• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün 200 gr vermişim mutlu olduuummmm :)

SLMM arkaşlar KıLO VERıRKEN SIKILAŞTIRICI KULLANA VARMIII
benim doğumdan sonra göbeğim kaldıı ama kilo verdikçee görüntüsü kötüü gösüküyooo umarım yardımcı olursunus

arkadaşlar bende yeni üye oldum, 57 kiloyum boyum 160 doğumdan sonra 13 kilo verdim hedefim 54 olabilmek, benide listenize eklerseniz sevinirim, kilo verirken basenlerde sarkmalar oluyor ve selülitlerim aynı kalıyor, oğlum küçük olduğu için spor yapamıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum

slm arkadaşlar ben 4 ayda 12 kilo verdim yaşım 20 olmasına rağmen 68 kiloydum şuan 56 kiloyum hedefim 50 kilo.inşallah okul açılana kadar 50 kiloya inebilirim.herşey sabretmekle ve azimle oluyor.çok zor değilmiş ama abur cubur tatlı ve yağlı şeyleri yemekten kaçının.ben okadar çok değiştimki eski resimlerimde kendimi tanıyamıyorum inşallah bi 6 kilo daha dayanmam lazım...

kıslar ben bu hafta cozuttum yine kendime gelmem lazım bunalımdan yiyorum habire

bugün baya bi yürüdümm

Cozuttum :))

sularımı düzenli içmedim akşamda normal yemek yedım ha ara oğunlerıde atladım heuheuheu :)
aa yarın tekrar devam ederım ..amaaan bu kadar zamanda az bıraz cozutayım yaaaa:)

günaydın kıslarr..
ben yine diyetimi sıkılaştırıyorum.geçen hafta şehir dışındaydım ve hiç dikkat edemedim ama öyle böyle değil:utangac:
o yüzden bu hafta ceza verdim kendime:mymeka:
2 gün şu pirinç detoksunu yaptım ama bende pek etkili olmadı..ilk gün 600-700gr falan verdim,2.gün hiç veremedim.tabi harfi harfine uyamadım ama..
bu hafta da veremezsem yine kroma başlıcam:gitme:
herkese kolay gelsin bakalım..

ya kızlar bende doğru düzgün bişiler yemiyorum 54 den 52 indim aslında ilk bakışta şişman değilim ama top gibi bir göbeğim var benim derdim göbeğimle hiç erimiyor değişik hareketlerde yapamıyorum ameliyat oldum ve birde sezeryan dolayısıyla bunlar canımı yakıyor ama okadar sorun yapıyorum ki bana ne önerirsiniz göbek gitmesi için...

prirnç lapasını bende yaptım vücuttaki ödemleri atmak için yapılıyor regli öncesi özellikle
sabah öğle akşam 1 çay bardağı pirinci haşlıyorsunuz yağsız tuzsuz şekilde ben nane koyuyorum domates le yiyordum başka birşey yemiyorsunuz 2 gün yapıyorsunuz
ama bunlar bana şok diyet gibi geliyor

ben de pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum..zaten sadece su atılıyo.çünkü tuz da tüketmiyosunuz.ödemi atıyo yalnızca..
ama yine ayda bir yapılabilir.ben harfi harfine uymamakla birikte ilk gün 600 - 700gr verdim,2.gün hiç veremedim..

ben de pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum..zaten sadece su atılıyo.çünkü tuz da tüketmiyosunuz.ödemi atıyo yalnızca..
ama yine ayda bir yapılabilir.ben harfi harfine uymamakla birikte ilk gün 600 - 700gr verdim,2.gün hiç veremedim..

prirnç lapasını bende yaptım vücuttaki ödemleri atmak için yapılıyor regli öncesi özellikle
sabah öğle akşam 1 çay bardağı pirinci haşlıyorsunuz yağsız tuzsuz şekilde ben nane koyuyorum domates le yiyordum başka birşey yemiyorsunuz 2 gün yapıyorsunuz
ama bunlar bana şok diyet gibi geliyor

anladım bnce de çok sık yapılması doğru değil de şunu merak etim 1 çay bardağı pirinç çok gelmio mu yani evde 4 kişiye bile 1 su bardağı pirinçten pilav yapıoruz

anladım bnce de çok sık yapılması doğru değil de şunu merak etim 1 çay bardağı pirinç çok gelmio mu yani evde 4 kişiye bile 1 su bardağı pirinçten pilav yapıoruz

1 çay bardağı yazıyordu doyuyorsun ama 2. gün çok kötü oluyor tuzsuz olduğu için artık miydem bulanmıştı çok zorlanmıştım yerken

arkadaşlar bende dün çılgınlar gibi yemek yedim, evde yemediğim bir şey kalmadı, bugün miğdemi bozdum, haftasonları kendime bir türlü hakim olamıyorum, ramazandan önce kilolarımı vermek istiyorum

slm kızlar dunku yedıklerım
sabah klasık kahvaltı
ara:turk kahvesı
oglen:hasşlanmıs patates
ara.yesıl çay
akşam brazcık cozuttum 3 kanat mangal yarım kofte 2 kaşık pilav karpuz cay
ah bu hafta sonları ve ozellıkle bıyere yemege davetlıysen dıyet mıyet kalmıyo
bu arada kızlar vucut sılılastırmak ıcın tempolu 1 saat yuruyus tavsıye edıyorum bacak esnetme hareketlerı ve bel ıcın sopa hareketlerı
selılutlere gelınce kabak lıfıyle masaj, selılut sabunu, bol su ve ben yardımcı olarak deracıne krem kullanıyorum tavsıye ederım.bu arada kızlar tatlı krızlerınde en masum ne yenebılır?

bende pazar olmasına rağmen şuan kahvaltı ve 1 tane armut yedim inşllh böyle devam ederim..regli dönemim yakın acayip şişim

Back
X