50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

.............3 HAFTA BAŞARI LİSTEMİZ ............
1-Mavişeker : 57,5
2-şekerleblebi : 56
3-sinel : 56
4-Maeves : 57,7
5-Pembeinci : 52,5

yok veremedim 500 gr bile 55 im hala senağlama ama çok kaçamak yaptım.bugün 1200 kalorilik diyete başlıyorum. umarım bozmam. ya kızlar bişi sorcam elma sirkeli su içince göz kapağında düşme oluyomuş bu forumda okumuştum bu doğrumu sizce bana mantıksız geldi ama yine de soruyum dedim.

tebrikler arkadaşlar

ben bu hafta pek rejım yapmadım enteresan ama 56,5 olmuşum aç karna tabi.....

hastalığım yeni geçti .şu elma kromuda hiç bi yerde bulamıyorum yok satıyor resmen netten sipariş ettim bakalım perşembe yada cuma gelcek o zaman sıkı rejıme başlayacam inşallah.benim rejımde en buyuk duşmanım irademi kontrol edememek inşallah bunu elma kromla başarabılırım.

yok veremedim 500 gr bile 55 im hala senağlama ama çok kaçamak yaptım.bugün 1200 kalorilik diyete başlıyorum. umarım bozmam. ya kızlar bişi sorcam elma sirkeli su içince göz kapağında düşme oluyomuş bu forumda okumuştum bu doğrumu sizce bana mantıksız geldi ama yine de soruyum dedim.

yok be hayatım zannetmiyorum. birinin tesadüfen denk gelmiştir. ben 3- 4 gün oluyo başlayalı ve gerçekten iştahımı inanılmaz derecede kesti. ama ben içine bal koymuyorum. mesela sirkeli suya başladıktan sonra başım ağrısa atıyorum yüzümde sivilce çıksa acaba sirkeden mi die düşünürüm. tabii alakası yok sadece öyle denk gelmiştir. ben ayrıca sadece 1 kişinin böyle birşey yazdığını gördüm. başka insanlarında başına gelse belki örnek teşkil edebilir .

yok be hayatım zannetmiyorum. birinin tesadüfen denk gelmiştir. ben 3- 4 gün oluyo başlayalı ve gerçekten iştahımı inanılmaz derecede kesti. ama ben içine bal koymuyorum. mesela sirkeli suya başladıktan sonra başım ağrısa atıyorum yüzümde sivilce çıksa acaba sirkeden mi die düşünürüm. tabii alakası yok sadece öyle denk gelmiştir. ben ayrıca sadece 1 kişinin böyle birşey yazdığını gördüm. başka insanlarında başına gelse belki örnek teşkil edebilir .

evet doğru sölüyosun. benim bu aralar gözümde sorunum var. sağ göz kapağım biraz düşüktü kimse belli olmuyo diyordu ama ben taktığım için hep görüyodum. dün doktora gittim önemli bişi yokmuş. iştahım kesilmesi için ben de elma sirkesine başlıcam.bi ara kullanmıştım gercekten işe yarıyodu..teşekkürler cevabın için a.s.

Bu arkadaşlarımızı listemizden siliyorum arkadaşlar

Cucuma- 56 kilo - 50 olacak ...

fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak ...

titan : 55 kilo 51 olacak : 04 -02 En son giriş

speedy: 55 kilo 48 kilo olacak : 01-02 Enson giriş

hominigırtlak: 58 kilo 50 kilo olacak : 04- 02 Enson giriş

ozlemfetof : 57 kilo 48 olacak. 04-02 Enson Giriş

Fıyuce ve Cucuma arkadaşlarımız aslında izinde ama liste karışıyor en iyisi onları dönünce listeye eklemek.

** LAZ KIZI enson girişin 03-02 olduğu için sizide siliyordum son anda mesajınızı gördüm

Listemizde önemli olan sürekliliktir günlük olarak yediklerimiz paylaşalım lütfen bundan sonra 1 hafta topiğimize ugramayan kesinlikle siinecektir Bilginize .

Son düzenleme:

İşte Yeni Listemiz
1 - Pembeinci : 52,5 kilo - 50 olacak :hooray:

2 - Kebelekcik : 49.5 - 48 olacak

3 - myocean76 : 56 kilo - 53 olacak --- ?

4 - Suprensesi : 57 - 52 olacak ----------------- 6 ŞUBAT SON GİRİŞ

5 - nessss: 57 kilo 50 olacak --- ?

6 - senemciq : 55.4 kilo 51 kilo olacak--- ?

7 - MissDeFnE: 55kilo - 50 kilo olacak---?

8 - mavişeker : 57,5 kilo 50 olacak :hooray:

9 - sinel : 56 kilo 50 olacak :hooray:

10- denizkoydumadımı 56,2 kilo 50 olacak

11- şeker-leblebi : 56 kilo 54 olacak :hooray:

12- tanger: 55 kilo 48 kilo olacak ---?

13 - chloris: 58 kilo 50 kilo olacak ------------------ 6 ŞUBAT SON GİRİŞ

14-bitter : 57 kilo 50 olacak.

15-Lazkızı : 57 kilo 50 kilo olacak --- ?

16-sweety:59 kilo 52 olacak ---?

17-maeves: 57,7 kilo 53 olacak :hooray:

18-balköpüğü:55 kilo 48 olacak

19-f_sailor:58.5 kilo 53 olacak

20-nrn_23: 56.6 kilo 50 olacak

21-rasiba : 55 kilo 50 olacak

22-samimikız : 57 kilo 50 olacak.

23-LAZKIZI 56,5 kg 55 olacak
:hooray:

Suprensesi ve chloris arkadaşlarımız bugün kilosunu bildirmezse yarın listemizden siliyorum

kelebekcik ve bitter kilo vermediniz diye üzülmek yok
Ben bu hafta yarım kilo vermişim acayip hırslandım bu hafta 4. haftamız ve kesin 1,5 2 kilo vermeliyim

pes etmek yok azimle ve inatla devam ediyorum yine kötükedihüso daha önce nasıl başardıysam yine olcakkk

sabah mısır gevreğimi yedim kahvaltıda
Öğle yarım kase çorba ve sulu papates köfte yedim
Akşamda tarhana çorba ve yoğurdum var menüde bu kadar bu hafta çok sıkı tutacağım işi 1,5 2 kilo gitmeli

Back
X