50-60 yaşındaki dershane hocası bana asıldı

Eğer torunu yasindaysan hemen şimdi dogum yapman gerekiyor. Annen seni 20yasinda dünyaya getirecek sen de 20yasinda kendi çocuğunu. Zaten konu adamın yaşı degil. Senin çok küçük olmaman. Zaten bu hocanın yaşıni bilmiyorsun 50de olabilir diyorsun. Hayır dersen konu kapanır. Sapıklık yasla ilgili değil, hayır cevabından anlamamakla ilgili. Ve seni anlıyorum. Rahatsız oldugun şey yaş olarak büyük gördüğün birinin sana asilmasi. E koca adamı dövecek değilsin ya. Bence konuyu kapatmanda fayda var. Senden büyük olabilir ama iki bekar insansınız sonuçta. Evet yaş farkı çok. Evet üzücü bir durum. Ben bu yorumu sadece çocukluğunu yeni bitiren bir kıza yol gostersin diye yazıyorum. Sen onu abi baba olarak görürsün ama karşı taraf gormeyebilir.
Tacize uğrayan suçlu oldu gene bu ülkede. Pesss ki pesss . Yaşı büyükmüş. Liseyi yeni bitirmiş mezuna kalmış hayatı bilmeyen bir genç o daha. Evlenme yaşındaymış ha?

Abartiyorsun. Sen reşit yetişkin aklı basinda bir insansin bebek değilsin. Neden karsindaki adam sana bebek muamelesi yapsın. Birakin şu ben daha çocuğun kucugum olayını. Kime göre neye göre çocuksun. 15yasinda değilsin ki. Uzak bir şehirde üniversite okuyacak yaştasın. Adam sana arkadaşlık teklifinde bulunmus. Onunla kafeye gidince senden yüz bulup arsizlik etmiş hepsi bu. Sapik ve degil. Ne diyeceksin benden büyük bana asilsi ben daha çocuğum diye ağlayacakmisin? Laflarda taciz içeren. İr durum yok. Olay dersane dışında gerçekleştiği için dersaneyi ilgilendiren hiç bir durum yok. Adama istemiyorum demen yeterli. Böyle şeyler söylemeyin de seni rahatsız edecek seyler söylediğinde. Israr edecegini hiç sanmam. Bence sen kendini küçük olarak gordugunden yaşı büyük birinin sana alakasını kendine yakıştıramadın. Bunlar gayet normal seyler deyip cevabını verip ayakları yere sağlam basan bir kız olmalısın
Nesi normal ya? Aklınız alıyor mu sızın. Kendı yasında bırı de boyle yapsa rahatsız olabılır ayrıca. yok sen kucuk oldugundan buyuk bırını yakıstıramamıssındır demıssınız de burda kızın kucuk olması mı sorun yani? Allah askına yapmayın ya yere sağlam bas demıssınız de guclu olmakla bunu normal kabul etmek ne alaka ??

merhabalar. ben mezun öğrencisiyim ve birkaç gün önce bir dershaneyle konuştum. ailemle birlikte gidip hocalarla tanıştık. butik dershaneydi. yarın gel senin seviyene bakalım biraz çalışalım dedi hoca. tamam dedim ben de. zaten yanımda ailem de vardı. sabah gittim, hoca bana sen çok güzelsin, yüzün çok güzel demeye başladı bir çok kez. benden çok büyük olduğu için başta sanırım ben yanlış anlıyorum diye düşündüm. sonra cafeye gidelim orda çalışalım dedi tamam dedim. bu sefer de sevgililerini anlatmaya başladı bana. ben soru çözerken bi başladı 25-28 yaşında rus kızlarla çıktığını anlatmaya. ben de hocam küçük değil mi sizin için bu yaş dedim. ruslar 30 yaşından sonra çekilmiyor gibi bir şey dedi bana. ben çok fazla rahatsız olmaya başladım ama ne kalkıp gidebildim ne bişey diyebildim. bunlar konuşulurken cafede oturuyorduk. daha sonra dershaneye geri gittik, ders çalışmak için ve benim de kitaplarım oradaydı. bana evet bu şekilde ders işleyeceğiz, ama sen çok bol giyiniyorsun dar giyin bundan sonra, fiziğin belli olmuyor dedi. dar giyinsen model olursun, bazı kızların beliyle kalçası birleşik oluyo, senin belin ince bacakların güzel, sevgilinin yerinde olsam seninle direkt evlenirdim gibi şeyler demeye başladı. dershanede bizden başka bir hoca daha vardı ve bunlar yaşanırken o çıkmıştı, tek bu hoca ve ben kalmıştık. bana bir şey yapacağından çok korktum, ne diyeceğimi bilemedim kalktım gittim. giderken çok ısrar etti kal yemek yiyelim birlikte falan diye ama kalmadım. bu olay yaşandığından beri yaklaşık 1 haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. oradan çıkmasaydım kim bilir ne gelecekti başıma. sizce ben mi abartıyorum, yoksa normal mi bu kadar kötü hissetmem?
Sakın gitme o dersaneye

