• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar 59 kiloyum ve 50 olmak istiyorum bana yardımcı olun lütfen 59 da tıkandım kaldım spor da yapıyorum günde en az 1 saat yürüyüş yapıyorum ama evde video karşısında

hemen senıde alalım aramızakaydirigubbakcemile hoş geldın.kısaca bahsedeyım gun ıcınde neler yedıgımızı dıyet ıcın neler yaptığımızı ve kafamıza takılan sorular paylaşıyoruz.bırbımıze destek oluyoruz.bırlıkten kuvvet dogar dımı.çarşamba gunlerıde tartı gunumuz,tartılıp kılo bıldırımınde bulunuyoruz.
bu arada sana hemen bı tavsıye ben yeşil çayı şiddetle tavsıye edıyorum.hem metabolızmayı hızlandırıyo,hem sağlıl açısından faydaları var ve kılo vermeye yardımcı oluyor.aktarlardan alıyosun 1 fıncan sıcak suyun ıcerısıne 1 çay kaşığı koyup 2 dk beklıyorsun ve yeşil çayın hazır. bırde yuruyuş yapmalısın klasık herkes soler ama dogruluğu kesın bana cok faydası oldu.ama en onemlısı kendıne guven ınan bu cok onemlı.
ınternetten kalorı cetvelıne bak dusuk kalorılı yıyeceklerı sec kendıne.örnegın salatalık kalorısı yok.bol bol tukettım ben.su ıc.bıde neler yedıgın onemlı ama yedıklerının ne kadarını yaktığında cok onemlı.burda spor,hareket devreye gırıyo.canım kolay gelsın hepımıze inşallah saglıklı ,ıncecık ve sıkı olacagız hep bırlıkteopuyorumnanaktan

çok sağol fısıtığııııım
bakıyorum şimdiopuyorumnanaktan
göbek değilde basen yaptım bu ara.. ama o topiğe bi bakayım hareket harekettir.. evde kendimce bişiyler yapıyorum ama acaba doğrumu yapıyorum bi bakiiim..:uhm:

canım zaten o topık te hem basen hemde gobek ıcın hareketler var ben cok faydasını gordum tavsıye edrım sana.bıde yuruyus yapmalısınopuyorumnanaktan

tabıkıde burcucummm :))) anladımm :))) ayrıca cokk tesekkurrrr kaydirigubbakcemile3ederımmmm topıke bakarım net varsa sayet :) benı unutmayın :) ......ozamannnnnnnn arkadaslarrrrrrr 53 kılo basladıgım dıyetıme ( hasta olacagım ıcın 1kg fazlam vardı) 50*5 ıle sonlandırdım hafta sonu tam uaymadım ama 5gun full uydum dıyetıme haftasonu gezmeler vs derken uctu dıyettt :) yanı 2 gun daha yapsaydım tam olucaktı...oda arkadasım 3100 verdı tam uydu cunku baska bır arkadasımda 2700 verdı :) işte boyle kıslarrrr.....zemuszemushihoyyyt.tatılde umarımkı almam alsamda hopp bır detoks yapars :)) hahahahhaha...hepınızı opuyorummmmmmmmmmm muah muahh

