50-60 yaşındaki dershane hocası bana asıldı

maricinmaricin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2021
88
90
3
22
merhabalar. ben mezun öğrencisiyim ve birkaç gün önce bir dershaneyle konuştum. ailemle birlikte gidip hocalarla tanıştık. butik dershaneydi. yarın gel senin seviyene bakalım biraz çalışalım dedi hoca. tamam dedim ben de. zaten yanımda ailem de vardı. sabah gittim, hoca bana sen çok güzelsin, yüzün çok güzel demeye başladı bir çok kez. benden çok büyük olduğu için başta sanırım ben yanlış anlıyorum diye düşündüm. sonra cafeye gidelim orda çalışalım dedi tamam dedim. bu sefer de sevgililerini anlatmaya başladı bana. ben soru çözerken bi başladı 25-28 yaşında rus kızlarla çıktığını anlatmaya. ben de hocam küçük değil mi sizin için bu yaş dedim. ruslar 30 yaşından sonra çekilmiyor gibi bir şey dedi bana. ben çok fazla rahatsız olmaya başladım ama ne kalkıp gidebildim ne bişey diyebildim. bunlar konuşulurken cafede oturuyorduk. daha sonra dershaneye geri gittik, ders çalışmak için ve benim de kitaplarım oradaydı. bana evet bu şekilde ders işleyeceğiz, ama sen çok bol giyiniyorsun dar giyin bundan sonra, fiziğin belli olmuyor dedi. dar giyinsen model olursun, bazı kızların beliyle kalçası birleşik oluyo, senin belin ince bacakların güzel, sevgilinin yerinde olsam seninle direkt evlenirdim gibi şeyler demeye başladı. dershanede bizden başka bir hoca daha vardı ve bunlar yaşanırken o çıkmıştı, tek bu hoca ve ben kalmıştık. bana bir şey yapacağından çok korktum, ne diyeceğimi bilemedim kalktım gittim. giderken çok ısrar etti kal yemek yiyelim birlikte falan diye ama kalmadım. bu olay yaşandığından beri yaklaşık 1 haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. oradan çıkmasaydım kim bilir ne gelecekti başıma. sizce ben mi abartıyorum, yoksa normal mi bu kadar kötü hissetmem?

Son düzenleme:
merhabalar. ben mezun öğrencisiyim ve birkaç gün önce bir dershaneyle konuştum. ailemle birlikte gidip hocalarla tanıştık. butik dershaneydi. yarın gel senin seviyene bakalım biraz çalışalım dedi hoca. tamam dedim ben de. zaten yanımda ailem de vardı. sabah gittim, hoca bana sen çok güzelsin, yüzün çok güzel demeye başladı bir çok kez. benden çok büyük olduğu için başta sanırım ben yanlış anlıyorum diye düşündüm. sonra cafeye gidelim orda çalışalım dedi tamam dedim. bu sefer de sevgililerini anlatmaya başladı bana. ben soru çözerken bi başladı 25-28 yaşında rus kızlarla çıktığını anlatmaya. ben de hocam küçük değil mi sizin için bu yaş dedim. ruslar 30 yaşından sonra çekilmiyor gibi bir şey dedi bana. ben çok fazla rahatsız olmaya başladım ama ne kalkıp gidebildim ne bişey diyebildim. bunlar konuşulurken cafede oturuyorduk. daha sonra dershaneye geri gittik, ders çalışmak için ve benim de kitaplarım oradaydı. bana evet bu şekilde ders işleyeceğiz, ama sen çok bol giyiniyorsun bol giyin bundan sonra, fiziğin belli olmuyor dedi. dar giyinsen model olursun, bazı kızların beliyle kalçası birleşik oluyo, senin belin ince bacakların güzel, sevgilinin yerinde olsam seninle direkt evlenirdim gibi şeyler demeye başladı. dershanede bizden başka bir hoca daha vardı ve bunlar yaşanırken o çıkmıştı, tek bu hoca ve ben kalmıştık. bana bir şey yapacağından çok korktum, ne diyeceğimi bilemedim kalktım gittim. giderken çok ısrar etti kal yemek yiyelim birlikte falan diye ama kalmadım. bu olay yaşandığından beri yaklaşık 1 haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. oradan çıkmasaydım kim bilir ne gelecekti başıma. sizce ben mi abartıyorum, yoksa normal mi bu kadar kötü hissetmem?
Ailenize niye demeyi düşünmüyorsunuz ? Ailenize diyip o dershaneden ayrılın . Hiç çekinmeyin terbiyesiz herif .

