Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar bugün büyük gün benim için ailemin yanına gidiyorum ve tabiki kilomu öğrenebilecemkaydirigubbakcemile2 bide şu lapa olayı gerçekten çok iyi hem tok tutuyo hemde şişkinli alıyo ben bu öğlen de yicem lapadan akşama evde olacağım için sürpriz bakalım annem ne yemek yapmışsırnaşık şey hafta sonu dikkat etmem gerekiyokaydirigubbakcemile3
canımcım şu lapa tarifini verirmisin nasıl yapılıyoo ben de yapayım
gunaydın arkadaşlar ben dün akşam bi hata yaptım galiba bilmeden akşam 1,5 kereviz rendeliyip yoğurtladım yarısını yedim 2 saat sonrada 1 demete yakın maydonoz yedim üstünede su içtim sonra tansiyonum acayip düştü ölüyorum sandım. başımı felan suladım herhalde kereviz ve maydonoz ağır geldi sonra yattım şimdi hala başımda tutukluk var 9 da elma yedim şimdi kepekli tost ekmeğimi yedim ama midem yine düzelmedi bi tane fırında pişmiş sigara böreği yedim üstüne şimdide çok pişmanım![]()
cucuma sendemi olmadın bende olmadım tam 11 günüm geçti acayip rahatsız ediyor senin kaç gün oldu ?
Sınavındada başarılar dilerim canım allah zihin açıklığı versin
gunaydın arkadaşlar ben dün akşam bi hata yaptım galiba bilmeden akşam 1,5 kereviz rendeliyip yoğurtladım yarısını yedim 2 saat sonrada 1 demete yakın maydonoz yedim üstünede su içtim sonra tansiyonum acayip düştü ölüyorum sandım. başımı felan suladım herhalde kereviz ve maydonoz ağır geldi sonra yattım şimdi hala başımda tutukluk var 9 da elma yedim şimdi kepekli tost ekmeğimi yedim ama midem yine düzelmedi bi tane fırında pişmiş sigara böreği yedim üstüne şimdide çok pişmanım![]()
missdefnecim çok teşekkür ederim bende akşam yemeği olarak yapıcam bunu hafta sonu böyle geçirmeyi düşünüyorum bakalım faydasını görürsem yazarım canımcım çok sağol