• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öncelikle teşekkürler,

Çok haklısın yemek tabi çok güzel ama aynaya baktığımda kendimi istediğim gibi göremediğim için psikolojik olarak etkileniyorum. Dolayısıyla gebelikte de psikolojimin yerinde gitmesi için( zaten yeteri kadar gebelik sendromu oluyor) kendimi öncesinde iyi hissetmek istiyorum. 5 ayda da kendimi bırakmazsam bunu başarabileceğime inanıyorum. Yani kararlıyım mutlu olmak için, zayıflamak eskisi gibi olmak istiyorum. ınşallah başarılı olabilirim.

Daha önceki arkadaşların uygulamalarını okuyorum. O kadar çok şey var ki...Acaba hangisi bana uygun., nerden başlamalıyım?

teşekkür ederim şekerim,nasılsın neler yapıyorsun?
İyidir işte, kaç gündür saldım kendimi, biraz kilo vermeye başlayınca şımardım hemen :mymeka: . yarın tartılcam bakalım ne oldu, aldım mı verdim mi :uhm:? Sen nereye gidiyorsun tatile ? bugün mü çıkacaksın yola?

Merhaba kıssllaaarr :))

Bende katıldım aranıza... Boyum 160 ve 54 kiloyum. Bel yok ama basen var. Şişman değilim ama balıketliyim ve ben zayıf olmak istiyorum.

Aslında metabolizmam hızlı çalışıyor.Çok yerim ben... Çevremdeki hemen herkesten daha çok :)) Ama artık az yemeye karar verdim. Yarından itibaren dikkat edicem yediklerime...

Bana önerebileceğiniz şeyler var mı?

basen icin en iyisi spor canim, spor bölümünde cok güzel basen eritici hareketler var. bende yeni basladim. sana önerebilirim. hissedyiorum gercekten basen kaslarim calisio. yakinda eriycekler :lepi:

Günaydınlar bugün tartı günü zemuszemus, birazdan gidip tartılıcam :ecrin_bebek:
İnşallah kilo almamıştırım Çok üzgünüm çoook

bu hafta vermeyi beklemedim zaten, cünkü dondurmalar pideler.... :kedi:

ama iyi haber almamisim da. hala 54 üm :lepi:

dün ipin ucunu kaçırıdm
morlamanım bozuktu bende mutlu olayım die bişiler yedim :)))
tartıldımm
56 kilo cıktm

günaydın kıslar kandiliniz mübarek olsun

benimde kilom 53.9
benimde regli dönemim yakın şişlik var

Günaydın arkadaşlar

bugün sabah tartı üzerinde 57.0 rakamını gördüm. üstelik regl olduğum halde :) ve üstelik pazartesi günü tartıda 58.5i gördüğüm halde (bunu saymıyorum çünkü ellerim filan acayip şişmişti, kilodan kabul etmiyorum onu) . sonuç olarak az da olsa vermişim kilo. sevgiler..

Son düzenleme:
sese , Günde 2 bardak su ile kilo verilmez öncelikle bunu belırtmek ıstedım ... Suyu daha fazla içmelisin ki vucut yağları atsın ve kendını arındırsın ..
Grisini konusunda pek yorum yapamıyorum ama çok az yiyecek yemışsın gün içinde sabahtan akşama kadar tahıl gevregı ve grisini çok az .. aralarda meyve ve sebze yesen ve sık sık aralıklarla tüketsen metabolizmanı hızlandırsan daha rahat kılo verırsın .. ve bu kadar da sıkıntıya gırmezsın .. grısını ıle olan bagında azalır ..
bende pançoya dayanamıyorum yedıkce yiyesım gelıyor :) uzun zamandan berı yemıyordum bırde gecenlerde yemıstım baktım kendımı alamıyorum hemen koşup bır tane erık yedım pançodan kendımı alıkoydum .. cidden meyve ve sebze frenlıyor :)

Bu arada su içmezsen o selülitlerden biraz zor kurtulursun sese .. Mutlaka su 2 bardak degıl en azından 2 lt içmen gerek :))

