• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir de şu elma sirkesi kürünü uygulayan arkadaşlara soracaktım.

Günde kaç kere, ne zaman ve ne kadar içiyorlar? SIcak mı, soğuk suyla mı içiliyor?

Ben bugün aldım da tadı çok kötü ya, kokusu da öyle, bunun daha çekici bir yöntemi var mı acaba?

elma sirkesi kürü nasıl oluyor ???

ayrıca ben 2 haftadır aynı kilodayım 58.5 ,,, spor artı diyet yaptığım halde....suyu az içiyorum yada hiç içmiyorum... bundan sonra su içmeye özen göstericem....

bakalım sonuç ne olucak ...çarşamba günü tartılcam... hergün tartılıyorudum... moral bozmaktansa 4-5güne bir tartılmak daha mantıklı ...laelaelaelaelae

aylın rejim mi yapıyorsun yoksa normal yiyip spormu yapıyorsun ben 54 kiloyum 49 olmak istiyorum boyum yok ondan

benim de boyum 1.63, 58,5 kiloyum... benim 50-51 kilo olmak istiyorummmm.... ünverstede incecik dal gibiydim.... ünverste bitti, çalışma hayatı, sinir stres ve üzerine bunalım zamanları yüzünden kendimi yemeğe vurdum... abur cubur çok yedim bir bakmışım 65 kilo olmuşum....

geçen ay başladım rejime 6,5 kilo verdim bir 7-8 kilo daha verirsem.. 2010 a istediğim kiloyla giricem...bu konuda çok azimliyim kesin olucam...

hımm rejim+ spor yapıyorum leyla..:lepi:

kızlar burayı yeni keşfettim nisan anneleri bölümündeydim.

ay bende girmek istiyorum gruba..nisada doğum yaptım .. 54,4 ile hamile kalmıştm doğuma 64 ile gittim. geldiğimde 57,5 kiloydum ama gelgelelim süt olsun diye yedirikçe yedirdiler... oldum 64 kilo... 1,5 aydır yediklerime dikkat ettim ve haftalık yazdım şimdi 59,9 kiloya düştüm..bu sırada süt veriyorum. halaaa. .. bu arada zayıfladım zayıfladım.. günde 500 cal. fazladan yakıyor yani bünyee..

böyle birliktelikten kuvvet doğar demişle. inşallah hep bearber bu işi halledebilirizz.. 2 haftadır 59,9 da takılı kaldım ... çünkü okulda uzun tenefüste illaki yemek yiyoruz.. yemezsemde eve çok acıkmış geliyorum ... bakalım artık

hangi gün tartılıp yazıyorsunuz. ben pazardan pazaraa

aramıza hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
bebişinide sağlıcakla büyütopuyorumnanaktan
inşlh bende birgün o günleri görürüm:CüvCüv::Saruboceq:

bidenem bişey sorucam.. biliyosun ben şuan gribim.. ama sabah akşam ballı süt içiyorum bunda kalori varmıdır..
yemeklerimi doğru düzgün yiyemiyorum. canım heeeeeç bişey istemiyo.. zordan yiyorum.. ama vucudum şiş sanki.. ödemmi yaptım ne:uhm:

aa bide geçenlerde bi arkadaş.. evde ne gibi egzersiz hareketleri yapacamızı yazmıştı.. yine yazabilirmi acaba.. o msjı arıyorum bulamıyorum..
hayali bi sandalye farzadin dik oturur gibi yapın falan ne güzel şeyler yazmıştızemuszemus

elma sirkesi kürü nasıl oluyor ???

ayrıca ben 2 haftadır aynı kilodayım 58.5 ,,, spor artı diyet yaptığım halde....suyu az içiyorum yada hiç içmiyorum... bundan sonra su içmeye özen göstericem....

bakalım sonuç ne olucak ...çarşamba günü tartılcam... hergün tartılıyorudum... moral bozmaktansa 4-5güne bir tartılmak daha mantıklı ...laelaelaelaelae

