50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:):):):) bugunde devam ediyormusun canım sen lapaya dünün sonucu nasıl verdinmi kilo

canım daha öncede söyledim ya kilomu bugün öğrenebilecem bu öğlende lapayı yicem ama akşama ailemin yanına gideceğim için akşama yapamam galiba ya o zaman ben öğlen yemesem mi lapayı ne dersin:bbo:

canım daha öncede söyledim ya kilomu bugün öğrenebilecem bu öğlende lapayı yicem ama akşama ailemin yanına gideceğim için akşama yapamam galiba ya o zaman ben öğlen yemesem mi lapayı ne dersin:bbo:

önceki mesajın gözümden kaçmış canım valla akşama anneciğinin güzel yemeklerinden yiceksen istersen öğlen yeme lapanı akşam da azcık ye yemeklerden kaptırma kendini sakın yasakkelimeyasakkelime sırnaşık şey

biraz önce tartındım gram gram gidiyor gibi bakalım çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum. bu hafta hedefim 1 kilodan fazlasını vermek 1,5 2 kiloda olabilir.

biraz önce tartındım gram gram gidiyor gibi bakalım çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum. bu hafta hedefim 1 kilodan fazlasını vermek 1,5 2 kiloda olabilir.

bunca emek sonunda gidecek o iğrenç yağ parcacıkları gidecek kötükedihüsokötükedihüso

bende akşamki tansiyon ve mide fesatından sonra sabah tartıldım 56 kilo gösteriyordu ama pek inanmadım çarşambayı sabiırsızlıkla bekliyenlerdenim bendeee :lepi::lepi:

size açlık otu çayı tavsiye ediyorum yedinizi bir kaç saat sonra eritiyor ayrıca nivea bölgesel şekillendirici kremlerini kullanıyorum belimdeki düşük belden oluşan simitlerim gitti . ayrıca akşamlarıda 75 tane mekik 100 tane alt göbek hareketi yaptım 2 ayda belim 10 sn inceldi arkadaşlar

kızlar ben pek giremiyorum nete bu ara devam unutmayın beni akşam kocaman bi salata yaptım yedim

size açlık otu çayı tavsiye ediyorum yedinizi bir kaç saat sonra eritiyor ayrıca nivea bölgesel şekillendirici kremlerini kullanıyorum belimdeki düşük belden oluşan simitlerim gitti . ayrıca akşamlarıda 75 tane mekik 100 tane alt göbek hareketi yaptım 2 ayda belim 10 sn inceldi arkadaşlar

açlık otu nasıl bişey bi yan etkisi varmı canım .bu arada maşallah diyorum akşam yaptığın hareketler için ben yığılır kalırım herhalde orta yere :bbo::bbo: anca yattığım yerde bisiklet çevirme hareketi yapıyorum tv izlerken bide 10 dakka yürüyorum bantta

selam arkadaşlarr bende dietimin ilk gunundeyım valla sayenızde cok guzel bı azımle başladım =) hayırlısı dıyorum hepımız kurtulucaz bu illet kilolardan ..

Başlangıç Kilomuz -Şuanki Kilomuz -Hedef Kilomuz

1- Pembeinci 56 kilo - 54 kilo - 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo - 56 kilo - 50 olacak

3- Kebelekcik : 51 kilo - 50 kilo - 48 olacak

4- myocean76 : 57 kilo - 56 kilo - 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo - - 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

11-sinel : 59 kilo 57 kilo 50 olacak

12-Sympathique: 59 kilo 50 kilo olcak

13-Huli81: 55 kilo- 48 kilo olacak

14-cinsilatif : 59 kilo 55 olacak

15-bigsize:59 kilo 52 olacak

16- Laz kızı 59 kg 55 olacak

17-mavişeker 59 kilo 50 olacak

18-denizkoydum adımı 57 kilo 50 kkilo olacak

19- sinem onur 56 kilo 48 olacak

20- şeker-leblebi 56,8 kilo 54 olacak

21-Galpal : 55 kilo 48 kilo olacak

22- d e r i n s u : 59 kilo 55 olacak

23-hominigırtlak: 59 kilo 49 kilo olacak

24-yağmurseli : 59 kilo 52 olacak

25- hominigirtlak : 58 kilo 50 olacak .

Listemiz kalabalıklaştı maşallah haydi hep beraber zayıflıyoruz
kaydirigubbakcemile2

slm kızlar benim maratonda çok iyi gidiyo ayrıca bende selülit illetide var s. dmankayanın aspirin limon ve susam yağıyla olan tarifini uyguluyorum daha yeni sporu bitirdim sizler ne yapıyorsunuz bir bakıyım dedim gruba dahil olunca motivasyon dahada arttı. Bütün yağlardan arınana kadar durmak yok yola devam

slm kızlar benim maratonda çok iyi gidiyo ayrıca bende selülit illetide var s. dmankayanın aspirin limon ve susam yağıyla olan tarifini uyguluyorum daha yeni sporu bitirdim sizler ne yapıyorsunuz bir bakıyım dedim gruba dahil olunca motivasyon dahada arttı. Bütün yağlardan arınana kadar durmak yok yola devam

o illetten bendede var canıım bi türlü geçmiyor benimki ırsi bide ödemli o karışım çok iyi geliyo bırakma sakın bende yaptım ama düzenli kullanamıyorum ama kullandığım zaman cildimin tonu bile hemen değişiyor

durmak yok yola devammmmmmmmmm :lepi::lepi::lepi:

Son düzenleme:
slm kızlar bgn misafirlerim vardı uğrayamadım onlarla beraber yaptıklarımdan kaçırdım davul gibi hissediyom akşam yemek yemem dayımın kıznın kınası var oraya gitçez ordada bişi yemem kollarımı incitmemiş olsam halay çeker eritirdim yediklerimi gerçi maden suyu içtim şimdi karışık bitki çayımı içiyom öncesindede form çayı içmiştim
sizler neler yaptınız bende diyet miyet kalmadı bgn

Back
X