• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar
Kilo verenlere maşallah diyorum.bende 58,3 olmuşum
yasemin sağolsun ohh rahatladım vallahi

hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
tamam canım dediklerini yapıcam.. yanlız bişiy sorucam yeşil çayı doğal mı alıp kaynatıyorsunuz yoksa sallama yeşilçaymı kullanıyorsunuz.. evde yokta.. markete çıkarsam alayım..
evde adaçayı var(doğal kurutulmuş) içsem olurmu?

regli günün yakınsa ada çayı içme canım...bebiş varsa Allah korusun düşer

bugün reglimin 2. günü içebiliyormuyum yoksam bitincemi içebilirim

bu arada bugün yediklerim
sabah: yarım 1domates+dilim peynir + 2dilim ekmek + 5-6 zeytin+ 2fincan çay
ara: 1armut
öğle: 1,5 kepçe yeşil mercimek yemeği(yeni pişirdim çok canım çekti) 1dilim ekmek

öğle: 1,5 kepçe yeşil mercimek yemeği(yeni pişirdim çok canım çekti) 1dilim ekmek

canım regliysen iç yumurtlama gününe kadar

bak bide ben sabahları 1 bardak ılık suya elma sirkesiyle limon damlatıyorum sen de dene

meraba kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyor ve çok imrendiğimi belirtmek istiyorum, ben bu hafta kilo bildirimi yapmak istemiyorum azcık utanıyorumda, malum oğlumu memeden kesiyorum sitresliyim, ee bu bahaneyle ne bulursam yiyorum, ama söz yarın aranıza iyi bir diyetle katılıyorum, opuyorumnanaktan

Merhaba ben de 59 kiloyum ve 52 olmak istiyorum. Paylaşımla daha hızlı başarırım diye düşünüyorum. Çünkü diyet hiç içimden gelmiyor, sonbahar depresyonundayım galiba canım sürekli çikolata istiyor:(

ya ben regl oldum, daha 10 gün olmamıştı biteli:( 58 kilo olmuşum.alında tam da 58kilo
değil de 57,9 kaydirigubbakcemile3
inşallah sadece regl den ötürüdür. tabi ben bu haftayı kilo almadan geçirebilirsem iyi :(

aa bu arada zayıflayanları tebrik ediyorum kalıcı olsun inş,bizlere de nasip olsun tabikiii kaydirigubbakcemile3

regl ben de 700-800 gram fazladan ağırlık yapıyor, sende de öyle olabilir, bu arada tickerını nasıl ekledin, ben yaptım ama ekleyemedim de:(

Back
X