Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çıktın galiba ama yinede yazimm. 16-17 si gibi olmam gerekiyodukafamçokkarıştı korkuyorum test almaya. pazartersiyi beklicemm dua edin bana
canım istemiyorsun dimi.inşallah değilsindir o zaman.hakkında hayırlısı neyse o olsun.dualarımız seninle
benim diyet arada kaçamak olsada devam ediyo bugün elma sirkesi bal karışımına başladım.sizden kullanan oldumu.sonuçlar nasıldı
ahanda işte şu böcük sayesindee spor filan yapamıyorummmmmm. [img=http://img7.imageshack.us/img7/6618/143ou1.th.jpg]
spor görsel paylaşım bölümünde 6 dakikalık hareketler var onları yapıyodum bırakmıştım ama tekrar başlıcam allahın izniylee
2 gündür nete fazla giremedim.yeni gördüm maeves çok tatlı bebişin.MAŞALLAH ALLAH nazarlardan korusunsağlıklı ,uzun, mutlu, başarılarla dolu bi ömür versin.
canım istemiyorsun dimi.inşallah değilsindir o zaman.hakkında hayırlısı neyse o olsun.dualarımız seninle
benim diyet arada kaçamak olsada devam ediyo bugün elma sirkesi bal karışımına başladım.sizden kullanan oldumu.sonuçlar nasıldı
beni de aranıza aLır mısınız ? yaşım 15 oLduğu için hiçbir gruba giremiyorum![]()
slmmm kızlar hepinize günaydınnn bu lapa yı 2 gün eziyetle yedimm fakat kilomda düşüş yerine artış olduuu...klava: çoook kızdımmm bu lapayı kim sölemiştiii ben lapaya başladığımda 56,5 kiloydumm 2 günde hiçbişi düşmemiş bide üstüne 0,5 kilo almışımmm sabah 57 kilodaydımmmm sakın denemeyiin kendinize eziyet etmeyinnn kendi cornflekslerimle devam etseydim en az 1,5 kilo verirdimmmm bilginiz olsunnnn
![]()
slmmm kızlar hepinize günaydınnn bu lapa yı 2 gün eziyetle yedimm fakat kilomda düşüş yerine artış olduuu...klava: çoook kızdımmm bu lapayı kim sölemiştiii ben lapaya başladığımda 56,5 kiloydumm 2 günde hiçbişi düşmemiş bide üstüne 0,5 kilo almışımmm sabah 57 kilodaydımmmm sakın denemeyiin kendinize eziyet etmeyinnn kendi cornflekslerimle devam etseydim en az 1,5 kilo verirdimmmm bilginiz olsunnnn
![]()
canım şaş kaldım:bbo: yazdıklarını okuyunca kilo veremeyeni duydumda alanı ilk kez duyuyom
ben az denemişim çok denemişim hep vermişim kilo:1closedeyes:
regl dönemin fln yakın mı
bide nasıl yaptın anlatsana ona göre sna hatan varsa sölim
canım üzüldüm kilo almana:1no2:
herkese gnydın maves iyi yiyebiliyon ben yapmıştım yiyememiştimkaydirigubbakcemile5