Sakın bir daha oraya gitmeyin. Ve şikayet edin bence bu insanın genç yaştaki kızların bu kadar yakınında bulunmaması gerek

Ailenize niye demeyi düşünmüyorsunuz ? Ailenize diyip o dershaneden ayrılın . Hiç çekinmeyin terbiyesiz herif .
söyledim babama. bir daha da gitmedim o günden sonra o dershaneye. babam da gerekeni yapacağını söyledi

Bastonlu zor yuruyen bir dede bacagimi ellediginden beri sasirmiyorum, basina gelen taciz ve igrenc ama sasirmadim malesef ,baban gerekeni yapar psikolojini bozma ,boyle bir tacizle karsilasirsan kim olduguna bakma rezil et
evet çok doğru söylüyorsunuz. ben daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım ve gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. keşke ağzımı açıp bişey diyebilseydim orada. dondum kaldım sanki

merhabalar. ben mezun öğrencisiyim ve birkaç gün önce bir dershaneyle konuştum. ailemle birlikte gidip hocalarla tanıştık. butik dershaneydi. yarın gel senin seviyene bakalım biraz çalışalım dedi hoca. tamam dedim ben de. zaten yanımda ailem de vardı. sabah gittim, hoca bana sen çok güzelsin, yüzün çok güzel demeye başladı bir çok kez. benden çok büyük olduğu için başta sanırım ben yanlış anlıyorum diye düşündüm. sonra cafeye gidelim orda çalışalım dedi tamam dedim. bu sefer de sevgililerini anlatmaya başladı bana. ben soru çözerken bi başladı 25-28 yaşında rus kızlarla çıktığını anlatmaya. ben de hocam küçük değil mi sizin için bu yaş dedim. ruslar 30 yaşından sonra çekilmiyor gibi bir şey dedi bana. ben çok fazla rahatsız olmaya başladım ama ne kalkıp gidebildim ne bişey diyebildim. bunlar konuşulurken cafede oturuyorduk. daha sonra dershaneye geri gittik, ders çalışmak için ve benim de kitaplarım oradaydı. bana evet bu şekilde ders işleyeceğiz, ama sen çok bol giyiniyorsun dar giyin bundan sonra, fiziğin belli olmuyor dedi. dar giyinsen model olursun, bazı kızların beliyle kalçası birleşik oluyo, senin belin ince bacakların güzel, sevgilinin yerinde olsam seninle direkt evlenirdim gibi şeyler demeye başladı. dershanede bizden başka bir hoca daha vardı ve bunlar yaşanırken o çıkmıştı, tek bu hoca ve ben kalmıştık. bana bir şey yapacağından çok korktum, ne diyeceğimi bilemedim kalktım gittim. giderken çok ısrar etti kal yemek yiyelim birlikte falan diye ama kalmadım. bu olay yaşandığından beri yaklaşık 1 haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. oradan çıkmasaydım kim bilir ne gelecekti başıma. sizce ben mi abartıyorum, yoksa normal mi bu kadar kötü hissetmem?
Ben fake olduğunu düşünmüyorum. Çünkü gerçekten böyle şeyler yaşanıyor daha geçen gün de 19 yaşında ki kardeşime yine 50 yaşlarda ki bir hocası “kalbim sana düştü seni seviyorum her gün rüyamdasın ne olur bunları kimseye söyleme daha fazla içimde tutamadım”gibi şeyler söylemiş. Kardeşim ağzının payını vermiş ama sadece onunla kalmayacak şikayet edelim dedim ben. Mesajları aramaları da kanıt olarak göstereceğiz.Sende şikayet et diyeceğim ama bi kanıt yok elindr adam iftira der çekilir kenara. Oraya bi daha sakın gitme. Allah belalarını versin böyle insanların. Kimseye güvenilmez bu zamanda

Ben fake olduğunu düşünmüyorum. Çünkü gerçekten böyle şeyler yaşanıyor daha geçen gün de 19 yaşında ki kardeşime yine 50 yaşlarda ki bir hocası “kalbim sana düştü seni seviyorum her gün rüyamdasın ne olur bunları kimseye söyleme daha fazla içimde tutamadım”gibi şeyler söylemiş. Kardeşim ağzının payını vermiş ama sadece onunla kalmayacak şikayet edelim dedim ben. Mesajları aramaları da kanıt olarak göstereceğiz.Sende şikayet et diyeceğim ama bi kanıt yok elindr adam iftira der çekilir kenara. Oraya bi daha sakın gitme. Allah belalarını versin böyle insanların. Kimseye güvenilmez bu zamanda
aynen öyle çok doğru söylüyorsunuz. elimde kanıt olmadığı için ben bir şey yapamadım ama keşke ses kaydına alsaydım. gerçekten dondum kaldım. umarım babam halledebilir

Back
X