50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

meyve yerim zaten ama salata yapmaya pek mecalim yok canımda pek istemioooo....salatalık kemirsem:)

bu arada bende de ikiside var ne yazıkkı sinelcim....

Başlangıç Kilomuz -Şuanki Kilomuz -Hedef Kilomuz

1- Pembeinci 56 kilo - 54 kilo - 50 olacak

2-Cucuma 56,5 kilo - 56 kilo - 50 olacak

3- Kebelekcik : 51 kilo - 50 kilo - 48 olacak

4- myocean76 : 57 kilo - 56 kilo - 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo - - 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

11-mavişeker 59 kilo 50 olacak

12-sinel : 59 kilo 57 kilo 50 olacak

13-Sympathique: 59 kilo 50 kilo olcak

14-Huli81: 55 kilo- 48 kilo olacak

15-cinsilatif : 59 kilo 55 olacak

16-bigsize:59 kilo 52 olacak

17- Laz kızı 59 kg 55 olacak

18-denizkoydumadımı 57 kilo 50 kkilo olacak

19- sinem onur 56 kilo 48 olacak

20- şeker-leblebi 56,8 kilo 54 olacak

21-Galpal : 55 kilo 48 kilo olacak

22- d e r i n s u : 59 kilo 55 olacak

23-hominigırtlak: 58 kilo 50 kilo olacak

24-yağmurseli : 59 kilo 52 olacak

:lepi::lepi:AZMİN ZAFERİ YAKINDA BİZİMDİR:lepi::lepi:

:lepi::lepi:HEP BİRLİKTE ZAYIFLIYORUZ:lepi::lepi:

Son düzenleme:
bendede sigara gastrit ve reflü var ne yazıkki benim midem iki gün iyiyse 3 gün kötü akşam yemeği yemedim
adaçayımı içiyom
sinel liste çok şeker olmuş pembe ve kırmızılarla

slm kızlar iki gündür giremedim laptop yoktu. Dün misafirlerim vardı akşamda ben misafirlikteydim. Kaçamak olarak sadece 1tane sigara böreği yedim Bu gün de kahvaltıda müsli yedim Bir deee :(((( yarım ekmeğe bira çikolata sürdüm. Öğlen pırasa ve çorba akşamda sadece meyve yedim. Şu lapa menünüzü ben de zayıflayana kadar haftada bir yapmak istiyorum. Salıya bende deneyeceğim

misafir varken ve gitiğinde yemiyon helal olsun sırını bana da versene ben şu msfrlik olayları yüzünden şişcem yakında

dilek10xt9.jpg

olmuyo olmuyo ben bir türlü kilo veremio bu fazla 6 kilom bana yapıştı kaldı resmen çok moralimi bozuyor pantolonlarım artık sıkmaya başladı rahatsız oluyorum denediğim halde kilo verememek çok can sıkıcı :( :(

günaydın kısçeler çok moralim bozuk
busabah bir tartının üstüne çıkayım dedim birde ne göreyim 57,5
nerde hata yapıyorum anlamış değilim
ama 2 gündür acayip bir şişkinlik var sanki midemde taş dolu
yarın tüm gün meyve ve suyla idare edeceğim

merhaba arkadaşlarrr 57 kiloyum maalesef azıcıkta boydan kısa :) haliyle yusyuvarlak bir hatun oldum çıktım. zayıflamak istiyorum bende. hadi hep beraber zayıflayalım.

misafir varken ve gitiğinde yemiyon helal olsun sırını bana da versene ben şu msfrlik olayları yüzünden şişcem yakında

Alışveriş yapacam. Doğumdan sonra aldığım 2 pantalonla idare ediyorum hala. Baya bollaştılar onlarda. 2 kilo versem eski pantalonlarımdan bir kaçına girecem sanırım.
Artık bir an evvel vermek istiyorum kilolarımı. Bu arada yarım ekmek yazmışım yarım dilim ekmekti o. 57,5 olmuşum yarım kilo gitmiş akşam meyveye devam edecemmmm :))

günaydınnnnn zayıflamakta hep destekk tam destek kararlııı kızlarrrrrrrr şeker leblebi canım sıkma canını bazen şişkinlik oluyor vucutta ondandır ben de bugun hazır evdeyken pirinç lapası diyeti yapıcam arkadaşlarla yarın sözleşmiştik ama ben bugunde yapıcammm bakalım ne gibi faydası olacakkk şekerleblebi müsait olduğun zaman sende yap istersen vucuttaki ödemi şişkinliği atıyormuşşş

pollyanna aramıza hoş geldin canım hedef kilonuda söylersen senide ekleyim listeye hep beraber incecik olalımm

slm kızlar iki gündür giremedim laptop yoktu. Dün misafirlerim vardı akşamda ben misafirlikteydim. Kaçamak olarak sadece 1tane sigara böreği yedim Bu gün de kahvaltıda müsli yedim Bir deee :(((( yarım ekmeğe bira çikolata sürdüm. Öğlen pırasa ve çorba akşamda sadece meyve yedim. Şu lapa menünüzü ben de zayıflayana kadar haftada bir yapmak istiyorum. Salıya bende deneyeceğim

canım selamm maşallah diyorum sana misafirliktee yememeyi başarmışsınn :hooray::hooray:.pirinç lapası diyetini deniyeceksen tek seferlik yapacaksan sadece 2 gün üstüste periyodik olarak yapmak istiyorsan ayda 1 kere yapılması doğru oluyormuş haftada bir yapmak rutine bağladığıı için metobolizma alışıyormuş ve bi etkisi olmuymuş yada kilo aldırıyormuş bilgin olsunnn

olmuyo olmuyo ben bir türlü kilo veremio bu fazla 6 kilom bana yapıştı kaldı resmen çok moralimi bozuyor pantolonlarım artık sıkmaya başladı rahatsız oluyorum denediğim halde kilo verememek çok can sıkıcı :( :(

ümitsizliğin pençesine düşmeeee canımmmm burada birlikte hem bilgi paylaşarak hemde birbirimize destek olarak zayıflıyoruzzzz sendeee gel bizimleee zayıflaaaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 ne dersinnnn :uhm::uhm:

canım selamm maşallah diyorum sana misafirliktee yememeyi başarmışsınn :hooray::hooray:.pirinç lapası diyetini deniyeceksen tek seferlik yapacaksan sadece 2 gün üstüste periyodik olarak yapmak istiyorsan ayda 1 kere yapılması doğru oluyormuş haftada bir yapmak rutine bağladığıı için metobolizma alışıyormuş ve bi etkisi olmuymuş yada kilo aldırıyormuş bilgin olsunnn

Bilgilemdirdiğin için sağol canım. Su serbest değilmi pirinç lapası diyetinde

nesss
canım çok su içmemek gerekiyormuş meyve ve salatada serbetsmiş şimdi pişirdim yedim yenmeyecek gibi değil ama fazla kara biber atmışımm yandım doğrusu delikafaduldendelikafadulden o yuzden yarısını yiyebildim 1 öğün gitt kaldı 3 öğünn cokacimcoookcokacimcoook

nesss
canım çok su içmemek gerekiyormuş meyve ve salatada serbetsmiş şimdi pişirdim yedim yenmeyecek gibi değil ama fazla kara biber atmışımm yandım doğrusu delikafaduldendelikafadulden o yuzden yarısını yiyebildim 1 öğün gitt kaldı 3 öğünn cokacimcoookcokacimcoook

İyide ozaman su kabı olur vücuttan kilo kaybı değil. Ben emziediğim için çok su içiyorum sanırım bu bana göre değil.....

İyide ozaman su kabı olur vücuttan kilo kaybı değil. Ben emziediğim için çok su içiyorum sanırım bu bana göre değil.....

zaten bu lapa diyeti vucuttaki ödemi atmak içinmiş yağ yakmıyor yani suyu normal içebilirmişsin ama hani 2 3 4 litre olmayacak tabiki emziriyorssan yapma canım bebişinde:ecrin_bebek: senden besleniyor sonuçta gün içinde alman gereken vitamin ler felan yok bu diyette hatta sürekli hale getirenler içinde çok zararlıymış . bebişiniii öperken bi tanede benim için en kocaman tarafından öppp olmazmıa.s.a.s.

kızlar bişey sorcam..
yazıldı mı bilmiyorum ama
herkes ebru şallı ya da tugba özay la plates fln yapıomus nerden izlenio netten mi tvden mi

zaten bu lapa diyeti vucuttaki ödemi atmak içinmiş yağ yakmıyor yani suyu normal içebilirmişsin ama hani 2 3 4 litre olmayacak tabiki emziriyorssan yapma canım bebişinde:ecrin_bebek: senden besleniyor sonuçta gün içinde alman gereken vitamin ler felan yok bu diyette hatta sürekli hale getirenler içinde çok zararlıymış . bebişiniii öperken bi tanede benim için en kocaman tarafından öppp olmazmıa.s.a.s.

sağol canım öperim

Back
X