Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yeşil üzümün kalorisi çok mu yüksek,
Tok karnına 300 gram eksık cıkmışsa süper demektir bu :) demek kilo gidiyor :)dün tok karnına tartıldım kızlar 300 gr vermişim buda bişeydir demi?
Fazla yememeye dıkkat edersen sorun olmaz. kalorili bir meyvedir.. diyetlerde önerilmez. ama faydasından da yaralanman gerek .. az yesen olur bı kaç gram bır meyve sana zarar vermez. 1 şekerlı kahve içtiğini düşün . :)
canım,tutmaya çalış kendini biraz kaydirigubbakcemile5
baya zararlı şeyler yiyosun anladığım kadarıyla..
öf benim metabolizmam iyice yavaşladı sanırım ya,o kadar dikkat etmeme rağmen 1 aydır kilo veremiyorum,delircem:a015:
yarın kroma başlıyorum tekrar,bu iş böyle olmayacak..
dün tok karnına tartıldım kızlar 300 gr vermişim buda bişeydir demi?
bende makarnaya dayanamam kaç gündür evde pişirecem, ama dayanamaz çok yerim diye erteliyorum, tabi eşimde benim yüzümden yiyemiyor, acaba pişirdikten sonra sadece ketçapla yesek, ketçap kilo aldırıyor mu acaba
günaydın kızlar, bugün pazartesi ve ben yine azimle ve kararlılıkla diyetime başlıyorum, bu hafta ancak hafta sonu yediklerimi eritebilirim heralde, gelcek hafta sonu da yoğurt çorbası detoksunu deneyeceğim ancak bu şekilde hafta sonu kendime hakim olabilirim gibi geliyor, bu detoksu deneyen arkadaşlar kaç kilo verdiniz ve verilen kilo kalıcı oluyormu caba...
Canım bence sen bu aralar bişi yapma, hamile olma ihtimalin var :CüvCüv: , yoksa bebişe zarar verebilirsingünaydın kızlar ben regli olamadım acayip şişim sinirlerim çok bozuk 54.5 im malesef bide kabızım iyice şiştim off off