• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar aranıza dönmem uzun sürmedi...düşük yapıyorum...spora başlayıp kendime gelmem lazım..

Çok geçmiş olsun bozo, çok üzüldüm...

Allah sabır versin...

kahvaltımı yaptım ve en ince kıyafetlerle tartıldım reglim dün bittiiiii veee sonuçç 58.8 dün bayyaaadikkat ettim sanırım ödemde vardııı herneyse buradaki ilk çarşambam umarım istediğimiz kiloya ulaşırız :lepi:

kızlar bugün kilo bildirim günü sabah tartıldım 55.1 kiloyum, bu arada spor yapmaya karar verdim hem zayıflayıp hem sıkı bir vücudum olsun istiyorum, nıvea body cd si ile egzersiz yapmaya çalışıyorum, her gün yapmam lazım, birde fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum, bazen dışarıda bazen evde yürüyorum

bende tartıldım fazla bi değişiklik olmamış sayılır.. 58.5
bende kendimce hareketler yapıyorum.. özellikle bilg başında fazla oturmaktan arka bacak kaslarımda kısalmalara karşı kas hareketleri yapmaya çalışıyorum

Benim kilom aynı 58.3, verememişim, ama korumuşum en azından. Kestane partilerinden sonra bunu ummuyordum:)

kızlar bende kılo bıldırmı yapayım 52.5 lısteyı sabah yapıcam daha bıldırım yapmayan arkadaslar var.yarını beklıyım dedım.opuyorumnanaktan

Back
X