Bebek Beslenmesi 50 günlük bebegim devamli geriniyor ve uyumuyor yardim edin.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

GrapeLady

Biz büyüdük ve kirlendi dünya...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
489
482
53
50 günlük bi oğlum var. Ve bugün artik tak dedi. Dün gündüz de uyumadi gece de sabah 06.30 da uykuya daldi. Alti temiz karni tok tam uyudu diyorum uyaniyo bidaha ikiniyo geriniyo uyumuyor bir türlü.. Kundakta asla durmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Kolik mi peki? Gaz sancısından da uyuyamaz çünkü.. Akşam yatmadan banyo yaptırıp yatırmayı deneyin denemediyseniz. Bebeyağı ile de cildine masaj yapın sonrasında. İnşallah uyur kuzucuk

Kolik mi peki? Gaz sancısından da uyuyamaz çünkü.. Akşam yatmadan banyo yaptırıp yatırmayı deneyin denemediyseniz. Bebeyağı ile de cildine masaj yapın sonrasında. İnşallah uyur kuzucuk
Kolik degil.. Banyo da yaptiriyorum bana misin demiyor. Mayisip uyumasi lazim normalde! Masaj da denedim. Napcam bilmiyorum

Doktor ne diyor peki canım..? Çişini yapması nasıl?

Tam dalamıyor uykuya muhtemelen. Ben de uyudu diye yatıyorum kızımı illaki uyanıyor ya gerinirken ya da kendiliğinden açıyor gözlerini birkaç sefer. Yine uyutuyorum yatağını hafifçe sallayarak tam olarak dalması 45 dkyı buluyor. Uyuduktan sonra yine yerinden kaldırmadan uyutmayı deneseniz belki derin uykuya dalmasına yardımcı olabilirsiniz

50 günlük bi oğlum var. Ve bugün artik tak dedi. Dün gündüz de uyumadi gece de sabah 06.30 da uykuya daldi. Alti temiz karni tok tam uyudu diyorum uyaniyo bidaha ikiniyo geriniyo uyumuyor bir türlü.. Kundakta asla durmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Yadırgıyor türkiye yaşayan insalar ama Almanyada 1 haftadan itibaren bebekler için olan rezene çayını tavsiye ediyorlar eczanede bir sor türkiye’de de var ben izine geldiğimde oğluma almıştım çok rahatlatır oğlunu. Bide akşam yatmadan önce sıcak banyo yaptir mis gibi uyurinsallah

Back
X