Abartiyorsun. Sen reşit yetişkin aklı basinda bir insansin bebek değilsin. Neden karsindaki adam sana bebek muamelesi yapsın. Birakin şu ben daha çocuğun kucugum olayını. Kime göre neye göre çocuksun. 15yasinda değilsin ki. Uzak bir şehirde üniversite okuyacak yaştasın. Adam sana arkadaşlık teklifinde bulunmus. Onunla kafeye gidince senden yüz bulup arsizlik etmiş hepsi bu. Sapik ve degil. Ne diyeceksin benden büyük bana asilsi ben daha çocuğum diye ağlayacakmisin? Laflarda taciz içeren. İr durum yok. Olay dersane dışında gerçekleştiği için dersaneyi ilgilendiren hiç bir durum yok. Adama istemiyorum demen yeterli. Böyle şeyler söylemeyin de seni rahatsız edecek seyler söylediğinde. Israr edecegini hiç sanmam. Bence sen kendini küçük olarak gordugunden yaşı büyük birinin sana alakasını kendine yakıştıramadın. Bunlar gayet normal seyler deyip cevabını verip ayakları yere sağlam basan bir kız olmalısın
Nesi normal bunun? . Hasta doktor olsa biraz anlayabiliyorum, bu öğretmen öğrenci. Yeni ilkokula başlayan kızım ile öğretmeni arasında bu kadar yaş farkı var. Koca adam bi zahmet 20 lik genç kız hayal etmesin. Bi de öğretmeni üstelik. Çoluk çocuğu kimlere emanet ediyoruz.

Nesi normal bunun? . Hasta doktor olsa biraz anlayabiliyorum, bu öğretmen öğrenci. Yeni ilkokula başlayan kızım ile öğretmeni arasında bu kadar yaş farkı var. Koca adam bi zahmet 20 lik genç kız hayal etmesin. Bi de öğretmeni üstelik. Çoluk çocuğu kimlere emanet ediyoruz.
Normal. Çalışma hayatında olmamissin demek ki. Yetişkinlerin dünyasında amca dede ilişkisi olmaz. Erişkin her insan eşittir. Bu kişi cocuk değil yetiskin. İlkokula giden çocuk değil. Gittiği yer de okul degil. Kimse kimseye emanet edilmiyor zira yetişkin bir insan kendi kararlarını alıp basının çaresine bakar. Kendini çocuk olarak görüp karşındakinin sana amca abi gibi davranması beklenemez.

Normal. Çalışma hayatında olmamissin demek ki. Yetişkinlerin dünyasında amca dede ilişkisi olmaz. Erişkin her insan eşittir. Bu kişi cocuk değil yetiskin. İlkokula giden çocuk değil. Gittiği yer de okul degil. Kimse kimseye emanet edilmiyor zira yetişkin bir insan kendi kararlarını alıp basının çaresine bakar. Kendini çocuk olarak görüp karşındakinin sana amca abi gibi davranması beklenemez.
Konu sahibi için demedim bunları. Herkesin yasadigi kendine, ben genel olarak fikrimi söyledim.

Orası dershane yani eğitim kurumu meb e bağlı. Disco değil cafe değil. Kız ne yapmış. Adam saçma şeyler anlatınca bunları da ilk kez duyunca şaşırmış ne diyeceğini bilememiş. İş hayatlarımız oldu ve var . Herkese aşırı derecede mesafeli yaşanmaz. İnsanlar sohbet eder paylaşım yapar. Haa sapığı çıkarsa da bu sapığın suçudur . 1 sefer yapabilir sapıklığını. Konu sahibi de ilk seferde anlamış engellemiş adamı zaten. Buraya da konu açmış. Daha ne yapsın?

