50-60 yaşındaki dershane hocası bana asıldı

Sen çocuk gözüyle baktığımızı düşünüyorsun bizse çocuk gözüyle değil yetişkinliğe geçiş evresi olduğunu söylüyoruz. Ayrıca yetişkin diye nitelendiriyorsun. Hayır efendim yetişkin falan değiller yetişkin olma yolundalar. 20 yaşındaki kız kendine yetişkin diyebilmesi için tecrübe sahibi de olması gerekir. Bu kural tüm canlılar için geçerlidir. Yetişkinin kelime manasını öğrenin önce. Olgunlaşmış demektir. 20 yaşındaki birey ne ara olgunlaşacak? Ergenlik evresinde mi? Baba yaşındaki bi adamda bu durumu bal gibi bilir. Eğitmen bi babadan daha iyi bilir.

Seninle tabi ki aynı düşünceleri konuşmuyoruz şuan. Sen fikrini söylüyorsun ben sana gerçekleri söylüyorum. Fikir değişebilir ama gerçekler değişmez. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Bu çocuk yetişkin meselesi değil bu kız 25 yaşında tam yetişkin de olsa adamın yaptığı kabul edilemez. Ben 38 yaşındayım 60 yaşında biri gelip kalcan belin şöyle böyle dar giy dese arkadaşlık teklifi demem bu da modernlik değil ! Avrupa'da taciz sikayetinden direk içeri atarlar adamı

Normal demek doğru demek degil..olan seyler demek..diyemeZz demişsin.. sen deme dedikten sonra tabi diyemez.. bende deme demesini söyledim..
Normal, doğru olmasa da toplumun alıştığı demek. Lütfen normalde olmasın. Kızı nasıl korkutmuş. Böyle şeyleri normal görmemeliyiz. Yaşı pozisyonu itibari ile yaptığı sapıklık. Genç olsa terbiyesiz ahlaksız derdim. Diyemez derken herkes herşeyi der. Kabul etmem şikayet eder ortalığı yıkarim.

Bu çocuk yetişkin meselesi değil bu kız 25 yaşında tam yetişkin de olsa adamın yaptığı kabul edilemez. Ben 38 yaşındayım 60 yaşında biri gelip kalcan belin şöyle böyle dar giy dese arkadaşlık teklifi demem bu da modernlik değil ! Avrupa'da taciz sikayetinden direk içeri atarlar adamı
Söylediklerinize katılıyorum. Benim Yorumlarım sadece alıntı yaptığım kişinin o yaştaki kıza yetişkin demesi üzerine. Daha olgunlaşma evresini kabul etmemesi üzerine. Ve mevzuyu normalleştirmesine ayar oldum. Böyle bi olayda 30 yaşındaki kadın ne yapacağını kestirebilir fakat o yaştaki kız kestiremeyebilir. Bunu anlatmaya çalıştık ama nafile Konu üzerinden ele aldım ve herşeyi kapsayarak yorum yapsam destan cıkar ortaya.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar. ben mezun öğrencisiyim ve birkaç gün önce bir dershaneyle konuştum. ailemle birlikte gidip hocalarla tanıştık. butik dershaneydi. yarın gel senin seviyene bakalım biraz çalışalım dedi hoca. tamam dedim ben de. zaten yanımda ailem de vardı. sabah gittim, hoca bana sen çok güzelsin, yüzün çok güzel demeye başladı bir çok kez. benden çok büyük olduğu için başta sanırım ben yanlış anlıyorum diye düşündüm. sonra cafeye gidelim orda çalışalım dedi tamam dedim. bu sefer de sevgililerini anlatmaya başladı bana. ben soru çözerken bi başladı 25-28 yaşında rus kızlarla çıktığını anlatmaya. ben de hocam küçük değil mi sizin için bu yaş dedim. ruslar 30 yaşından sonra çekilmiyor gibi bir şey dedi bana. ben çok fazla rahatsız olmaya başladım ama ne kalkıp gidebildim ne bişey diyebildim. bunlar konuşulurken cafede oturuyorduk. daha sonra dershaneye geri gittik, ders çalışmak için ve benim de kitaplarım oradaydı. bana evet bu şekilde ders işleyeceğiz, ama sen çok bol giyiniyorsun dar giyin bundan sonra, fiziğin belli olmuyor dedi. dar giyinsen model olursun, bazı kızların beliyle kalçası birleşik oluyo, senin belin ince bacakların güzel, sevgilinin yerinde olsam seninle direkt evlenirdim gibi şeyler demeye başladı. dershanede bizden başka bir hoca daha vardı ve bunlar yaşanırken o çıkmıştı, tek bu hoca ve ben kalmıştık. bana bir şey yapacağından çok korktum, ne diyeceğimi bilemedim kalktım gittim. giderken çok ısrar etti kal yemek yiyelim birlikte falan diye ama kalmadım. bu olay yaşandığından beri yaklaşık 1 haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. oradan çıkmasaydım kim bilir ne gelecekti başıma. sizce ben mi abartıyorum, yoksa normal mi bu kadar kötü hissetmem?
hemen şikayet edin ailenizle birlikte boyle kişi eğitimci olmamali

Dersane sahibi olucaksın ve kızlara asılacaksın...Tek sen değilsindir ve çoktan ifşa ederlerdi yani anlamadım...Çok böyle kenar mahallede kalmış biyer falan mıydı ki, 3-5 kişinin çalıştığı biyer mi? Babana her detayı anlat bence.

Ve o dersaneyi neye göre seçip gittiniz? Eve mi yakın?

merhabalar. ben mezun öğrencisiyim ve birkaç gün önce bir dershaneyle konuştum. ailemle birlikte gidip hocalarla tanıştık. butik dershaneydi. yarın gel senin seviyene bakalım biraz çalışalım dedi hoca. tamam dedim ben de. zaten yanımda ailem de vardı. sabah gittim, hoca bana sen çok güzelsin, yüzün çok güzel demeye başladı bir çok kez. benden çok büyük olduğu için başta sanırım ben yanlış anlıyorum diye düşündüm. sonra cafeye gidelim orda çalışalım dedi tamam dedim. bu sefer de sevgililerini anlatmaya başladı bana. ben soru çözerken bi başladı 25-28 yaşında rus kızlarla çıktığını anlatmaya. ben de hocam küçük değil mi sizin için bu yaş dedim. ruslar 30 yaşından sonra çekilmiyor gibi bir şey dedi bana. ben çok fazla rahatsız olmaya başladım ama ne kalkıp gidebildim ne bişey diyebildim. bunlar konuşulurken cafede oturuyorduk. daha sonra dershaneye geri gittik, ders çalışmak için ve benim de kitaplarım oradaydı. bana evet bu şekilde ders işleyeceğiz, ama sen çok bol giyiniyorsun dar giyin bundan sonra, fiziğin belli olmuyor dedi. dar giyinsen model olursun, bazı kızların beliyle kalçası birleşik oluyo, senin belin ince bacakların güzel, sevgilinin yerinde olsam seninle direkt evlenirdim gibi şeyler demeye başladı. dershanede bizden başka bir hoca daha vardı ve bunlar yaşanırken o çıkmıştı, tek bu hoca ve ben kalmıştık. bana bir şey yapacağından çok korktum, ne diyeceğimi bilemedim kalktım gittim. giderken çok ısrar etti kal yemek yiyelim birlikte falan diye ama kalmadım. bu olay yaşandığından beri yaklaşık 1 haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. oradan çıkmasaydım kim bilir ne gelecekti başıma. sizce ben mi abartıyorum, yoksa normal mi bu kadar kötü hissetmem?
Şöyle bir şey yaşasam o rus muhabbetin de ona çok iyi bir cevap verirdim birkaç ay etkisinden çıkamazdı angut. Hele hele şuna bak hele. Ağzına yüzüne bir tane geçirdiğimin

Back
X