Elma Sirkesinin yağ yaktığı ve zayıflamaya katkıda bulunduğu kanıtlanmış galiba. Bildiğin elma sirkesini içeceklerine koyup içiyorsun. Ama tadı ve kokusu çok kötü. Ben aldım ama içemiyorum, hep yarısında döküyorum:(

Ablam da sabahları elma sirkesi içerek bir hayli zayıflamıştı. Ayrıca bir arkadaşım da pilates yaparak 3 ayda yarı yarıya zayıfladı görünce ağzım açık kalmıştı. :)

Ablam da sabahları elma sirkesi içerek bir hayli zayıflamıştı. Ayrıca bir arkadaşım da pilates yaparak 3 ayda yarı yarıya zayıfladı görünce ağzım açık kalmıştı. :)

Evde ben de plates yapıyorum vücudu gerçekten hızla sıkılaştırıyor, ama bu elma sirkesine devam edebilir miyim bilmiyorum. Aslında benim bitkisel bir karışımım var, o daha faydalı ama hazırlamaya üşeniyorum, sirke daha basit gelmişti, ama tadı berbat:(

aramıza hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
bebişinide sağlıcakla büyütopuyorumnanaktan
inşlh bende birgün o günleri görürüm:CüvCüv::Saruboceq:

bidenem bişey sorucam.. biliyosun ben şuan gribim.. ama sabah akşam ballı süt içiyorum bunda kalori varmıdır..
yemeklerimi doğru düzgün yiyemiyorum. canım heeeeeç bişey istemiyo.. zordan yiyorum.. ama vucudum şiş sanki.. ödemmi yaptım ne:uhm:

aa bide geçenlerde bi arkadaş.. evde ne gibi egzersiz hareketleri yapacamızı yazmıştı.. yine yazabilirmi acaba.. o msjı arıyorum bulamıyorum..
hayali bi sandalye farzadin dik oturur gibi yapın falan ne güzel şeyler yazmıştızemuszemus

canımcım balda kalori var ama sen su sıra hastasın zaten ıstahımda yok dıyosun şifa nıyetıne ıc sen ballı sutunu oldumu once sağlık tamamı hayatım bu arada spor hareketleri için göbeğinizi eritmek için bu gun ne yaptınız dıye bır topik var ben gecen donem ordaydım bu donem girmedım ama orayı ıncele orda evde yapıla bılecek egzersızler var ıstersen katılırsın ıstersen egzersızlerı ınceleyıp kendı programına gore yaparsın ama hareketler guzel ve etkılı oldumu canımopuyorumnanaktan

ben de girmek istiyorum gruba.....

beni de alırmısınız?

hoş geldın aramıza aylina.s. sana kısaca ne yaptığmızı anlatayım dıyet ıcın neler yaptıgmızı gun içinde neler yedığmizi paylaşıyoruz.birbirimize destek olıyoruz.kafamıza takılan soruları paylaşıyoruz bunun gıbı şeyler.çarşamba gunleri tartı gunumuz.çarşamba gunleri tartılıp kılo bildiriminde bulunuyoruz.bende buna gore liste yapıyorumopuyorumnanaktan

kızlar burayı yeni keşfettim nisan anneleri bölümündeydim.

ay bende girmek istiyorum gruba..nisada doğum yaptım .. 54,4 ile hamile kalmıştm doğuma 64 ile gittim. geldiğimde 57,5 kiloydum ama gelgelelim süt olsun diye yedirikçe yedirdiler... oldum 64 kilo... 1,5 aydır yediklerime dikkat ettim ve haftalık yazdım şimdi 59,9 kiloya düştüm..bu sırada süt veriyorum. halaaa. .. bu arada zayıfladım zayıfladım.. günde 500 cal. fazladan yakıyor yani bünyee..

