- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
spatz cığım hepsi iyi hoşda fazla kaçırmak olmuyor işde.bende pazar günü dışardaydım ama kendime hakim oldum ve fazla kaçırmadım , yedim ama az yedim mesela arkadaşlar pide,pizza yerken ben ızgara yedim,onlar tepemele küllah dondurma yerken ben az diyet yedim.işin özü ye ama az ye
selisha cığım sen tam tersini yapıyorsun , gün içerisinde sadece salata meyve değil yemek ye ama sportan sonra meyve ve salata ye.çünkü gün içerisinde kendini çok aç bırakıyorsun ve gün sonuna dayanamıyorsun sanırım.
bal_esmer ciğim ömrü boyu diyet kelimesi yerine ömür boyu yediklerimize dikkat etmeliyiz desek kulağa daha hoş geliyor değil mi :)) ben mesela dün öğlen 1 dilim börek yedim ama üzerine yeşilçay içtim ve akşam semizotu salatasıyla 4-5 lahana sarması yedim dengelemeye çalıştım yani ...
selisha cığım sen tam tersini yapıyorsun , gün içerisinde sadece salata meyve değil yemek ye ama sportan sonra meyve ve salata ye.çünkü gün içerisinde kendini çok aç bırakıyorsun ve gün sonuna dayanamıyorsun sanırım.
bal_esmer ciğim ömrü boyu diyet kelimesi yerine ömür boyu yediklerimize dikkat etmeliyiz desek kulağa daha hoş geliyor değil mi :)) ben mesela dün öğlen 1 dilim börek yedim ama üzerine yeşilçay içtim ve akşam semizotu salatasıyla 4-5 lahana sarması yedim dengelemeye çalıştım yani ...
okurken yemek yemeycokacimcoooki unuttum.Bugün biraz halsizdim açıkçası kızlar.Amaaa kilo vermek güzelkaydirigubbakcemile3.Hep beraber kiloları atalım üstümüzdenhihoyyythihoyyythihoyyyt.Akşam yemekten sonra yürüyüşü:dance: mutlaka tavsiye ediyorum kızlar.Ben kiloları hareketsizlikten aldım.Öptüm siziŞeniz