• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aramıza hoşgeldin canımopuyorumnanaktan bu arada profil resmine bayıldııım

kızlarr ben çok fena grip oldum :(
vede çabuk iyileşeyim diye bol bol meyve yiyorum.. vede sabah akşam ballı süt içiyorum.. kocişe geçmeden çabucak iyileşmem gerek.. evde ne ıhlamur ne bişiy kalmış.. son limonuda dün sıkıp içtim.. hiç çarşıya çıkacak halim yok :( kocişte alamıyo.. geç geliyo bu ara..

a.s. bende gurubunuza katılmak ve şu üzerime yapışan 3 & 4 kilodan kurtulmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorumŞeniz[/QUO

hoşgeldın kaydirigubbakcemileyasemn oncelıkle kılo bıldırmınde bulunursan sen lısteye ekleyeyım.neler yedıklerımızı dıyet ıcın neler yaptıklarımızı paylasıyoruz bırbırımıze destek oluyoruz.çarşamba gunlerı tartı gunumuz,kılobıldırımınde bulunuyoruz inşallah hepımız fazlalıklarımızdan kurtulup ıncecık ve sıkı olacagız kolay gelsınopuyorumnanaktan

Burcuhayalcim, ben bugünde tartılamadım, evde tartı yok, çarşıda dijital bir tartı var, sürekli onda tartılıyorum, her çarşamba gitmeye çalışıyorum, dünde bugünde fırsatım olmadı. Bu hafta kilo bildirimi yapmiim en iisi, liste yapmanın zorluğunu tahmin edebiliyorum canım opuyorumnanaktan

tamam canım haftaya bıldır ozamanopuyorumnanaktan

slm kızlar herkes kilo veriyor ben alıyorum kendime engel olamazsam çok kötü olacak mafoldumben

canım:olmaz: moralını bozma hemen kurtul bakıyım once şu stress den bak nekadar olumlu yonde dusunursen okadar cok yolunda gıder hersey.oncelıkle kendını su sıkıntıdan kurtar cunku stress ve sıkıntı daha cok yemeye tesvık eder ınsanı .derın derın nefes al rahatla sonra ıcını ıyı dusuncelerle doldur.yenı bır baslangıc yap bak nası ıyı gelcek:1hug:

vede çabuk iyileşeyim diye bol bol meyve yiyorum.. vede sabah akşam ballı süt içiyorum.. kocişe geçmeden çabucak iyileşmem gerek.. evde ne ıhlamur ne bişiy kalmış.. son limonuda dün sıkıp içtim.. hiç çarşıya çıkacak halim yok :( kocişte alamıyo.. geç geliyo bu ara..

gecmıs olsun canım bol bol c vıtamını al yat dınlen oldumua.s.

SCYLLAA:58.3 (700gram vermiş):hooray::nazar:
SELECTED:58.3(400 gram vermiş)alkisalkisalkis:nazar:
TULBE:58 (200 gram vermiş)alkisalkisalkis:nazar:
TELOG:50.3 (700 gram vermiş):hooray::nazar:
FUBUSE:50.6
BURCU HAYAL:53 (1000 gram vermiş:hooray::nazar:
İNAR: 57.5 (400 garam almış):teselli:kaydirigubbakcemile2

SCYLLAA:58.3 (700gram vermiş):hooray::nazar:
SELECTED:58.3(400 gram vermiş)alkisalkisalkis:nazar:
TULBE:58 (200 gram vermiş)alkisalkisalkis:nazar:
TELOG:50.3 (700 gram vermiş):hooray::nazar:
FUBUSE:50.6alkisalkisalkis:nazar:
BURCU HAYAL:53 (1000 gram vermiş:hooray::nazar:
ıNAR: 57.5 (400 garam almış) :teselli:kaydirigubbakcemile2

Acı yemekde iyi geliyor, acı bişeyler ye olmazsa

kızlar burayı yeni keşfettim nisan anneleri bölümündeydim.

ay bende girmek istiyorum gruba..nisada doğum yaptım .. 54,4 ile hamile kalmıştm doğuma 64 ile gittim. geldiğimde 57,5 kiloydum ama gelgelelim süt olsun diye yedirikçe yedirdiler... oldum 64 kilo... 1,5 aydır yediklerime dikkat ettim ve haftalık yazdım şimdi 59,9 kiloya düştüm..bu sırada süt veriyorum. halaaa. .. bu arada zayıfladım zayıfladım.. günde 500 cal. fazladan yakıyor yani bünyee..

böyle birliktelikten kuvvet doğar demişle. inşallah hep bearber bu işi halledebilirizz.. 2 haftadır 59,9 da takılı kaldım ... çünkü okulda uzun tenefüste illaki yemek yiyoruz.. yemezsemde eve çok acıkmış geliyorum ... bakalım artık

hangi gün tartılıp yazıyorsunuz. ben pazardan pazaraa

a.s. bende gurubunuza katılmak ve şu üzerime yapışan 3 & 4 kilodan kurtulmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorumŞeniz[/QUO

hoşgeldın kaydirigubbakcemileyasemn oncelıkle kılo bıldırmınde bulunursan sen lısteye ekleyeyım.neler yedıklerımızı dıyet ıcın neler yaptıklarımızı paylasıyoruz bırbırımıze destek oluyoruz.çarşamba gunlerı tartı gunumuz,kılobıldırımınde bulunuyoruz inşallah hepımız fazlalıklarımızdan kurtulup ıncecık ve sıkı olacagız kolay gelsınopuyorumnanaktan

hoşbulduummm öncelikle teşekkür ederim şu an reglimin 2 ci günü ve kilom 59.5 bu akşam tartıldım artı sabahmı tartılayım yoksa farketmezmi herkese kolay gelsinvereliniortak

merhaba benimde 5kilo fazlam var bende geleyimmi arkadaşlar aranıza boy 1 56 benim karnım acıkmıyor ama abur cubur yiyorum dayanamıyorum sıkıntıdanmı yiyorum bilmiyorum aklıma gelince ne yapsam acaba

ben sabah ,mümkünse tuvalete gittkten sonra ve olabildiğince en hafif kıyafetlerimle tartıya çıkıyorum...şuan 58.500 kiloyum.... 50-51 olabilsem yaza kadar süppper olur süppperrrr.....

aylın rejim mi yapıyorsun yoksa normal yiyip spormu yapıyorsun ben 54 kiloyum 49 olmak istiyorum boyum yok ondan

Kızlar işte bugün yediklerimm
7.30: 2 dilim kepek ekmeği,2 dilim peynir,1 bardak light süt
12.30 1 küçük muz
17.30 1 simit,2 dilim peynir,yarım bardak süt
21.00 gibi 1 elma azıcık nar ve 2 grisini

ab rocketle karın çalıştım birde okuldan sonra yürüdüm biraz yarın sabah tartılacağım umarım fazla çıkmam:1closedeyes:

Bugün yediklerimi yazıyım;

Sabah bir avuç fındık,
Öğlen meyveli diet bisküvi
Akşam bir orta boy pizza, tarçınlı çikolata soslu stick, kuru pasta:)

Gördüğünüz gibi akşam sapıtmışım biraz:) Regl dönemime verip kendime kızmıyorum. Olur o kadar:)

Back
X