- 7 Nisan 2009
- 2.579
- 1.836
- 373
yok veremiyorumm takıldım kaldım kızlarr günde iki öğün yemek yiyorum zaten her sabah 10 da kahvaltı akşam 7 den önce akşam yemeği akşam 10 gibide meyve yiyorum hep böylee.. arkadaşlarım inceciklerr imreniyorum resmenn kızlar takıldım kilo veremiyorum kaç hafta geçtii hasta da olamıyorumm soğan suyumu içsemki ruh halim berbat psikoljm çok bozuk dış görümümde sağolsun bozukk evde kendi kendimi yiyorum artıkk çok kötüyümm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
karamsar tarz nickinin hakkını veeriyorsun sahiden :) bu nedir arkadaşım kendine gel biraz.
bir kere çok kilolu oldugun düşüncesini kafandan at. istersen diğer diyet gruplarının arasında biraz dolaş.kilo konusuna daha geniş bir çerçeveden bakmış olursun.
ayrıca günde 2 öğün yiyerek iyi birşey yaptığını sanıyorsan yanılıyorsun. arada da hafif birşeyler atıştırmalısın, metabolizman ancak bu şekilde hızlanır.
regl için de civan perçemini öneririm, sökülmesini sağlıyor, hem vücudundaki şişkinliği alıp, regl dönemindeki ağrıyı da azaltıyor.
ama bütün bunlardan önce psikolojik olarak kendini rahatlatmalısın. her şey kafada biter. ne öyle evde kendimi yiyorum filan demeler. cık cık cık! yakışmıyo hiç hadi toparla bakalım kendini...alkisalkisalkis