böyle birliktelikten kuvvet doğar demişle. inşallah hep bearber bu işi halledebilirizz.. 2 haftadır 59,9 da takılı kaldım ... çünkü okulda uzun tenefüste illaki yemek yiyoruz.. yemezsemde eve çok acıkmış geliyorum ... bakalım artık

hangi gün tartılıp yazıyorsunuz. ben pazardan pazaraa

merhaba hoş geldın aramızaa.s. ben sana kısaca neler yaptığmızdan bahsedeyim
dıyet ıcın neler yaptığmızı,gun ıcınde neler yedığmizi,kafamıza takılan soruları paylaşıyoruz.birbirimize destek veriyoruz.çarşamba günleri tartı gunumuz.çarşamba gunleri tartılıp kılo bıldırımınde bulunuyoruz.bende lısteyı hazırlıyorum.opuyorumnanaktan

hoşbulduummm öncelikle teşekkür ederim şu an reglimin 2 ci günü ve kilom 59.5 bu akşam tartıldım artı sabahmı tartılayım yoksa farketmezmi herkese kolay gelsinvereliniortak

canım çarşamba gunleri tartı gunumuz benım sana tavsıyem net kılonu daha kolay saptayabılmen ıcın sabahları wc den sonra tartıl aç karnına ok.çarşamba gunlerı tartılıp kılo bıldırımınde bulunuyoruz bende ona gore lısteyı hazırlıyorumopuyorumnanaktan

merhaba benimde 5kilo fazlam var bende geleyimmi arkadaşlar aranıza boy 1 56 benim karnım acıkmıyor ama abur cubur yiyorum dayanamıyorum sıkıntıdanmı yiyorum bilmiyorum aklıma gelince ne yapsam acaba

tabıkı aramıza gel hatta hoş geldınkaydirigubbakcemile oncelıkle ole abur cubur falan yok:olmaz: sana kısaca neler yaptıgmızdan bahsedeyım dıyet ıcın neler yaptıgmızı,gun ıcınde neler yedıgmızı ve kafamıza taklıan soruları paylasıyoruz bırbırımıze destek oluyoruz.çarşamba gunları tartı gunumuz.çarşamba gunlerı tartılıp kılo bıldırımınde bulunuyoruz.bene ona gore lısteyı hazırlıyorum. sana dıyet ıcın yesıl çayı tavsıye ederım su aktarlarda satılanlardan ozellıkle akşamları yatmadan ıcersın.cok etkılı oluyo.

canım benim tartı diğital değil yarım kg vermişim işte zemuszemus

tamam canım dıjıtal tartı onemlı degıl ben kılonu sordum (net olarak dedğimden kastım) daha oncekı kılo bıldırımını gorememıstım oyuzden.çaşamba gunu tartı gunumuz ok aramıza yenı katılan arkadaslar cok oyuzden çarşamba gununku kılo bıldırımınden sonra lısteyı tekrar hazırlıycam hadı kolay gelsınopuyorumnanaktan

ay ne çok konusmusum ben bu akşamkaydirigubbakcemile3

dunku yedıklerımı yazayım
sabah:klasik kahvaltı kepek ekmek,peynır,azcık recel, ve haslanmıs patates nanelı ve pul bıberlı bıde şekersız cay
ara:turk kahvesı
öğlen:1 tane lahmacun ve ayran ama çok yuruyus yaptım dun
akşam; balık salata

kızlar bu hafta sızden tam katılım beklıyorum kaydirigubbakcemile4 bakalım çarşamba gunune kadar kım neler yapacak ve tartı sonucu ne olacak hepımıze kolay gelsın sızı çok çokopuyorumnanaktan

ay ne çok konusmusum ben bu akşamkaydirigubbakcemile3

dunku yedıklerımı yazayım
sabah:klasik kahvaltı kepek ekmek,peynır,azcık recel, ve haslanmıs patates nanelı ve pul bıberlı bıde şekersız cay
ara:turk kahvesı
öğlen:1 tane lahmacun ve ayran ama çok yuruyus yaptım dun
akşam; balık salata

Ben bu yazdıklarınızı yiyebilsem kilo alırdım :) , zayıflamak isteyen biri için çok fazla bence..

Biz böyle yiyerek zayıflıyoruz:)

Yazıyım ben de,
Sabah evde ekmek yoktu almaya üşendim, tuzlu kuru pasta, peynir zeytin, salatalık, çay
Öğlen iki avuç fındık, muzlu puding, armut.
Akşam 2 tabak domates soslu makarna ve bir kase yoğurt. ( burada abartmışım kabul:)

Back
X