirim diye düsünerek...
aslında kilodan cok vucut oranın onemli..ben orantısızım...
kalca gogus 92cm ki bu bence oldukca iyi bi oran ama gobek 80-82 bel inceligi 70-72cm oynuyor...kalca da olmayınca bayan göbek gibi geziyorum ortalıkta.. o yuzden 55i görmek istiyorum...eger sen de benim gibi düsünüyorsan yap derim...ama vucut oranında diyelim ki belin cidden cok ince, bi arkdsm boyle 165 boy 45kg acaip cılız duruyor..
ben ise ne kadar zayıf olursam olayım omuzlarım cok geniş çöp gibi duramıyorum.. kilo verdim 1tane small tshirtum var omuzları omuzlarımın yarısında..tabi omuzlar da kesilmio ki kurtulayım :roflol:
yani kendini en iyi hissettigin kilo herzaman icin iyidir bence..ama vucut oranına dikkat et derim..bide dışarıdan gelen yorumlara..insan kendini objektif göremez özellikle kilo durumunda...tabi yorumlara dikkat ederken gercekten yorumuna güvenebilecegin insanları baz al...a.s.
bu arada benim de boy 172

Son düzenleme:
valla canım bmı lerimize bakıyorum...mesela ben de 57-58kg da cidden süper oluyorum...en azından bence :)
ama ben ani yemek krizlerine giren birden kilo alabilen biriyim..ve 55i gördügüm zamanı hatırlamıyorum bile en son 13yasında 58i görmüstüm mesela...2gundur yeme krizindeyim bugun tartı 59.7dedi mesela... birdenbire şişiyorum...o yuzden 55i gormeyi istiyorum alsam bile 57-58kalabilirim diye düsünerek...
aslında kilodan cok vucut oranın onemli..ben orantısızım...
kalca gogus 92cm ki bu bence oldukca iyi bi oran ama gobek 80-82 bel inceligi 70-72cm oynuyor...kalca da olmayınca bayan göbek gibi geziyorum ortalıkta.. o yuzden 55i görmek istiyorum...eger sen de benim gibi düsünüyorsan yap derim...ama vucut oranında diyelim ki belin cidden cok ince, bi arkdsm boyle 165 boy 45kg acaip cılız duruyor..
ben ise ne kadar zayıf olursam olayım omuzlarım cok geniş çöp gibi duramıyorum.. kilo verdim 1tane small tshirtum var omuzları omuzlarımın yarısında..tabi omuzlar da kesilmio ki kurtulayım :roflol:
yani kendini en iyi hissettigin kilo herzaman icin iyidir bence..ama vucut oranına dikkat et derim..bide dışarıdan gelen yorumlara..insan kendini objektif göremez özellikle kilo durumunda...tabi yorumlara dikkat ederken gercekten yorumuna güvenebilecegin insanları baz al...a.s.
bu arada benim de boy 172

aslın da haklısın...etrafımda herkes bana cok zayıfın der...ve benımde omuzlarım cok genıs amiral gibi dolanıyorum ortalıktadelikafadulden

benim belin baya incedir..60 cm falan ama ben basenlerden kaybediyorum 95 cm...bel ince olunca dahada dikkat cekiyo.....

ve bende birden bire sisme potansıyeline sahibim...gerci su odem ve aldestoron hormon nedenıyle baya baya dikkat etmek zorundayım zaten....yedigim anda mutsuz oluyorum..aclık daha dogrusu hafıf aclık kendımı daha iyi hissetiriyo

sanırım 48 olsam ben kendimi daha mutlu hissedicem ve 50 kilo benim kontrol noktam olucak...

ama kendime zarar vermekten korkuyorum...yavas yavas takıntı halını almaya basladı cunku...

benimde boyum 167 likom şuan 57 aslında normal olan bu ama hem kalın duruyorum hemde üstüne alma riski çok fazla ben ilerki yıllarım için 50 kiloya hatta 48 kiloya inameyi düşünüyorum 48 kilo halimi bilip 1 2 sene içersinde 59 olmak çok sinir bozucu

Merhaba arkadaslar,
Benimde boyum 1.66 kilom suan 58-59 arasi.Gecen seneye kadar 56 diydim.Birden 2-3 kilo aldim.Yillardir kilom ayniydi.Evlendigimde 51 kiloydum dogum yaptim 12 yillik evliyim 1 cocugum var.34 yasindayim.55-56 normaldi.Kan tahlillerimde hipotiroit cikti.Ilac kullaniyorum.Ve yememe özen gösteriyorum.Benide endise aldi ilerde kilo artisi olursa diye.

bende lapayı denemek istiyorum arkadaşlar zararı yoksa tabi birde kaç öğün uygulanacak ve miktarı nasıl olacak haşlanırken paylaşır mısınız..

her öğün için bi çay bardağı tuz ve tuzsuz baharatlarla tatlandırılabiliyormuş ben 4 öğünlük yapacağım

Merhaba arkadaslar,
Benimde boyum 1.66 kilom suan 58-59 arasi.Gecen seneye kadar 56 diydim.Birden 2-3 kilo aldim.Yillardir kilom ayniydi.Evlendigimde 51 kiloydum dogum yaptim 12 yillik evliyim 1 cocugum var.34 yasindayim.55-56 normaldi.Kan tahlillerimde hipotiroit cikti.Ilac kullaniyorum.Ve yememe özen gösteriyorum.Benide endise aldi ilerde kilo artisi olursa diye.

Canım geçmiş olsun umarım rahatsızlığından ötürü kilo almazsın açıkçası rahatsızlığın hakkında pek bilgim yok ama inşallah ilaçlar falan kilo aldırmaz tekrar geçmiş olsun canım

Merhaba arkadaslar,

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun bizimle zayıflamak istersen kaç kilo olmak istediğinide yaz listeye ekleyelim senide sengözlerimebaksanab

her öğün için bi çay bardağı tuz ve tuzsuz baharatlarla tatlandırılabiliyormuş ben 4 öğünlük yapacağım

delikafadulden

açlık vurdu galiba sinel
1 çay bardağı tuzmu pirinçtir o delikafaduldendelikafadulden

1 çaybardağı pirinci haşlayıp 4 öğün yiyorsunuz tuz ve yağ koymadan
Yoğurt ve baharatla tatlandırabilirsiniz Afiyet olsun ..

tamam kımler katılacak onları belırleyıp pazar gunu uygulayalım gü içinde paylasalım ne yaptık nasıl hissettik nasıl yedık dıye kaydirigubbakcemile5

hadi pazar gunu lapa yıyenlerle bır lıste yapalım

1.cucuma
2.sinel
3.denizkoydumadını

var mı baska isteyen?

Back
X