merhaba arkadaşlar 59 kiloyum ve 50 olmak istiyorum bana yardımcı olun lütfen 59 da tıkandım kaldım spor da yapıyorum günde en az 1 saat yürüyüş yapıyorum ama evde video karşısında
hemen senıde alalım aramızakaydirigubbakcemile hoş geldın.kısaca bahsedeyım gun ıcınde neler yedıgımızı dıyet ıcın neler yaptığımızı ve kafamıza takılan sorular paylaşıyoruz.bırbımıze destek oluyoruz.bırlıkten kuvvet dogar dımı.çarşamba gunlerıde tartı gunumuz,tartılıp kılo bıldırımınde bulunuyoruz.
bu arada sana hemen bı tavsıye ben yeşil çayı şiddetle tavsıye edıyorum.hem metabolızmayı hızlandırıyo,hem sağlıl açısından faydaları var ve kılo vermeye yardımcı oluyor.aktarlardan alıyosun 1 fıncan sıcak suyun ıcerısıne 1 çay kaşığı koyup 2 dk beklıyorsun ve yeşil çayın hazır. bırde yuruyuş yapmalısın klasık herkes soler ama dogruluğu kesın bana cok faydası oldu.ama en onemlısı kendıne guven ınan bu cok onemlı.
ınternetten kalorı cetvelıne bak dusuk kalorılı yıyeceklerı sec kendıne.örnegın salatalık kalorısı yok.bol bol tukettım ben.su ıc.bıde neler yedıgın onemlı ama yedıklerının ne kadarını yaktığında cok onemlı.burda spor,hareket devreye gırıyo.canım kolay gelsın hepımıze inşallah saglıklı ,ıncecık ve sıkı olacagız hep bırlıkteopuyorumnanaktan