50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üzüntü şekerim yoğun bi üzüntü yaşadım ve vermediğim zamanlarda da pes etmedim taktik değiştirdim reglinden olabilir kilo fazla bile çıkabiliyo çünki

kızlar merhaba bende katılmak istiyorum yazdan sonra inanılmaz hızlı bir sekilde kilo aldım sizlerle daha iyi motive olcagimi dusunuyorum.suan kilom 55 ve hedefim 48.sizce 2-3 ayda istedigim kiloya inebilirmiyim?

evet ben de geldim sonunda :) 1 kg vermişim daha fazla verdiğimi sanıyodum ama 1kg cukmuş sadece neyse bakalım yaza daha çok var:)

merhabalar bende misafirliğe geldim bir selam vereyim dedim özledim siz yani yarın detaylıca görüşürüz. arkadaşlar hoşçakalın.

kızlar merhaba bende katılmak istiyorum yazdan sonra inanılmaz hızlı bir sekilde kilo aldım sizlerle daha iyi motive olcagimi dusunuyorum.suan kilom 55 ve hedefim 48.sizce 2-3 ayda istedigim kiloya inebilirmiyim?

canım ekliyorum seni listeye hoş geldin aramızaaaaa

kızlar ben bugun lapa yapamayacagım sevdıgım ınsanın dayısı vefat etmıs oraya gıtmem lazım zaten bugun pek bır sey yıyemem heralde..daha dun bulusup mutlu ayrılmıstık bugun ise halie inanmak güç tükenmıs resmen..dünyaya pek fazla dalmamak gerektiğini unutuyoruz cogu kez..

neyse size iyi gunler kolay gelsın..

canım başınız sağo olsun çok üzme kendini:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

lapayı bende bugun yapamadım dün yaptım ama tık yok moralim bozuldu kilomda değişmemeiş hiç güya bu hafta 2 kilo verecektim hiç tık yok gerçi tartım dijital değil yanıltıyorda olabilir çok karıştımmm offf offf offff

pembe inciii bizde senii özledikkkkk kocaman hemdee :):) yarın görüşürük artıkınn

Son düzenleme:
üzüntü şekerim yoğun bi üzüntü yaşadım ve vermediğim zamanlarda da pes etmedim taktik değiştirdim reglinden olabilir kilo fazla bile çıkabiliyo çünki

canım bikaç yerde yazılarını okudum senin bu kadar üzme kendini yerimseniben Allah korusun kendine bişey olacak üzüle üzüle biraz gamsız olmaya çalışş hayatta herşey biz insanoğlu için sonuçtaa a.s.a.s.a.s.

Başlangıç Kilomuz -Şuanki Kilomuz -Hedef Kilomuz

1- Pembeinci 56 kilo - 54 kilo - 50 olacak

2-Cucuma 56,5 kilo - 56 kilo - 50 olacak

3- Kebelekcik : 51 kilo - 50 kilo - 48 olacak

4- myocean76 : 57 kilo - 56 kilo - 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo - - 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

11-mavişeker 59 kilo 50 olacak

12-sinel : 59 kilo 57 kilo 50 olacak

13-Sympathique: 59 kilo 50 kilo olcak

14-Huli81: 55 kilo- 48 kilo olacak

15-cinsilatif : 59 kilo 55 olacak

16-bigsize:59 kilo 52 olacak

17- Laz kızı 59 kg 55 olacak

18-denizkoydumadımı 57 kilo 50 kkilo olacak

19- sinem onur 56 kilo 48 olacak

20- şeker-leblebi 56,8 kilo 54 olacak

21-Galpal : 55 kilo 48 kilo olacak

22- d e r i n s u : 59 kilo 55 olacak

23-hominigırtlak: 58 kilo 50 kilo olacak

24-yağmurseli : 59 kilo 52 olacak

25-tanger: 55 kilo 48 kilo olacak

26-titan : 55 kilo 51 olacak

27-speedy: 55 kilo 48 kilo olacak

zayıflamaya gönül koymuşşş yeni arkadaşlarımız çarşamba günü tartınma günlerimiz ogün tartılıp listemizi güncelliyoruz kendinize uygun bi diyet listesi azim ve hafif egzersizlerle bu iş gerçekten başarılı sonuçlar veriyorrrr hepimizee bol şansssss

:lepi::lepi:AZMİN ZAFERİ YAKINDA BİZİMDİR:lepi::lepi:

:lepi::lepi:HEP BİRLİKTE ZAYIFLIYORUZ:lepi::lepi:

arkadaslar tartıldım çok fazla yediklerime dikkat etmeme ragmen akşamları fazla yememeye calışıyorum tabi..
54.900 az ama olsun :))

slm bugün bende evde değildim. cucuma başın sağolsun canım.
gezmeye gittim ama diyetimi bozmadım. sadece kısır yedim. akşamda 2 kaşık et salata ve mercimek çorbası içtim.

dilek02ee2.gif

listemiz çok güzel olmuş kalabalık kalabalık hemde renklenmiş ellerine sağlık sinelciğim. Biraz önce tartındım mükemmel gidiyor herşey çarşamba gelsede öğrensek bakalım neler yapmışız koca bir hafta

cucuma başınız sagolsun canım sevdiğine en büyük ve en güzel destek sen olursun şuanda ona allah sabır versin.

basınız sağolsun canım....

başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin kendini çok sıkma hayat bu hepimizin gideceği yer orasısenağlama

canım başınız sağo olsun çok üzme kendini:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cucuma başın sağolsun canım.
.

cucuma başınız sagolsun canım sevdiğine en büyük ve en güzel destek sen olursun şuanda ona allah sabır versin.

saolun kızlar
ıkı gundur rejım fln kalmadı memlekete gıttıler aılecek dun geceden berı de telefonu kapalı hala ulasamıyorum sinirlerim bozuldu rejım fln kalmadı yani senağlamasenağlamasenağlama

cucuma üzme canım kendini özel bir durum sonuçta cenaze evine gidiyorlar belki telefonu falan çekmiyordur memlekette o yüzden kapalıdır telefonu canım gelince herşey aydınlanır cenaze evi telaşlı olur herzaman hakver onada :teselli:

herkese tunaydınlarrrr kızlarrrr ben bugun çok yoğunumm arada kaçak bakabiliyorum ancaaa kendinize kocaman güzel bakınnn

Back
X