Orası dershane yani eğitim kurumu meb e bağlı. Disco değil cafe değil. Kız ne yapmış. Adam saçma şeyler anlatınca bınları da ilk kez duyunca şaşırmış ne diyeceğini bilememiş. İş hayatlarımız oldu ve var . Herkese aşırı derecede mesafeli yaşanmaz. İnsanlar sohbet eder paylaşım yapar. Haa sapığı çıkarsa da bu sapığın suçudur . 1 sefer yapabilir sapıklığını. Konu sahibi de ilk seferde anlamış engellemiş adamı zaten. Buraya da konu açmış. Daha ne yapsın?
Sürücü kursları da meb e Bağli..50yasinda insanlarda Meb kurslarina gidebiliyor..her eğitim kurumu meb e bağlıdır. Ben konu sahibi için bir şey demedim..olayı çok dramatize ediyorsunuz. Genel olarak fikrimi söyledim..

Tacize uğrayan suçlu oldu gene bu ülkede. Pesss ki pesss . Yaşı büyükmüş. Liseyi yeni bitirmiş mezuna kalmış hayatı bilmeyen bir genç o daha. Evlenme yaşındaymış ha?
50-60 yasinda bir insanın 20yasinda bir torunu olması için annenin 20 yaşında dogurmasi ve kizininda 20yasinda doğurması gerekiyor. Çünkü konu sahibi torunu yasinda olduğunu söyledi. Evlenme yaşında olduğunu söylemem ne alaka? Hele Tacize ugrayan suçlu demem nereden çıktı? Asil size pesss. Keşke okuduğunu anlayan, anlayarak cevap veren, saygılı insanlarla muhattap olabilseydim. Anlamadan okumadan saldiriyorsunuz..hiç hoş değil. Bu konudaki son mesajım bu. Daha da verecek cevabım yok zira anlayarak cevap verende yok

Çalışma hayatında iki yetişkin insanın arasında geçmiyor olay, dersanede ergenlikten çıkmamış bir kız ve 40 ını aşmış öğretmeni arasında geçiyor. Meslek etiği denen bir şey var, bilmem haberiniz var mıdır?

Tam da oyle beklenir evet. 60 yasındaki adam 20 yasındaki kıza sarkıntılık yapamaz. Sız buna normal calısma hayatında olabılır gozuyle bakıyorsunuz ama olamaz. Gercı kımse kimseye sarkıntılık yapamaz bu ayrı bir konu ama siz ısrarla 20 yasında cocuk degıl ki o yetıskın bunlar olabılır diyorsunuz. Zaten oluyor maalesef oluyor da, olamaz ıste normal degıl dıyoruz.

Tam da oyle beklenir evet. 60 yasındaki adam 20 yasındaki kıza sarkıntılık yapamaz. Sız buna normal calısma hayatında olabılır gozuyle bakıyorsunuz ama olamaz. Gercı kımse kimseye sarkıntılık yapamaz bu ayrı bir konu ama siz ısrarla 20 yasında cocuk degıl ki o yetıskın bunlar olabılır diyorsunuz. Zaten oluyor maalesef oluyor da, olamaz ıste normal degıl dıyoruz.
Az önce arabamı okulun önünde çıkaramadım yakın parkeden araçlar yüzünden. Bir beyefendi yardım teklif etti kabul ettim çıkardı aracı verdi teşekkür ettim gittim. Belki de bu öğretmendi o adam nereden bileyim. Daima tetikte yaşanır mı? Konu sahibi öğretmenden 5 dakika da neden şüphelensin ve bağırsın? Anlamış zaten ilk derste adamı daha ne yapsın?

Tam da oyle beklenir evet. 60 yasındaki adam 20 yasındaki kıza sarkıntılık yapamaz. Sız buna normal calısma hayatında olabılır gozuyle bakıyorsunuz ama olamaz. Gercı kımse kimseye sarkıntılık yapamaz bu ayrı bir konu ama siz ısrarla 20 yasında cocuk degıl ki o yetıskın bunlar olabılır diyorsunuz. Zaten oluyor maalesef oluyor da, olamaz ıste normal degıl dı
Bende tam bunu diyorum. Sarkıntılık hiç bir yas için doğru değil. Normal demek doğru demek değil. Olabilir yaşanabilir demek. Erkek ilgisini belli eder. Kadın hayır der konu kapanır. Zihniyetlerimiz çok farklı.

Az önce arabamı okulun önünde çıkaramadım yakın parkeden araçlar yüzünden. Bir beyefendi yardım teklif etti kabul ettim çıkardı aracı verdi teşekkür ettim gittim. Belki de bu öğretmendi o adam nereden bileyim. Daima tetikte yaşanır mı? Konu sahibi öğretmenden 5 dakika da neden şüphelensin ve bağırsın? Anlamış zaten ilk derste adamı daha ne yapsın?
Aynen oyle. Ya kac yasında olursa olsun "bunlar normal hayatta var canım zaten guclu ol" demek neyin kafası ya. Tabıkı de guclu olacagız karsı koyacağız da olması gereken bu mu yani. Konu sahibi elinden geleni yap oraya da gitme gerekırse yakınındakilere de soyle boyle boyle yayılıp gider birilerinin o dershaneye gitmesine de engel olmus olursun

50-60 yasinda bir insanın 20yasinda bir torunu olması için annenin 20 yaşında dogurmasi ve kizininda 20yasinda doğurması gerekiyor. Çünkü konu sahibi torunu yasinda olduğunu söyledi. Evlenme yaşında olduğunu söylemem ne alaka? Hele Tacize ugrayan suçlu demem nereden çıktı? Asil size pesss. Keşke okuduğunu anlayan, anlayarak cevap veren, saygılı insanlarla muhattap olabilseydim. Anlamadan okumadan saldiriyorsunuz..hiç hoş değil. Bu konudaki son mesajım bu. Daha da verecek cevabım yok zira anlayarak cevap verende yok
Gayet saygılı bir üslupla sorduğumu düşünüyorum.

Çalışma hayatında iki yetişkin insanın arasında geçmiyor olay, dersanede ergenlikten çıkmamış bir kız ve 40 ını aşmış öğretmeni arasında geçiyor. Meslek etiği denen bir şey var, bilmem haberiniz var mıdır?
Evet meslek etiginden haberim var. Peki Meslek etigi ne sen biliyor musun? Öğretmen ogrenci evlilikleri olabiliyor bu o meslekte etik sahibi olmadığı ve işini iyi yapmadığı anlamına gelmiyor. İki kişinin rızası varsa iki yetişkin insanın ne yapacağı kişilerin iradesi kalmıştır. 18yasindan küçükler çocuktur. Ben yasalara göre konuşuyorum siz toplum normlarına göre. Yasalara göre ben haklıyım toplumq göre siz. Olayın nerede geçtiği onemsiz, yaş önemsiz asılmak yanlış. Lakin olay bana göre yetişkinlerin gittigi bir kursta iki yetişkin insan arasında geçiyor.. fikrimi bu şekilde ifade ettim. Saygı duymak bu kadar zor olmamaliydi.

Aynen oyle. Ya kac yasında olursa olsun "bunlar normal hayatta var canım zaten guclu ol" demek neyin kafası ya. Tabıkı de guclu olacagız karsı koyacağız da olması gereken bu mu yani. Konu sahibi elinden geleni yap oraya da gitme gerekırse yakınındakilere de soyle boyle boyle yayılıp gider birilerinin o dershaneye gitmesine de engel olmus olursun
Neyin kafasi? Öyle mi. Nasıl bir üsluptur bu. Ayıp cidden....

Bende tam bunu diyorum. Sarkıntılık hiç bir yas için doğru değil. Normal demek doğru demek değil. Olabilir yaşanabilir demek. Erkek ilgisini belli eder. Kadın hayır der konu kapanır. Zihniyetlerimiz çok farklı.
Ya neden kapanıyor o konu? Erkek ilgisini bellı eder dogru bı uslupla ve kadın da istemiyorsa hayır der kapanır haklısınız ama konu sahibine bellı edilen ilgi daha farklı ıstersenız tekrar okuyun. Rus kızlar, 30u asmıs Rus kadınlar, senın sevgilin olsam evlenirdim şöyle olurdular boyle dar gıyın demeler. Sizce bu normal bir erkek ilgisi mı? Yanı burda normal olmayan bunlar. Yoksa tabıkı calısma hayatında ınsanlar birbirlerine ilgi gosterıp anlasabılırler, sevgili olabilirler, evlenedebılırler. yas farkinın da bı onemi olmayabilir. Ama burdaki konu cok farklı.

Back
X