arkadaşların bir kısmı konuyu yanlış anlamış ya da ben tam açıklayamamışım. kızlar aslında nasıl diyetle 50 kiloya indiğinizi ya da yiyip yiyip kilo alamıyorum demeniz için sormadım. yiyip yiyip kilo almayanları da kıskandığım için lütfen bu bilgiyi kendilerine saklasınlar :) merak ettiğim şey normal sağlıklı seyrinde 50 kilo kısa olmayan hanımlar bir günde nasıl besleniyor neler yapıyor. tam açıklayamadığım içn hepinizden özür dilerim. :)
3 kilo için mi soruyorsun yoksa bunlarıarkadaşların bir kısmı konuyu yanlış anlamış ya da ben tam açıklayamamışım. kızlar aslında nasıl diyetle 50 kiloya indiğinizi ya da yiyip yiyip kilo alamıyorum demeniz için sormadım. yiyip yiyip kilo almayanları da kıskandığım için lütfen bu bilgiyi kendilerine saklasınlar :) merak ettiğim şey normal sağlıklı seyrinde 50 kilo kısa olmayan hanımlar bir günde nasıl besleniyor neler yapıyor. tam açıklayamadığım içn hepinizden özür dilerim. :)
3 kilo için mi soruyorsun yoksa bunları
işte düzenli olmuyor. Bi bakıyorum supanglenin dibini sıyırıyorum nerdeyse ekmekle kazıycamzaten bılınclı beslenıyormussunuz :)
işte düzenli olmuyor. Bi bakıyorum supanglenin dibini sıyırıyorum nerdeyse ekmekle kazıycamama topiğine baktım bayıldımmm o tarifleri deniycem harikasın gerçekten.. Ne marifetli hatunsun maşallah ❤ bu arads bende rendelemekten nefret ediyorum
Benim diyetim sana uymaz ben mide küçültme ameliyatı oldum çünküevet cevap vermek istemezsen anlarım :)
Maşallah çok güzel vermişsiniz .malesef hıc yapmadım
benımde kucuk cocugum var ve bırakabılecegım kımse yok cunku
zaten ben spor yapınca kılo alan bırıyım ıyıce kılo vermeyı bekledım bu yaz yuzerım bol bol
hareket ettıkce acıkıp yıyorumoyuzden kılo verme asamasında hareket etmedım
doktorum zaten en guzel hareket gunde yarım saat yurumektır demıstı heryere yuruyerek gıdıyorum genelde
Benim diyetim sana uymaz ben mide küçültme ameliyatı oldum çünküya benim gibi 50 olma derdin değilde 50 kilo fazlan olsaydı
sımdı dıyeceklerımı zamanında bana dedıklerınde hadı be ordan derdımMaşallah çok güzel vermişsiniz .
Bende 20kg vermem gerek
Kahvaltiyi ekmeksiz bir türlü yapamiyorum ,aileme yemek hazirliyorum tabiki onlarla beraber oturup yiyorum.
Birde ailem sebzeleri hiç sevmiyor ,ister istemez pilav,makarna ve patatesli yemekler oluyor ve iki yemek hazirlamak icin ne gücüm var nede zamanim.
Off...ben kendimi saldim ...
aslında tam da sorunuzun cevabını verdık 50 kılo ınsanlar nasıl beslenıyor anlatıyoruz ıste :)yok yok :) teşekkür ederim zaten konudan yeterince sapılmış. herkes sorumdan başka şeyler söylüyor bende okuyorum gece gece
Ama gercekten yiyiyp yiyip kilo almayanlar var(dı) misal benyiyoruz yiyoruz kilo almıyoruz hahah.metobolizma hahha.diyenler de olacaktırFormda kalmaya çalışanlara sorun bence.
Benimki de mesela çok tuhaf kendimi kısıtlamadan bir çok iştahlı bir de aşırı iştahsız dönemlerim oluyor çok şükür. iştahlı dönemde arka arkaya 5 cheeseburger yediğim,iştahsız dönem de bir gün hiç yemek yiyemediğim oluyor ya da bir hafta boyunca saat akşam 7 ye kadar yemediğim oluyor. Sanırım bu bir rahatsızlık ama memnunum.
not: 51, 168
Yağ adına hiçbir şey yok ama biraz genetik ,biraz spor biraz da yeme alıskanlıgının etkisi var bence kilo konusundakilo alayım diye iç organlarınızı yağlandırmayın Allah muhafaza..
Konu sahibi arkadaşım çöp gibi olanlara bakıyorum, offf çookkk acayip yerim diyorlar genelde. Ama normal bi tabağın yarısını ancak bitiriyorlar. Benim gibi hamur işlerini tatlıları gömsünler de göreyim öyle mi olcaklar.
Bu arada kuru zayıf değilim şişman da değilim, her şeyden yiyorum baktım boğazımdan taviz veremiyorum bende kardiyo ve pilatesle form tutuyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?