çok teşekkkür ederim tavsiyelerin için a.s. ..okuyunca zaten hemen suyu elime aldım başka çaresi yok biliyorum su içmeden olmaz bakalım inşallah en azından 1-2 kilo versem..
bu arada 4gündür sabit 55 gösteriyor tartı 100 gram bile wermemişim mümkün mü ya,acaba tartıyı mı bozdum her gün üstüne çıka çıka:uhm:

mrhaba kızlar kandılınız mubarek olsun
dunku yedıklerım:
sabah klasık kahvaltı
domates peynır salatalık lıght ekmek şekersız cay
ara:turk kahvesı
oglen:1 pıde
akşam:zeytın yaglı turlu salata
dondurma cay tabagın da yedım
lımonlu buzlu maden suyu
yatmadan:yesıl çay ve gun boyu bol su

klıo bıldırımı 55.700
300 gram vermısım

Selam :)
dün çorba içmeye basladım hedefe ulaştım ya :) ondandır .. dünden berı tartı 50.5 ları gösterıyor .. zaten benım tartı bı kaç gramda fazla tattıgı için bu durum süpper .. e benımde ıstedıgım buydu zaten . 50 ile ramazana gırmekti .. bu arada arkadaslar tartının bı kaç gram ya da 1 kılo fazla tartması çok ıyı oluyor .. es kaza fazla cıkıldıgında amaaaniiin olunuyor ve hemen daha aşağı çekmeye calısılıyor ha ama tartının fazla tarttıgınıda beynınızden sileceksınız :) ben öyle yaptım tartımın bı kaç gram fazla tarttıgını beynımden sildim bu hafta anımsadım heuheuheuh :P

şu aşağıda kı kılo çizelgemıde yenı düzenlemiştim . sora düzenlerim ..

ay pek şımardım yaaaaaaaa :)
arkadaslar çook mutluyum yaaa .. şımarıklıgımı mazur görün :)

çok teşekkkür ederim tavsiyelerin için a.s. ..okuyunca zaten hemen suyu elime aldım başka çaresi yok biliyorum su içmeden olmaz bakalım inşallah en azından 1-2 kilo versem..
bu arada 4gündür sabit 55 gösteriyor tartı 100 gram bile wermemişim mümkün mü ya,acaba tartıyı mı bozdum her gün üstüne çıka çıka:uhm:

Rica ederım sese .. Suyunu ıhmal etme yeter .. Tartınıda ustune farklı agırlıklar koyarak dene bakalım çalışıyro mu çalışmıyor mu ..

alkisalkisalkis Suyunu duzenlı tukettıgınde istem dısıda olsa kılo verırsın en azından vucudunda sıılaşma ve cildinde inanılmaz güzelliği görürsün :) 15 gun ihmal etmeden en az 2-3 lt iç farkı farkedersın :) bu arada öncelıkle mezura ile bel basen göğüs ölçülerini mutlaka haftada bir bir yere not al :) kılo verme olmasada vucudunun toparlandıgını görmek senı daha motive eder :) :teytey:alkisalkisalkis

kızlar bn 2 haftadır orda burda gezerken rejimi iice aksattım allahtan kilo almıorum hep aynıyım,58. gerçi boyum 1.70 kilolu deilim ama daa zayıf olmak istiorum. işalla 54ü görcem tez zamanda (kndimi gezmekten alabilirsem).

herkesin kandili mübarek olsun. dualarımızın kabul olması dileğiyle..

Selam :)
dün çorba içmeye basladım hedefe ulaştım ya :) ondandır .. dünden berı tartı 50.5 ları gösterıyor .. zaten benım tartı bı kaç gramda fazla tattıgı için bu durum süpper .. e benımde ıstedıgım buydu zaten . 50 ile ramazana gırmekti .. bu arada arkadaslar tartının bı kaç gram ya da 1 kılo fazla tartması çok ıyı oluyor .. es kaza fazla cıkıldıgında amaaaniiin olunuyor ve hemen daha aşağı çekmeye calısılıyor ha ama tartının fazla tarttıgınıda beynınızden sileceksınız :) ben öyle yaptım tartımın bı kaç gram fazla tarttıgını beynımden sildim bu hafta anımsadım heuheuheuh :P

canm senin adına çook sevindim tebrik ederimkaydirigubbakcemile5 darısı bizim başımıza işalla:Saruboceq:

Back
X