• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar 1 haftadır 59da takıldım kaldım delircem 68den 59a kolaylıkla indim ama artık durdu sinir oldum.. yardım edin banaaa napabilirmmmmm:(

selam kılar bayadır gelmiyordum buralara rejiim yapmaktan sıkıntı geldi artık bana....ne yapsam 52 olamıyorum 53 de takılıyorum.....yıllardır böyle bari korusam bu kiloyu onada razıyım.....ben ramazanda sahur da kahvaltı türü yiyorum haşlanmış yumurta süt peynir zeytin domates salatalık...iftarda da önce çorbamı içip biraz bekliyorum sonra hafif yiyorum...bekarken annem sayesinde kilo alıyormuşm ramazanada her gece hamur işleri normal olarak da kilo alıyordum...evlendiğimden beri böyle ramazanı anlattığım gibi geçiryrm fazla kilo almıyorum....

selam kılar bayadır gelmiyordum buralara rejiim yapmaktan sıkıntı geldi artık bana....ne yapsam 52 olamıyorum 53 de takılıyorum.....yıllardır böyle bari korusam bu kiloyu onada razıyım.....ben ramazanda sahur da kahvaltı türü yiyorum haşlanmış yumurta süt peynir zeytin domates salatalık...iftarda da önce çorbamı içip biraz bekliyorum sonra hafif yiyorum...bekarken annem sayesinde kilo alıyormuşm ramazanada her gece hamur işleri normal olarak da kilo alıyordum...evlendiğimden beri böyle ramazanı anlattığım gibi geçiryrm fazla kilo almıyorum....

sahurda az yersem gün içerisinde dayanazmışım gibi geliyor, iftarda davetler haricinde az yemek yemeye çalışacağım, inşallah kilomu koruyabilirim ama heralde kilo veremem

aslında zayıf sayılırım ama ekımde best model finalistiyim bu yarışma psikolojimi bozduuu:S 1.5 ay var daha ama sımdıden psikolojim bozuldu aynada sürekli kendimi kilolu buluyorum hala

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bir de bacak inceltme konusunda önerileriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim:)

aslında zayıf sayılırım ama ekımde best model finalistiyim bu yarışma psikolojimi bozduuu:S 1.5 ay var daha ama sımdıden psikolojim bozuldu aynada sürekli kendimi kilolu buluyorum hala

benide arkadaslarim cok tesvik etmisti katilmam icin..ama cesaretim yoktu..cok sevindim ins.iyi bir dereceyle bitirirsin...a.s.
pilates ve yuruyus yada yuzme tavsiye ederim.yediklerine dikkat et..sorun olmaz..simdiden stres yapma kiloyu..

benide arkadaslarim cok tesvik etmisti katilmam icin..ama cesaretim yoktu..cok sevindim ins.iyi bir dereceyle bitirirsin...a.s.
pilates ve yuruyus yada yuzme tavsiye ederim.yediklerine dikkat et..sorun olmaz..simdiden stres yapma kiloyu..

saoll canımm:) :) BMI ye göre zayıf gözüküyorum gel gör ki asla kendımı aynada incecik bulamıyorum.. Yarısma yaklastıkca stresım de arttı stress arttıkca iştahım da artıyoo.. zayıflıyım derken kio almaktan korkuyorumm..

saoll canımm:) :) BMI ye göre zayıf gözüküyorum gel gör ki asla kendımı aynada incecik bulamıyorum.. Yarısma yaklastıkca stresım de arttı stress arttıkca iştahım da artıyoo.. zayıflıyım derken kio almaktan korkuyorumm..

hadi bakalım bir türkiye güzeli çıkarırız artık, aslında hepimiz türkiye güzeli olabilecek boy ve kilodayız da yarışmalara katılmıyoruz, zaten kucağımda oğlumla beni almazlar heralde

ya kızlar çok sakinsiniz, yarın tartı günü herkes sabah tartılıp kilosunu bildirsin liste yapalım canlanalım azcık

cok hizli kilo alip veriyorum..tr deyken boyle olmuyordu..tam 10 sene onceki istedigim kilodaydimm..
koruyamadim..:1no2:yine aldim kilo oldum 59..hehee bu gidisle 60+ kilo olanlara mi yazacagim acabaakaydirigubbakcemile3
ramazanda da benim icin zor olacak.

Ben bıraktım diyeti miyeti arkadaşlar. zaten 3 gr anca verdiydim :) ramazan geliyo, yiyemicez doya doya. o yüzden bozdum ben bu hafta rejimi. tatlılar kebaplar ohh vallaa :) ramazanda da bu sene veririz inşallah. veremezsek de canımız sağolsun bea :)

selam kızlar...bu rejim insana kafayı yedirtir...ben bu hafta zayıfladığımı hiç sanmıyorum çokkkk kaçamak oldu....bekarken giydiğim, ünversite zamanında giydiğim kıyafetler oluyor...geçen sırf meraktan denedim...fark ettim okadar da şişman değilim...psikolojik olarak kendime çok baskı yapıyorum...etrafımdaki herkes çok kızıyor rejim yapmama...

merhaba kızlar bende aynı kiloda takılanlardanım ayrıca hastayım tatlı krizindeyim zar zor idare ediyorum hala 56 dayım 2 kilo viremedim ya :(

günaydın kızlar valla ben zaten zor dayanıyorum tatlılara, böreklere bir de siz böyle yaparsanız bırakcam valla rejimi filan ama yok kararlıyım makus talihimi alt edeceğim, ben de artık zayıf olup sağa sola hava atacağım, ohh ohh yandan...valla kızlar ben şöyle düşünüyorum, tamam ramazan geliyor, en güzel yemekleri tatlıları yapıyoruz, davetlere gidiyoruz yiyoruzda yiyoruz, yıllarca çatlayana kadar tıka basa yedim de ne oldu, hiç bir şey o yüzden bu razamanda biraz az yersem daha doğrusu sağlıklı beslenirsem daha güzel olacak,

bugün sabah saat 08:00 itibari ile kilom 55.700
elli beşli rakamıda gördüm artık, heralde en son ortaokulda filan bu kilodayımdır hiç hatırlamıyorum, durmak yok yola devam, hadi herkes tartılsın

Back
X