Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar nesfit çikolatalı almştım 2 hafta falan oldu olmadı bitti bgn sizce cok mu yemişim normalde bu kadar hızlı mı biter yaaa?normal bi kaseyi yarısı kdr dolduruorum üstünü geçicek kdr da light süt öyle yiodum.bu sfr kellogs çikolata aldım sanırım daha az yemek gerekio
bende yarın başlıyorum kızlar bu son diyet olur inş. hep başladım ama en fazla 2 gün sürdü. yarın pazartesi ama umarım bu sefer farklı olur. 57 kiloyum boyum 1.63 50 kilo olmak istiyorum. zaten 3 yıl öncesine kadar öyleydim 3 yılda aldım bu 7 kiloyu. ben aşırı yemek yiyiyorum çevremdeki herkes bu kadar yemeğe bu kilo diye şaşırıyor ama ben yemek yerken kendimden geçiyorum zevk alıyorum. yarından itibaren kendime engel olucam yoksa sonum çok kötü
ayy bugün biraz kaçırdım galiba
sabah fırında patatesli yumurta salatalık domates peynir 5 zeytin
öğlen yok
akşam saat 6 da karnbahar yemeği makarna salata
fıstık çekirdek :kedi:
herkes boyunu yazmış bende yazayım bariiii
bende 1.64 üm kilom 58.8kg hedefim 54-55 olmak
kilo vermeye geçen hafta karar verdim ama adet dönenemim falan olduğundan kilomda herhangibi değişiklik olmadı.. ama yılmak yok yola devam..:dance:
herkese gunaydınnnnnnnnnnn :)) hatta tunaydın...hafta sonları malum yoĞunluktan gırmıyorum nete ama cok bıŞı kacırmamıŞım :) hafta sonu maŞŞallahh okadar cok yemek tatlı vsvsvs yedımkı gozum tatlı gormek ıstemıyor...bugun 1 haftalık dıyetımın ılk gunu haftada 3-3*5 kılo dıyetı bakalım kac olucam.....sabah lıght yoĞurt ve kflex bol su ara yeŞıl elme mı yedım :) oĞlene az kaldı....bu arada cuma gunu 1*5 saat sporumuda yapmıstım (
Bu hafta sonu eşimin akrabalarını misafir ettim. ıstanbulu hiç görmeyen amcasına ıstanbulu gezdirdik. Tabi tüm öğünler dışarıda yendi. Benim diyette yine gümledi. Offff mafoldumben
Bugünden itibaren kendimi toparlamam lazım. Diyetimi en iyi şekilde yapıcam bakalım dört kilo daha vermem lazım onuda verirsem harika olucak...
Ben bir kilo vermiş görünüyorum tartıda, ama tabi bu bir kiloluk inişler çıkışlar çok hızlı olduğundan sağlıklı bir değerlendirme gibi gelmiyor bana. Bu yüzden bir hafta boyunca koruyabilirsem o zaman ciddiye alıcam ve tickerımı güncelliycem. Zaten bir kilo bir kilo zayıflamayı amaçlıyorum. Adım adım.
merhaba arkadaşlar
benim zayıflama hikayem çok uzun boyum 1,62 şu anki kılom 59 son 4 aydır bu kilodayım daha önce 76 kiloydum rejim yaparak 56 kiloya kadara düştüm sonrasında 65 e geri çıktım ama rejim yapmaktanda çok sıkılmıştım mart ayından beri ara ara biber hapı kullanıyorum 4 kutu biber hapı kullandım ilk 2 ayda 58 kiloya düştüm ama daha fazla veremiyorum bu kiloda saplanıp kaldım ben 54 kilo olmak istiyorum artık hapta fayda etmiyor aylardır 59 da kaldım sizlerin yazılarını okuyunca yeniden rejim yapmaya karar verdim inşallah idealimdeki kiloya düşerim
kızlar merhaba neler yapıyorsunuz bakayım bu arada aramıza yenı katılan arkadaslara hoş geldınız dıyorum.
hemen dunku yedıklerımı yazayım
sabah.klasik kahvaltı peynır domates salatalık kepek lıght ekmek şekersız cay
öğlen:dolma yoğurt
akşam:çorba balık salata brazcıkta helva yedım ve şekersız çay yemekten sonra
reglı oldugum ıcın dınlenıyorum agrı cekıyorum bu donemlerım bıraz zor oluyo.opuyorumnanaktan
Ben bugün
Sabah bir muz ve bir avuç fındık yedim.
Öğlene doğru bir tahıllı simit yedim.
Öğlen sebzeli köfte ve bir dilim kepek ekmeği yedim.
ıkindide 3-4 yaprak sarması ve bir avuç fındık yedim.
Akşam bir tabak peynirli makarna yedim.
Yatmadan bir saat öncede muz ve armut yedim.
günaydın kızlar dün yediklerimi yazıyım
sabah 1 yumurta ile sucuklu yumurta domates salatalık peynir 5 zeytin 2 etimek şekersiz yeşil çay
arada çekirdek ve fıstık
öğlen karnıbahar
sütlü gofret canım çok tatlı istemişti:kedi:
akşam şehriye pilavı biraz taze fasülye
çikolatasız gofret
baya abur cubur yemişim ben dün
slm kızlar, nassınız bakalım, ben bu aralar diyeti bıraktım, bir türlüde dönemiyorum, kızlar bacaklarımın incelmesini ve sıkılaşmasını istiyorum, selülitleriminde gitmesini istiyorum sizce bisiklet alsam işe yarar mı, kullanan arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim