50-60 yaşındaki dershane hocası bana asıldı

merhabalar. ben mezun öğrencisiyim ve birkaç gün önce bir dershaneyle konuştum. ailemle birlikte gidip hocalarla tanıştık. butik dershaneydi. yarın gel senin seviyene bakalım biraz çalışalım dedi hoca. tamam dedim ben de. zaten yanımda ailem de vardı. sabah gittim, hoca bana sen çok güzelsin, yüzün çok güzel demeye başladı bir çok kez. benden çok büyük olduğu için başta sanırım ben yanlış anlıyorum diye düşündüm. sonra cafeye gidelim orda çalışalım dedi tamam dedim. bu sefer de sevgililerini anlatmaya başladı bana. ben soru çözerken bi başladı 25-28 yaşında rus kızlarla çıktığını anlatmaya. ben de hocam küçük değil mi sizin için bu yaş dedim. ruslar 30 yaşından sonra çekilmiyor gibi bir şey dedi bana. ben çok fazla rahatsız olmaya başladım ama ne kalkıp gidebildim ne bişey diyebildim. bunlar konuşulurken cafede oturuyorduk. daha sonra dershaneye geri gittik, ders çalışmak için ve benim de kitaplarım oradaydı. bana evet bu şekilde ders işleyeceğiz, ama sen çok bol giyiniyorsun dar giyin bundan sonra, fiziğin belli olmuyor dedi. dar giyinsen model olursun, bazı kızların beliyle kalçası birleşik oluyo, senin belin ince bacakların güzel, sevgilinin yerinde olsam seninle direkt evlenirdim gibi şeyler demeye başladı. dershanede bizden başka bir hoca daha vardı ve bunlar yaşanırken o çıkmıştı, tek bu hoca ve ben kalmıştık. bana bir şey yapacağından çok korktum, ne diyeceğimi bilemedim kalktım gittim. giderken çok ısrar etti kal yemek yiyelim birlikte falan diye ama kalmadım. bu olay yaşandığından beri yaklaşık 1 haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. oradan çıkmasaydım kim bilir ne gelecekti başıma. sizce ben mi abartıyorum, yoksa normal mi bu kadar kötü hissetmem?
Lütfen gerçek olmasın 😖
Evet ayan beyan taciz etmiş siz abartmıyorsunuz. İyi niyetli hiçbir öğretmen öğrencisinin bedeniyle ilgili böyle yorumlar yapmaz. Ders çalışmak için başka yerlere davet etmez. Kendi romantik ilişkileriyle ilgili sohbet etmez. Tüm bunları yapan adam düpedüz sapık. İlk önce ailenize söyleyin, sonra hakkında şikayette bulunun. Ve evet tacize uğradığınız için kötü hissetmeniz normal.

bence hiç bulaşmasın aylarca dert alır başına.adam kafayı takar çevresi de varsa uğraşır konu sahibiyle ve ailesiyle.kız motive olmalı üniversite sınavı için.davalarla polisle tehditle çirkefle uğraşmamalı.
Bilmiyorum ki ugrasilmadigi için bu kadar rahat belki

Lütfen gerçek olmasın 😖
Evet ayan beyan taciz etmiş siz abartmıyorsunuz. İyi niyetli hiçbir öğretmen öğrencisinin bedeniyle ilgili böyle yorumlar yapmaz. Ders çalışmak için başka yerlere davet etmez. Kendi romantik ilişkileriyle ilgili sohbet etmez. Tüm bunları yapan adam düpedüz sapık. İlk önce ailenize söyleyin, sonra hakkında şikayette bulunun. Ve evet tacize uğradığınız için kötü hissetmeniz normal.
çok teşekkür ederim. aileme söyledim ilk defa başıma geldiği için hiçbir şey diyemedim ve yapamadım o anda. adam da bi o kadar rahat davrandığı için ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüp durdum sürekli.

Bilmiyorum ki ugrasilmadigi için bu kadar rahat belki
elbette ondan rahat ama adli sistem öyle yavaş ve yıpratıcı işliyor ki bu süreçte tek üzülen konu sahibi olacak.bu da belki 1 yıl kaybına daha sebep olacak üniversite için.ilgiyi kesmek babasının da ağırca konuşması en doğrusu

çok teşekkür ederim. aileme söyledim ilk defa başıma geldiği için hiçbir şey diyemedim ve yapamadım o anda. adam da bi o kadar rahat davrandığı için ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüp durdum sürekli.
Hayır yanlış anlamıyorsunuz düpedüz sizi taciz etmiş. Bu tarz bir şeyle karşılaşınca da tabi neye uğradığınızı şaşırmışsınız. Mutlaka emniyete şikayette bulunun. Bu insan yaptığının cezasını çekmeli. Yoksa bugün sizin başınıza gelen yarın bir başka genç kızın başına gelebilir.

Adam sapık.
Sana yaptıysa kesin başkalarına da yapmıştır.
Ben böyle durumlarda sessiz kalınmaması taraftarıyım. Amerika'da "Me too" diye hakaret başlattı tacize uğramış kadınlar. Büyük ses getirdi. Kadınların örgütlenmeleri lazım. Yoksa sapıktan, tecavüzcüden geçilmez.

elbette ondan rahat ama adli sistem öyle yavaş ve yıpratıcı işliyor ki bu süreçte tek üzülen konu sahibi olacak.bu da belki 1 yıl kaybına daha sebep olacak üniversite için.ilgiyi kesmek babasının da ağırca konuşması en doğrusu
Bu süreçleri bilmiyorum. Böyle pisliklerin rahatça dolaşmasını içim almıyor o yüzden söyledim

Hayır yanlış anlamıyorsunuz düpedüz sizi taciz etmiş. Bu tarz bir şeyle karşılaşınca da tabi neye uğradığınızı şaşırmışsınız. Mutlaka emniyete şikayette bulunun. Bu insan yaptığının cezasını çekmeli. Yoksa bugün sizin başınıza gelen yarın bir başka genç kızın başına gelebilir.
evet doğru söylüyorsunuz. ama emniyete şikayette bulunmayı nasıl yapacağımı bilmiyorum. çünkü şahidim ya da kanıtım yok

delili yok.adamın sicili de temizse direkt takipsizlik kararı çıkar.adam bana iftira atıyorlar der çıkar bir üste.

Bu süreçleri bilmiyorum. Böyle pisliklerin rahatça dolaşmasını içim almıyor o yüzden söyledim
yok olsalar keşke.Ama adli süreçler böyle işlemiyor manen ve madden yıkıcı oluyor delil şahit olanlar da bile.ünlü birinin şu beni taciz etti demesi gibi olmuyor sıradan insanlarda maalesef.adam dava bile açabilir dersane mi karalıyor iftira atıyor diye.konu sahibi bunlarla uğraşmakla üniversite hayalinden olacak onu diyorum.mantıklı düşünmek lazımm.elimizden gelse adama neler yaparız ama reel de yapamayızzz

yok olsalar keşke.Ama adli süreçler böyle işlemiyor manen ve madden yıkıcı oluyor delil şahit olanlar da bile.ünlü birinin şu beni taciz etti demesi gibi olmuyor sıradan insanlarda maalesef.adam dava bile açabilir dersane mi karalıyor iftira atıyor diye.konu sahibi bunlarla uğraşmakla üniversite hayalinden olacak onu diyorum.mantıklı düşünmek lazımm.elimizden gelse adama neler yaparız ama reel de yapamayızzz
Neden adama inanıyorlar ki direk sonuçta onun da elinde delil yok iftira attığına dair. Çarklar paslanmis yürümüyor

evet doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim

Neden adama inanıyorlar ki direk sonuçta onun da elinde delil yok iftira attığına dair. Çarklar paslanmis yürümüyor
konu sahibi şikayet ediyor ya beni sözle taciz etti diye.ee işte adamın buradan yürür bana iftira atıyor diye.avukat arkadaşlar çok daha güzel anlatır ama delilsiz hiç bir şey çıkmaz polisten de adliyeden de.çünkü o zaman herkes herkese şu beni sözle taciz etti der ceza aldırır kötüye kullanıp .

Back
X