- 6 Eylül 2021
- 88
- 90
- 3
- 22
- Konu Sahibi maricinmaricin
merhabalar. ben mezun öğrencisiyim ve birkaç gün önce bir dershaneyle konuştum. ailemle birlikte gidip hocalarla tanıştık. butik dershaneydi. yarın gel senin seviyene bakalım biraz çalışalım dedi hoca. tamam dedim ben de. zaten yanımda ailem de vardı. sabah gittim, hoca bana sen çok güzelsin, yüzün çok güzel demeye başladı bir çok kez. benden çok büyük olduğu için başta sanırım ben yanlış anlıyorum diye düşündüm. sonra cafeye gidelim orda çalışalım dedi tamam dedim. bu sefer de sevgililerini anlatmaya başladı bana. ben soru çözerken bi başladı 25-28 yaşında rus kızlarla çıktığını anlatmaya. ben de hocam küçük değil mi sizin için bu yaş dedim. ruslar 30 yaşından sonra çekilmiyor gibi bir şey dedi bana. ben çok fazla rahatsız olmaya başladım ama ne kalkıp gidebildim ne bişey diyebildim. bunlar konuşulurken cafede oturuyorduk. daha sonra dershaneye geri gittik, ders çalışmak için ve benim de kitaplarım oradaydı. bana evet bu şekilde ders işleyeceğiz, ama sen çok bol giyiniyorsun dar giyin bundan sonra, fiziğin belli olmuyor dedi. dar giyinsen model olursun, bazı kızların beliyle kalçası birleşik oluyo, senin belin ince bacakların güzel, sevgilinin yerinde olsam seninle direkt evlenirdim gibi şeyler demeye başladı. dershanede bizden başka bir hoca daha vardı ve bunlar yaşanırken o çıkmıştı, tek bu hoca ve ben kalmıştık. bana bir şey yapacağından çok korktum, ne diyeceğimi bilemedim kalktım gittim. giderken çok ısrar etti kal yemek yiyelim birlikte falan diye ama kalmadım. bu olay yaşandığından beri yaklaşık 1 haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. oradan çıkmasaydım kim bilir ne gelecekti başıma. sizce ben mi abartıyorum, yoksa normal mi bu kadar kötü hissetmem?
Son düzenleme: