50 kilo kızlar yardıma gelin :)

Valla 55 kiloyum boyum 165, inanki fiziğimden hiç memnun değilim, kilo da alamıyorum yıllardır, az da yiyorum, kıyafetlerin içini doldurmak isterdim ben de. Hiç memnun değilim, şu an hamileyim inşallah bu sayede alırım artık

172 boya 59 kıloyum benı o katagorıde sayarsanız anlatayım 6 ayda nasıl 40 kılo verdıgımı :)
Süpersiniz. Ama ben iradenize nasıl hakim oldugunuzu çok merak ettim. Nasıl motive ettiniz kendinizi mesela? Canınız deli gibi tatlı istediğinde nasıl durabildiniz?

Süpersiniz. Ama ben iradenize nasıl hakim oldugunuzu çok merak ettim. Nasıl motive ettiniz kendinizi mesela? Canınız deli gibi tatlı istediğinde nasıl durabildiniz?
once ıc hastalıklarına gıttım genel bır tahlıl yapıldı 42 tane
neyım var neyım yok cıksın dıye
d vıtamını eksıklıgım demır eksıklıgım hepsı gıderıldı ılk once
sonra ıc hastalıkları ve kalp uzmanı prof doktorum bana dedıkı
gunde 2 ögun yıyeceksın
gec 6 ogun falan yemeyı ınsan ınsulın dıye bır hormon uretır yedıkten 4 saat sonra da leptın calısır bunlar cok onemlıdır 6 ogun yemek demek bu dengeyı bozmak uzun vadede ınsulın dırencı olusmasını saglamak demektır tum doktorlar en fazla 3 ogun onerır dedı ınsan vucudunun bır saatı dengesı var sabah 8-9 kahvaltı gece uyumadan 4-5 saat once yemek yersın
arada bıtkı cayları turk kahvesı fıltre kahve ayran ıcersın
asla seker tuketmez kızartma urunu yemezsın unlu mamul pasta yemezsın baska bırsey yapmana gerek yok zaten kılo kendı kendıne gıder dedı

bunları bırebır uyguladım

sabah 2 haslanmıs yumurta
1-2 avuc karısık kuruyemıs badem fındık fıstık cevız
10 zeytın
salatalık domates
veya
1 kase corba yarım porsıyon meyve
veya
mantarlı omlet - menemen gıbı seyler yedım baya saglam guzel kahvaltı

aksam mutlaka et salata corba buyuk tabak dolusunca

ekmek yemedım ondan alacagım karbonhıdratı kabaktan bademden falan almayı tercıh ettım ekmek yemek sart degıl karbonhıdrat almak sart en ıyı karbonhıdrat da sebzelerdır bılınenın aksıne :)

hepsı bu

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/saglikli-beslenirken.1083846/

bu benım konum

sekersız unsuz tatlı kek borek tarıflerım var dondurma tarıflerım var buldugum duydugum ogrendıgım herseyı buraya kaydettım ıstedıgınız tarıfı bulabılırsınız :)

çolyak ve seker hastalarına uygun beslenme seklı

dıyet yapmadım saglıklı beslendım

Boyum 158 ama yazayım :)
47 kiloyum, kahvaltıda tek başıma bir pideyi bitirebilirim. Sonraki öğünlerde ekmek yediğim çok nadirdir.
Abur cubur yemem.
Çikolata, tatlı çok nadir yerim. Ama ev yapımı kek, pasta vs abartmadan yiyorum.
Çayla aram yok. Kahveyi, bitki çaylarını şekersiz içiyorum.
Bir ara çılgınca kola içiyordum, bıraktım. 2 haftada yaklaşık 3 kilo verdim. Hazır ve şekerli diğer içecekleri koladan çok önce bırakmıştım zaten.
Günde 2 litreye yakın su içiyorum.

Ama 161 boyunda 58 kilo olan arkadaşım benden zayıf görünüyor. Çünkü çok düzenli spor yapar.
Kilonuzu bilmiyorum ama internette bununla ilgili birçok görsel var. 165-170 olup 60-65 kiloda çok fit duran insanlar var. Olay sadece yiyip yememek ve kaç kilo olduğunuz değil yani.
Ben düzenli spor yapamıyorum, o yüzden çok fazla etkisini görmedim henüz.

once ıc hastalıklarına gıttım genel bır tahlıl yapıldı 42 tane
neyım var neyım yok cıksın dıye
d vıtamını eksıklıgım demır eksıklıgım hepsı gıderıldı ılk once
sonra ıc hastalıkları ve kalp uzmanı prof doktorum bana dedıkı
gunde 2 ögun yıyeceksın
gec 6 ogun falan yemeyı ınsan ınsulın dıye bır hormon uretır yedıkten 4 saat sonra da leptın calısır bunlar cok onemlıdır 6 ogun yemek demek bu dengeyı bozmak uzun vadede ınsulın dırencı olusmasını saglamak demektır tum doktorlar en fazla 3 ogun onerır dedı ınsan vucudunun bır saatı dengesı var sabah 8-9 kahvaltı gece uyumadan 4-5 saat once yemek yersın
arada bıtkı cayları turk kahvesı fıltre kahve ayran ıcersın
asla seker tuketmez kızartma urunu yemezsın unlu mamul pasta yemezsın baska bırsey yapmana gerek yok zaten kılo kendı kendıne gıder dedı

bunları bırebır uyguladım

sabah 2 haslanmıs yumurta
1-2 avuc karısık kuruyemıs badem fındık fıstık cevız
10 zeytın
salatalık domates
veya
1 kase corba yarım porsıyon meyve
veya
mantarlı omlet - menemen gıbı seyler yedım baya saglam guzel kahvaltı

aksam mutlaka et salata corba buyuk tabak dolusunca

ekmek yemedım ondan alacagım karbonhıdratı kabaktan bademden falan almayı tercıh ettım ekmek yemek sart degıl karbonhıdrat almak sart en ıyı karbonhıdrat da sebzelerdır bılınenın aksıne :)

hepsı bu

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/saglikli-beslenirken.1083846/

bu benım konum

sekersız unsuz tatlı kek borek tarıflerım var dondurma tarıflerım var buldugum duydugum ogrendıgım herseyı buraya kaydettım ıstedıgınız tarıfı bulabılırsınız :)

çolyak ve seker hastalarına uygun beslenme seklı

dıyet yapmadım saglıklı beslendım
Yürüyüş spor falan da yapmadım de nolur öyle de :dua:
İki çocukla yapamıyorum ben

51 kiloyum 1 67 boyum var ve kilomdan hiç memnun değilim.
Bir türlü Kilo alamayanlardanim metabolizma hızlı çalışınca ne yesende eritiyor.
Bundan dolayı bu durumda olanlara değilde, Kilo aldığı halde dikkat edip aynı kiloda kalabilenler, formda kalabilenler cevap yazsa daha mantikli olur.

Hep 50-52 kilo arasında seyreden bir bünyem var :halay:
Şuan 5 aylık hamileyim 56 kiloyum. (2. Gebeliğim)
Hayatımın hiçbir döneminde kilo kaygım olmadı. Çok iştahlı değilim ama yerim sakınmam.
Ekmek de yerim, gece de yerim.
Abur cubur çok sevmemekle birlikle yine de yerim.
Ama hamile değilsem 52 yi geçmemişimdir:KK53:
Boyum da kısa 1.61

Ohh övdüm kendimi:KK49::KK70:
Valla kusura bakmayın ihtiyacım var bu ara iyi hissetmeye:63:

Yürüyüş spor falan da yapmadım de nolur öyle de :dua:
İki çocukla yapamıyorum ben

malesef hıc yapmadım
benımde kucuk cocugum var ve bırakabılecegım kımse yok cunku
zaten ben spor yapınca kılo alan bırıyım ıyıce kılo vermeyı bekledım bu yaz yuzerım bol bol
hareket ettıkce acıkıp yıyorum :D oyuzden kılo verme asamasında hareket etmedım
doktorum zaten en guzel hareket gunde yarım saat yurumektır demıstı heryere yuruyerek gıdıyorum genelde

43 kiloyum kilo almaya calisiyorum bende😅 kahvaltiyi hic sevmem sabah haric diger ogunleri atlamamaya calisiyorum ama en cok aksam ve gece yemek yiyorum
kilo alayım diye iç organlarınızı yağlandırmayın Allah muhafaza..

Konu sahibi arkadaşım çöp gibi olanlara bakıyorum, offf çookkk acayip yerim diyorlar genelde. Ama normal bi tabağın yarısını ancak bitiriyorlar. Benim gibi hamur işlerini tatlıları gömsünler de göreyim öyle mi olcaklar.

Bu arada kuru zayıf değilim şişman da değilim, her şeyden yiyorum baktım boğazımdan taviz veremiyorum bende kardiyo ve pilatesle form tutuyorum :))

yenı dıyete basladıgımda :D heveslendım leslie dıye bırsey var yapayım dedım
esım yan odadan kostur kostur geldı sende hıssettın mı dıye
deprem oldu sanmıs :D
yanı ınsanların can ve mal guvenlıgı ıcın de yapmadım dıyebılırım :D

Vallahi ben yıllardır hep 50 idim..
Özel ne mi yaptım hiç bir şey bu kesinlikle yapısal bir şey..
Çok yemek yiyen obur bir tipimdir hemde.. Abur cubur sürekli tüketirim.. Sağlıksız beslenmenin karşılığı benimdir :KK45:

Ha şimdi gebelikle 62 oldum hayretler içerisindeyim :D

wow süper tebrik ederim. Nasıl verdiniz hakikaten?
:)
gunde 2 ogun
proteın agırlıklı beslenerek
asla seker kızartılmıs urun unlu mamuller tuketmıyorum
kendıme farzetkı seker veya colyak hastasıyım dedım
beyaz kaprı pantolon hasır sapka sandaletle 80 yasımda bısıklet kullanmak ıstıyorum dedım :)
bunun ıcın tek yol dıyet degıl saglıklı beslenmektı

gunde 2 ogun
proteın agırlıklı beslenerek
asla seker kızartılmıs urun unlu mamuller tuketmıyorum
kendıme farzetkı seker veya colyak hastasıyım dedım
beyaz kaprı pantolon hasır sapka sandaletle 80 yasımda bısıklet kullanmak ıstıyorum dedım :)
bunun ıcın tek yol dıyet degıl saglıklı beslenmektı

emzirdiğim için ara ara motivadyonum çöküyor :)) gerçi 3 hurma 8 10 badem spor sonrası açlığımı müthiş bastırıyor veya 1 kase yoğurt. Ben içine 1er tatlı kaşığı zencefil ve zerdeçal da koyuyorum harika oluyor. Spor sonrası açlığı epey bastırıyor. Zaten kas yıkımının önüne geçmek için spor sonrası yoğurt gibi tavsiye edilen gıdalar tüketilmeliymiş yarım saat içinde..

emzirdiğim için ara ara motivadyonum çöküyor :)) gerçi 3 hurma 8 10 badem spor sonrası açlığımı müthiş bastırıyor veya 1 kase yoğurt. Ben içine 1er tatlı kaşığı zencefil ve zerdeçal da koyuyorum harika oluyor. Spor sonrası açlığı epey bastırıyor. Zaten kas yıkımının önüne geçmek için spor sonrası yoğurt gibi tavsiye edilen gıdalar tüketilmeliymiş yarım saat içinde..

zaten bılınclı beslenıyormussunuz :)

arkadaşların bir kısmı konuyu yanlış anlamış ya da ben tam açıklayamamışım. kızlar aslında nasıl diyetle 50 kiloya indiğinizi ya da yiyip yiyip kilo alamıyorum demeniz için sormadım. yiyip yiyip kilo almayanları da kıskandığım için lütfen bu bilgiyi kendilerine saklasınlar :) merak ettiğim şey normal sağlıklı seyrinde 50 kilo kısa olmayan hanımlar bir günde nasıl besleniyor neler yapıyor. tam açıklayamadığım içn hepinizden özür dilerim. :)

Back
X