• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

a.s tamam sizi dinliyceem..
bide bişey daha sorucam.. bende çok oluyorum ama.. tartıya terlikle çıkınca tartı yanılabiliyomuş.. oyüzden yalın ayak çıkılmalıymış doğrumuu

olabilir cnm katılıyorum bulundugu zemine göre bile tartı yanılabilir düz zeminde tartılmaya dikkat etmek lazım terlikle dengeyi bulamıyor heralde

aslında ben bu yaşıma dek hep formumdaydım nldu bana son aylarda heeç bilmiyorum.. yaşla bi ilgisi olabilirmi 30 oldumda:kedi:

olabilir cnm zaten 30 undan sonra bazal metabolizma malesef yavaşlıyor kilo alımı kaçınılmaz oluyor çok güzel moral verdim ama malesef öyle

kalplerimiz bir ondanopuyorumnanaktan
ay bidenem heeç sorma.. şu son aylarda kilom arttı.. önceleri 54-55 tim şimdiyse bugün itibariyle 58.7:kedi:

kızlar bende çok kilo aldım 56 kiloyum 53 olmam laızım maksımum nasıl zayıflıcam ben bunyem de zzayıf aç kalamıyorum tansıyon düşüyo hemen:(

kalplerimiz bir ondanopuyorumnanaktan
ay bidenem heeç sorma.. şu son aylarda kilom arttı.. önceleri 54-55 tim şimdiyse bugün itibariyle 58.7:kedi:
fazla değilmiş canım verirsin
kızlar bende çok kilo aldım 56 kiloyum 53 olmam laızım maksımum nasıl zayıflıcam ben bunyem de zzayıf aç kalamıyorum tansıyon düşüyo hemen:(

sık sık ama az az ye...hamur işi kızartma kola şekerlerden uzak dur özellikle atıştırmalardan

ben de bugün yediklerimi yazıyım
sabah salata domates peynir 5 zeytin 1 haşlanmış yumurta 2 tane etimek elma suyu
öğlen 1 tane kabak dolması
ara da elma
akşam tarhana çorbası turşu
sabah sirkeli suyumu içtim fazla su içemiyorum 2 gündür

merhabalar
başlığı görünce bende buraya gelmek istedim.. şuan 58.70kg yim aslında 3-4ay öncesine kadar 54-55 falan değişiyodum.. araya ramazan girdi millet ramazanda zayıflar bense tam tersi kilo aldım.. şimdi bunları vermek istiyorum.. bana yardımcı olabilirmisiniz...
aslında az vede sık yerim ama benim sorunum(özellikle şimden sonra) akşam yemeği için eşimi bekliyorum. eşim 8:30 - 9:30 arası geliyo.. ee napiim bütün gün zaten yanlız yiyorum en azından akşamları onunla yemek istiyorum.. tabi yemekten sonra çerez vede meyve tabağımız vardır hergece(meyve salatası şeklinde yapıyorum. meyveleri küp küp kesip üzerine fındık ceviz en sonda bal gezdiriyorum) ee enerji lazım bebiş istiyoz da:kedi:
şimdi bana buna göre ne önerebilirsiniz.. nasıl zayıflayabilirim kızlarCADIARZU

hoş geldin aramıza önce abur cuburu kesmelisin üstü balsız fındıksız meyva yemeye devam edebilirsin tabiki.bu arada çarşamba günleri tartı gunumuz yanı yarın kılonu bıldır senıde eklıyım lısteye oldumu.bıde dıyet ıcın neyaptıgmızı ne yediğmizi paylaşıyoruz.birbirimize destek veriyoruz.akşamları mecburen geç yemek yedıgın ıcın en azından akşamları yeşil çay ıcersen 1 fıncan metabolızbanı hızlandırr.çunku metabolızmanın en dusuk zamanları akşamları ve gece.ben genelde akşamları veya yatmadan ıcıyorum etkısını gordum sanada tavsıye ederım kolay gelsınopuyorumnanaktan

sterss e gırmek yok:olmaz: sık sık atıştırmanı tavsıye edıyorum merak etme hepımız kılolarımızı verıp ıncecık sıkı olcaz ınşallahopuyorumnanaktan

bu arda kızlar bugun yedıklerım
sabah:light ekmek peynır şekersiz cay
ara.turk kahvesi
öğlen:nesfıt
ara:havuç
akşam:corba 1 kaşık pilav ve2-3 kaşık barbunya
bıraz once şekersiz cay ıçtım yatmadan da yeşil çay içicem kızlar bugun bıturlu kendımı doyuramadım reglı donemım geldı sureklı mıydem kazınıyor.bu arad yarın tartı gunu kızlaropuyorumnanaktan

detoks filan değil ya detoks filan bilmem ben sık ve az yedim kalorili besinler yememeye birde akşam 6 dan sonra birşey yememeye calıştım ama gündüz kalorisi az olmak şartıla herseyi yedim

günaydın kızlar regli dönemimin yakın olmasına rağmen 500 gr vermişim 55 olmuşum ilk hafta için buda ii

Son düzenleme:
Herkese Günaydın;

Burcu Hayalcim ben diyetisyene gidince tartılıyorum. Geçen cuma gittiğimde kilom 56,4 idi. Evde tartıldığımda daha düşük çıkıyorum. Bu sabah itibariyle 56 'yım. Yarın tekrar diyetisyene gideceğim bakalım kaç çıkacak canım, ona göre tekrar bildiririm.

hoş geldin aramıza önce abur cuburu kesmelisin üstü balsız fındıksız meyva yemeye devam edebilirsin tabiki.bu arada çarşamba günleri tartı gunumuz yanı yarın kılonu bıldır senıde eklıyım lısteye oldumu.bıde dıyet ıcın neyaptıgmızı ne yediğmizi paylaşıyoruz.birbirimize destek veriyoruz.akşamları mecburen geç yemek yedıgın ıcın en azından akşamları yeşil çay ıcersen 1 fıncan metabolızbanı hızlandırr.çunku metabolızmanın en dusuk zamanları akşamları ve gece.ben genelde akşamları veya yatmadan ıcıyorum etkısını gordum sanada tavsıye ederım kolay gelsınopuyorumnanaktan

hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
tamam canım dediklerini yapıcam.. yanlız bişiy sorucam yeşil çayı doğal mı alıp kaynatıyorsunuz yoksa sallama yeşilçaymı kullanıyorsunuz.. evde yokta.. markete çıkarsam alayım..
evde adaçayı var(doğal kurutulmuş) içsem olurmu?

Back
X