50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

18 günüm kaldı ((eşimin doğum gününü hedef koymuştum kendime 3 kilo vermem için )) sanırım yarın aynı kiloda göreceğim kendimi ne güzel haftada 1 kilo veriyordum sanırım belirli bir kilodan sonra vermesi daha zor oluyor üff ya estra bişeyler yapmalıyım

bende geldim kızlar ama irademe sahip olmam lazım bide diyorum şurda bi haftalık liste oluştursak onu yesek yoksa ben şaşırıyorum ne yiyeceğimi bide ne kilo aldırır aldırmaz araştırmak çok sıkıyo beni 55 kiloyum 50 kiloya düşmem lazım

kızlar slm iki gündür yoğunum pek paylaşımda bulunamıyom sigarayı baırakmam gerek allahım güç versin bundan sonra verirmiyim bilmiyom bebek için tedaviyede başladım hapları verdi dr umarım kilo almam gerçi istediğime yakın bi kilodayım umarım bundan sonra çok almam
yarın geç bildirimde bulunabilirim gene hastaneye gitçem okuldan sonra algılamam fln iyce düştü yorgunluktan
inanın ne yediğimi bile bilmiyom dün açlıktan bayılacaktım bgn 4 te yedim yemeğimi balık salata ve çorbaydı ekmek yok
öğlen yemeği yememiştim sbh kepek ekmek ve kaşrla kahvaltı yaptım

merhaba bayanlar.bende bu gruba katılmak istiyorum.diyete başlayalı 1 hafta oldu aslında ve 1 kilo verdim.şu an 57 kiloyum.50 olmak istiyorum.zaten tartılma gününüz yarınmış.artık bende varım:enbuyukkk:http://://www.TickerFactory.com/weight-loss/wvLw8ye/]

Son düzenleme:
bende geldim kızlar ama irademe sahip olmam lazım bide diyorum şurda bi haftalık liste oluştursak onu yesek yoksa ben şaşırıyorum ne yiyeceğimi bide ne kilo aldırır aldırmaz araştırmak çok sıkıyo beni 55 kiloyum 50 kiloya düşmem lazım

kesinlikle sana katılıyorum. ben mesela az önce sölemesi ayıp 1 kutu konseve uskumru balık ve 1 dilim köy ekmeği yedim. şimdi keşke yemeseydim diyorum. bende ne yiyeceğimi şaşırıyorum. dediğin gibi bi liste olsa bende çok memnun olurum valla...

kesinlikle sana katılıyorum. ben mesela az önce sölemesi ayıp 1 kutu konseve uskumru balık ve 1 dilim köy ekmeği yedim. şimdi keşke yemeseydim diyorum. bende ne yiyeceğimi şaşırıyorum. dediğin gibi bi liste olsa bende çok memnun olurum valla...

evet canım aynen bazen yiyiyorum ve yedikten 10 15 dk sonra çok yediğimi hissediyorum keske az yeseydim diye pişman oluyorum...
tokluk hissi 10 dk sonra gelirmiş bu yüsden çok yavas çiğneyerek yiyiyn diyor uzmanlar..

kızlar bugün alışverişe çıktım.normalde ben hep 40 beden giyinirim dar kalıplarda 42:utangac:ama bugün 40 beden bi pantolon giydim ve bol geldi.korkarak 38 denedim ve hayatımda ilk defa 38 beden bi pantolona girebilme mutluluğunu yaşadımkaydirigubbakcemile3
yarından çok umutluyum belki çok kilo veremedim ama incelmiş olduğum kesin.diyet +spora devam

kızlar bugün alışverişe çıktım.normalde ben hep 40 beden giyinirim dar kalıplarda 42:utangac:ama bugün 40 beden bi pantolon giydim ve bol geldi.korkarak 38 denedim ve hayatımda ilk defa 38 beden bi pantolona girebilme mutluluğunu yaşadımkaydirigubbakcemile3
yarından çok umutluyum belki çok kilo veremedim ama incelmiş olduğum kesin.diyet +spora devam

tebrik ederim canım ne mutlu sana...

kızlar günaydın dolapta duran pantalonumu çıkardım sabah, biraz sıkıyordu giyeyim dedim pantalon çok rahat oldu birazdaha gitmiş sanırım ama ben akşama öğrenebileceğim kilomu ohh ohh, darısı sizlere şimdide yeşil çayımı içiyorum.

Pembeinci 53 kilo - 50 olacak

Cucuma- 56 kilo - 50 olacak

Kebelekcik : 49.5 - 48 olacak

myocean76 : 56 kilo - 53 olacak

fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

Suprensesi : 57 - 52 olacak

nessss: 57 kilo 50 olacak

senemciq : 55.4 kilo 51 kilo olacak

MissDeFnE: 55kilo - 50 kilo olacak

mavişeker : 58,5 kilo 50 olacak

sinel : 57 kilo 50 olacak

Laz kızı 58 kg 55 olacak

denizkoydumadımı 56,2 kilo 50 kilo olacak

şeker-leblebi 56,8 kilo 54 olacak

hominigırtlak: 58 kilo 50 kilo olacak

tanger: 55 kilo 48 kilo olacak

titan : 55 kilo 51 olacak

speedy: 55 kilo 48 kilo olacak

ozlemfetof : 57 kilo 48 olacak.

chloris: 58 kilo 50 kilo olacak

bitter : 57 kilo 50 olacak.

LAZKIZI : 57 kilo 50 kilo olacak

sweety:59 kilo 52 olacak

maeves:59 kilo 53 olacak

balköpüğü:55 kilo 48 olacak

f_sailor:58.5 kilo 53 olacak

nrn_23: 56.6 kilo 50 olacak

rasiba : 55 kilo 50 olacak

samimikız : 57 kilo 50 olacak.

Yeni gelen arkadaşlarımızı listeye ekledim hoşgeldiniz aramıza
Evet bugün tartınıyoruz bakalım kimler kaç kilo olmuş.....

günaydın kızlar banada pantolonlarım bol gelmye başlamıştı veeeee biraz önce tartıldım 57.5 tam 2 aydır 59 dan aşağı düşmeye çalışıp bazen 60 ı görürken 15 günde 1,5 kilo benim için harika umarım hepinizde güzel haberler verirsinizhihoyyyt

günaydın arkadaşlar
hadi bakalım bugün tartılma günü
bu sabah itibariyle 56 kiloyum
fazla değil ama vermişim yinede :lepi:
durmak yok, yola devam hihoyyyt

tebrikleriniz için teşekkürler arkadaşlar ayrıca gruba dahil olmasam eminimki yine aynı kilomda olacaktım içimdeki hırsın ortaya çıkmasına vesile oldunuz ayrıca teşekküra.s.

günaydın öncelikle kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
maalesef ben bu sabah beklediğim sonucu göremedim 57 ye devammmmmmmmmmmmmmmm senağlama acayip moralim bozuldu yaaa enküçük bikaçamak bile yapmadım çünkü

Back
X