canım ozletme kendını tamam mı opuyorumnanaktan

hemen senıde alalım aramızakaydirigubbakcemile hoş geldın.kısaca bahsedeyım gun ıcınde neler yedıgımızı dıyet ıcın neler yaptığımızı ve kafamıza takılan sorular paylaşıyoruz.bırbımıze destek oluyoruz.bırlıkten kuvvet dogar dımı.çarşamba gunlerıde tartı gunumuz,tartılıp kılo bıldırımınde bulunuyoruz.
bu arada sana hemen bı tavsıye ben yeşil çayı şiddetle tavsıye edıyorum.hem metabolızmayı hızlandırıyo,hem sağlıl açısından faydaları var ve kılo vermeye yardımcı oluyor.aktarlardan alıyosun 1 fıncan sıcak suyun ıcerısıne 1 çay kaşığı koyup 2 dk beklıyorsun ve yeşil çayın hazır. bırde yuruyuş yapmalısın klasık herkes soler ama dogruluğu kesın bana cok faydası oldu.ama en onemlısı kendıne guven ınan bu cok onemlı.
ınternetten kalorı cetvelıne bak dusuk kalorılı yıyeceklerı sec kendıne.örnegın salatalık kalorısı yok.bol bol tukettım ben.su ıc.bıde neler yedıgın onemlı ama yedıklerının ne kadarını yaktığında cok onemlı.burda spor,hareket devreye gırıyo.canım kolay gelsın hepımıze inşallah saglıklı ,ıncecık ve sıkı olacagız hep bırlıkteopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım tavsiyelerine uyacağım desteğinizi bekliyorum her türlü öneriye açığım kilo bildirimini bu sayfaya mı yapacağımmmm

merhaba kızlar bu haftaki liste şöyle
YASEMN76:58.8turkbayragi:nazar:
PARVİNA:55.1turkbayragi:nazar:
SELECTED:58.5turkbayragi:nazar:
SCYLLAA:58.3turkbayragi:nazar:
TULBE:58turkbayragi:nazar:
BEGGİ:59turkbayragi:nazar:
BURCUHAYAL:52.5turkbayragi:nazar:

canım zaten o topık te hem basen hemde gobek ıcın hareketler var ben cok faydasını gordum tavsıye edrım sana.bıde yuruyus yapmalısınopuyorumnanaktan

işte o konu benim zayıf noktam dışar hareketleri fazla yapamıyorum.. sağolsun kociş..
en fazla günde15 dk yürüyorum.. o da ekmek almaya fırına gidip geliyorum..

yürüyüş bandı almayı düşündük ama onda da alt kata fazla ses gider diye vazgeçtik..

Bugün yediklerimi yazıyım

Sabah bir avuç fındık
Öğlen bir paket fıstıklı çikolata
Akşam bir tabak yoğurtlu ıspanak ve 2 dilim tam buğday ekmeği.
Sonra da 2 avuç çekirdek.

Daha da doymadım:(

Son düzenleme:
az kaldı başlıycam rejime ama bu sefer dikkatli rejim yapmam lazım vitaminsiz kalmam lazım
,

kalmamam lazım diyecektin herhalde:)

Çikolata ve hamur tatlıların yerine meyve ve sütlü tatlılar koyman bile rejim sayılabilir aslında. Yani ben de öyle oluyor, direk etki ediyor. .Ama istikrar gösteremiyorum:(

Bir de sebze ve et yemeklerini yanına makarna ya da pilavla değil de kepekli ekmek ya da kepekli makarnayla yemek de, hem sağlıklı hem diyete faydalı.;)

tatlım bence bi süre rejimi ertele.. sen şimdi kan kaybettin.. azcıık vucudun kendini yoparlasın sonra başlarsın bidenem:1hug:

benide alın aranıza..çok kilo problemim yok ama şu göbek beni deli ediyorrr..sadece ve sadece göbek gitsin istiyorum..dün akşam mekik çekmeye başladım..1.66 boyunda 55 kilodayım..52 olmak istiyorumm..

bende rejimi bıraktığımdan beri 1 kilo almışım 56 olmuşum
ben de çok aldım sandım 15 gün sonra ilk kez bugün tartıldım
dikkatli bi şekilde rejim yapmam lazım

slm kızlar bir süredir nete giremiyordum oğlum hastalandı 3 4 gün onunla uğraştım, yani pek yediklerime dikkat edemedim (hatta bayağı abarttım) ama pazartesiden itibaren başladım şimdilik iyi gidiyorum, sporda yapmaya çalışıyorum kilom 54.6 500 gr vermişim

Back
X