Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
51.300 çıktım 100 gr almışım :kedi: :umursamaz:
Kepek senin dostun. Beyaz makarna ve pirinç yerine kepekliyi dene. Bazı günler bir parça ızgara tavukla biraz kepekli makarnayı deneyebilirsin. Tadı gerçekten hoş.
Bir avuç dondurulmuş karidesi, biraz zeytinyağında sebzelerle pişirmek, keyifli bir akşam yemeği menüsü, bunu da çok sık yiyorum.
Öğlen yemeği için kepekli ekmekle,light ton balıklı+ bol yeşillikli bir sandviç.
Sabahları bol lifli bir şeyler yemeye çalışıyorum. Normalde 2 dilim kepekli ekmek, yanında yarım avokado ve 1 haşlanmış yumurta. Saatlerce acıkmıyorum ve kendimi iyi hissettiriyor. Ya da light yoğurtla müsli yiyorum.
Ben günü iyi kurtarıyorum ancak özellikle akşamları neyi yiyeceğimi şaşırıp, dieti bozma eğilimim var. Bunun yerine günün sonunda güzel bir kitapla yapacağım köpüklü , dinlendirici bir banyoyu planlıyorum. Oldukça yardımcı oluyor. Bir şeyler yemek yerine, sevdiğin insanları arayıp telefonda konuşmak da oyalayıcı.
cnm seni yakında 40-49 kilo aralığındakiler grubuna alıcaz az kaldı...
Walla bence o boya o kilo çok iyiKatılıyorum. Ben de 172 boyunda ve 58 kiloyum. Ve şişkoyumm. :çok üzgünüm: Eskiden 50 kiloydum ne güzeldi. Zayıftım evet ama kendimi daha güzel hissediyordum. Şimdi hiçbir kıyafetim olmuyor, yakışmıyor.
Bende ramazanda zorlamicam kendimi ama destek ürünlere devam...Yeşilçayımı 5i1 yerdemi içicem :içelim:, lahana yağımı sürücem, biraz da yürüyüş...ay ben de gene 58 kilo oldum :) saldım gitti gene. ramazanın hatırına şimdiden bozdum ben :) sonra veririm artık ya napim dimi ama :)