Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misafir varken ve gitiğinde yemiyon helal olsun sırını bana da versene ben şu msfrlik olayları yüzünden şişcem yakında
slm kızlar iki gündür giremedim laptop yoktu. Dün misafirlerim vardı akşamda ben misafirlikteydim. Kaçamak olarak sadece 1tane sigara böreği yedim Bu gün de kahvaltıda müsli yedim Bir deee((( yarım ekmeğe bira çikolata sürdüm. Öğlen pırasa ve çorba akşamda sadece meyve yedim. Şu lapa menünüzü ben de zayıflayana kadar haftada bir yapmak istiyorum. Salıya bende deneyeceğim
olmuyo olmuyo ben bir türlü kilo veremio bu fazla 6 kilom bana yapıştı kaldı resmen çok moralimi bozuyor pantolonlarım artık sıkmaya başladı rahatsız oluyorum denediğim halde kilo verememek çok can sıkıcı![]()
![]()
canım selamm maşallah diyorum sana misafirliktee yememeyi başarmışsınn :hooray::hooray:.pirinç lapası diyetini deniyeceksen tek seferlik yapacaksan sadece 2 gün üstüste periyodik olarak yapmak istiyorsan ayda 1 kere yapılması doğru oluyormuş haftada bir yapmak rutine bağladığıı için metobolizma alışıyormuş ve bi etkisi olmuymuş yada kilo aldırıyormuş bilgin olsunnn
nesss
canım çok su içmemek gerekiyormuş meyve ve salatada serbetsmiş şimdi pişirdim yedim yenmeyecek gibi değil ama fazla kara biber atmışımm yandım doğrusu delikafaduldendelikafadulden o yuzden yarısını yiyebildim 1 öğün gitt kaldı 3 öğünn cokacimcoookcokacimcoook
İyide ozaman su kabı olur vücuttan kilo kaybı değil. Ben emziediğim için çok su içiyorum sanırım bu bana göre değil.....
kızlar bişey sorcam..
yazıldı mı bilmiyorum ama
herkes ebru şallı ya da tugba özay la plates fln yapıomus nerden izlenio netten mi tvden mi
zaten bu lapa diyeti vucuttaki ödemi atmak içinmiş yağ yakmıyor yani suyu normal içebilirmişsin ama hani 2 3 4 litre olmayacak tabiki emziriyorssan yapma canım bebişinde:ecrin_bebek: senden besleniyor sonuçta gün içinde alman gereken vitamin ler felan yok bu diyette hatta sürekli hale getirenler içinde çok zararlıymış . bebişiniii öperken bi tanede benim için en kocaman tarafından öppp olmazmıa.s.a.s.