50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekkürler. Hoşbulduk. :)

Bir sırrım yok. 2 kiloyu ilk haftada verdim, sanırım bir kısmı suydu. Geçen hafta da 1 kilo vermişim. Bu hafta daha tartılmadım, büyük ihtimal 1 kilo da bu hafta gider. Genel olarak yediklerim:

Sabahları işe giderken büfeden kepek ekmeğine tost yaptırıyorum. Öğlenleri bir tabak çorba + bir tabak sebze yemeği yada 4 ızgara köfte ve salata, ikindi bir Activia bir meyve, akşamları da yine öğlenki gibi yiyorum. Akşam yemeğinden sonra da yine bir probiyotik yoğurt (Activia, Yovita ne olursa) yiyorum. Gece de iki meyve hakkım var. Genelde bir muz, bir elma.. Canım çok çikolata isterse diye (çikolata hastasıyım, çikolata yeme isteği kriz gibi geliyor bazen) evde Mavi Yeşilin Albeni tarzı kalorisi 150 civarı olan bir çikolatası var, onu bulunduruyorum ve 1 tane yiyorum ama her gün değil.

İlk başta zorlandım ama şimdi yediklerimle çok kolay doyuyorum. Midem küçülüyor galiba.

Buna spor da eklemem lazım ama şu an için zor..

canım hoş geldin aramızaaa hihoyyythihoyyythihoyyyt

bende spor yapmakta çok zorlanıyorum 10 dakka yuruyorum dilim sarkıyor kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

anammmm tabi hepünüzün kocişi bebişleri var dimi :roflol::roflol::roflol: akşam olunca kimse kalmıyo burdaaa bende gündüz müsait olamıyorum çok fazla :delphin:

bugun yediklerim diyerekten aşağıda sıralıyorum efem kaydirigubbakcemile3

09:00 elma
10:30 kepekli ekmeğe yağsız kaşarlı tost
13:15 yarım kase çorba 3 köfte yarım kase cacık
19:00 1,5 rendelenmiş kerevizden yoğurtlu yağsız salata (kereviz sevenlere öneririm)

bugun çok su içemedim çok yoğundumm ama şimdi evde telafi edrim herhalde

öpüyorum hepinizi kızlarrrrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Tesekkürler pembeinci,aslinda bu tabletleri alirsam kilo almayi önleyecegim.Bakalim gelismeleri paylasirim.

Sinelcigim hedefim 55 kilo daha asagisini istemiyorum.Cok zayif olmakta saglikli birsey degil.Sadece 4 kilo versem yeter benim icin.Eklersen sevinirim bende evde not aliyorum.

Kücük porsiyon tabaklarim var.Aslina bakarsaniz zaten cokta yesem bünyem hep yakiyordu.Cok hareket eden biri olmadigima ragmen.Ama ne olduysa bu hipotiroitten sonra olmaya basladi.Arkasinin gelmesini istemedigim icin önlem almak lazim.

Bende meyve ve meyveli yogurtlara önem veriyorum.Malesef cok su ictigimi söyleyemiyecegim zaten en büyük sorunumda o.Gözümün önünde devamli su siseleri duruyor gördükce icmeye calisiyorum.

canım ekledim seni listeye tekrardan hoş geldinnn burada hep beraber mankenlere taş çıkartacağız kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 :roflol::roflol:

selam arkaşalar ben siteye yeni üye oldum kilo vermek istiyorum şuanda kilo aldım 59 kiloyum sabit kilom 58 fakat ben 49-50 ye falan düşmek istiyorum ayrıca o kilo cetvelinden yapmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevınırım =) şimdiden teşekkurler..

selam arkaşalar ben siteye yeni üye oldum kilo vermek istiyorum şuanda kilo aldım 59 kiloyum sabit kilom 58 fakat ben 49-50 ye falan düşmek istiyorum ayrıca o kilo cetvelinden yapmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevınırım =) şimdiden teşekkurler..

aramıza hoş geldin canım senide ekliyorum listeye hedef kilona 49 yazıyorum kocaman kolay yağ eritmeler :lepi::lepi:

Başlangıç Kilomuz -Şuanki Kilomuz -Hedef Kilomuz

1- Pembeinci 56 kilo - 54 kilo - 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo - 56 kilo - 50 olacak

3- Kebelekcik : 51 kilo - 50 kilo - 48 olacak

4- myocean76 : 57 kilo - 56 kilo - 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo - - 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

11-sinel : 59 kilo 57 kilo 50 olacak

12-Sympathique: 59 kilo 50 kilo olcak

13-Huli81: 55 kilo- 48 kilo olacak

14-cinsilatif : 59 kilo 55 olacak

15-bigsize:59 kilo 52 olacak

16- Laz kızı 59 kg 55 olacak

17-mavişeker 59 kilo 50 olacak

18-denizkoydum adımı 57 kilo 50 kkilo olacak

19- sinem onur 56 kilo 48 olacak

20- şeker-leblebi 56,8 kilo 54 olacak

21-Galpal : 55 kilo 48 kilo olacak

22- d e r i n s u : 59 kilo 55 olacak

23-hominigırtlak: 59 kilo 49 kilo olacak

azmimizin zaferi çok yakında bizimdirrrr :lepi::lepi::lepi:

ben tam emin dilim ya 54 yada 53 kiloyum evimde tartı yok o yzden farklı farklı eczanelerde tartılıp duruorum :D
ben 52 olmak istiyorum 1-2 kilo vermem lazım
yediklerime hiç dikkat etmiorum :S
annem zatne kızartma ve hamur işi türü şeyler yapmaz
o yapmayınca biz de yemeyiz :D
sadce çok sık pizza sölüorus bi o kötü oluyo :))
ben zayflamak için bir haftadır spora gidiorum .. haftada üç gün
mesla yarın tekrar gidicem :D gnde bir buçuk saat
çok eyleniorum :)
inanıyorum zayflıcam ben az kaldı ;)

ben tam emin dilim ya 54 yada 53 kiloyum evimde tartı yok o yzden farklı farklı eczanelerde tartılıp duruorum :D
ben 52 olmak istiyorum 1-2 kilo vermem lazım
yediklerime hiç dikkat etmiorum :S
annem zatne kızartma ve hamur işi türü şeyler yapmaz
o yapmayınca biz de yemeyiz :D
sadce çok sık pizza sölüorus bi o kötü oluyo :))
ben zayflamak için bir haftadır spora gidiorum .. haftada üç gün
mesla yarın tekrar gidicem :D gnde bir buçuk saat
çok eyleniorum :)
inanıyorum zayflıcam ben az kaldı ;)

müjdeli haberlerini bekliyoruzz canımmm darısı hepimizin başına senin az kalmışş :lepi::lepi: bak pizza dedin canım çekti şimdi yawww cokacimcoookcokacimcoook:roflol::roflol:

Başlangıç Kilomuz -Şuanki Kilomuz -Hedef Kilomuz

1- Pembeinci 56 kilo - 54 kilo - 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo - 56 kilo - 50 olacak

3- Kebelekcik : 51 kilo - 50 kilo - 48 olacak

4- myocean76 : 57 kilo - 56 kilo - 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo - - 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

11-sinel : 59 kilo 57 kilo 50 olacak

12-Sympathique: 59 kilo 50 kilo olcak

13-Huli81: 55 kilo- 48 kilo olacak

14-cinsilatif : 59 kilo 55 olacak

15-bigsize:59 kilo 52 olacak

16- Laz kızı 59 kg 55 olacak

17-mavişeker 59 kilo 50 olacak

18-denizkoydum adımı 57 kilo 50 kkilo olacak

19- sinem onur 56 kilo 48 olacak

20- şeker-leblebi 56,8 kilo 54 olacak

21-Galpal : 55 kilo 48 kilo olacak

22- d e r i n s u : 59 kilo 55 olacak

23-hominigırtlak: 59 kilo 49 kilo olacak

24-yağmurseli : 59 kilo 52 olacak

azmimizin zaferi çok yakında bizimdirrrr

iyi canım ya benimde inanılmaz yoğundu pestilim çıktı tam anlamıyla çok açtım adeta şekerim düşmüştü ve kendimi kötü hissettim ve eşim kurabiye almış bende dayanamadım yedim ama artık son yarın çok dikkat edeceğim bu zamana kadar 2 gün yapıp 3 gün bırakıyordum ama biraz önce forumda zayıflayanların resimlerine baktım ve gaza geldim ben neden yapamayayım diye yarından itibaren başlıyorum zararlı her şeyi çıkarıyorum hayatımdan yeter artık bende zayıf olmak istiyorum artık aç kalacağım AÇÇÇÇÇ...... bende 48 kilo olacağım....

dilek10007rv0.jpg

günaydın arkadaş
cumanız mübarek olsun
bu sabah yarım simit bir fincan şekersiz çay içtim
hadi bakalım bugünde verelim kilolardan birazcık :lepi:

günaydın kızlar malesef sabah kahvaltımı yapamadım 1 bardak yeşil çay içtim okadar öğleye kadar yanımda yiyecek birşeyde yok :(( ama bugün 3. gün hiç ekmek yemedim akşamlarıda dahil sadece biraz kepek ekmeği o kadar ekmeği çıkardım hayatımdan..bol su içiyorum yanında yeşil çayla birlikte bakalım iyi sonuç alırım umarım.

ya simit diyince susam kilo aldırmıyormu ? aklıma takıldı bazen galeta alıyorum susamlı , arkadaşlar susam kilo aldırır diyorlar bir bilginiz varmı ? susamsız galetayı da sevmiyorum bir bilginiz varmı kızlar

ya simit diyince susam kilo aldırmıyormu ? aklıma takıldı bazen galeta alıyorum susamlı , arkadaşlar susam kilo aldırır diyorlar bir bilginiz varmı ? susamsız galetayı da sevmiyorum bir bilginiz varmı kızlar

susam yağlı bir tohum ama yedim cokacimcoook
ama bugün yoğunluktan dolayı da bana akşama kadar yemek yok
sadece meyve yerim artık

günaydın kızlar bugün büyük gün benim için ailemin yanına gidiyorum ve tabiki kilomu öğrenebilecemkaydirigubbakcemile2 bide şu lapa olayı gerçekten çok iyi hem tok tutuyo hemde şişkinli alıyo ben bu öğlen de yicem lapadan akşama evde olacağım için sürpriz bakalım annem ne yemek yapmışsırnaşık şey hafta sonu dikkat etmem gerekiyokaydirigubbakcemile3

Back
X